canim yazmicaktim ama dayanamadim.
herkesin yorumlarina da cok sasirdim nasil yani benim sevgilim, evlenmek istedigim adam bir kiz arkadasla surekli yazisiyor gizli gizli bulusuyor falan, bu nedemek! resmen ikinci bir sevgilisi varmis gibi takiliyor ikisi de. bi insanin sevgilisi varsa, bence etrafindaki samimi oldugu tek karsi cins odur yani digerleri ne olaki. bence senin iyi niyetini sevgilin suistimal ediyor, ne sis yansin ne kebap gibisinden onu da yedekte tutuyor sanki (evli olmasi onemli degil, kadin da istekli sonucta). bence sen agirligini koymalisin, ben baska erkeklerle samimi olmuyorsam ve senden de olmamani istiyorsam sen de beni sevdigin icin buna saygi duymali ve ozen gostermelisin demelisin. aglanmak sizlanmak bence zayiflik gostergesidir, aglayip sizlanicagina sevgiline agirligini goster sozunu gecir.
ben sevgilimi cok kiskaniyorum valla, o da beni kiskaniyor. ikimiz de birbirimizi uzmemek icin bu konularda cok hassasiyet gosteriyoruz, karsi cinslerle samimi olmuyoruz. benim sevgilim kac senelik kiz cevresinden koptu benim icin. ayrica aramizda sunu soylesem mi bunu soylesem mi demeden herseyi acik acik konusurz, bence ciddi bir iliskiniz varsa herseyi acik acik duruste konusabilmelisiniz.
bol sans canim. (biraz sert yazmis olabilirim kusura bakma canim umarim iyi olursunuz)