• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin liseden kız arkadaşı ve mailler...

Bana çok saçma geldi alesi dışında herkese şart konulabilir.Sonuçta erkek arkadaşı değil ben sizin bu kadar alttan almanıza şaşırıyorum illaki görüşmek zorunda mı burda sizin ilişkiniz söz konusu ki düğüne getirme diyerek önce o başlatmış ben olsam sevdiğimin istenmediği düğüne gitmem ailem haricindede kimse için sevdiğimin kalbini kırmam..

Bana çok saçma geldi alesi dışında herkese şart konulabilir.Sonuçta erkek arkadaşı değil ben sizin bu kadar alttan almanıza şaşırıyorum illaki görüşmek zorunda mı burda sizin ilişkiniz söz konusu ki düğüne getirme diyerek önce o başlatmış ben olsam sevdiğimin istenmediği düğüne gitmem ailem haricindede kimse için sevdiğimin kalbini kırmam..

aslında önce ben başlattım, kız kendini beğenmiş olduğu ve her ortamda öne çıkmaya çalıştığı için bikaç kez bozdum bunu. ama daha sonra sevgilimn hatrına iyi geçinmeye çalıştım son 2 buluşmada. .neyse sonuçta dediğin gibi düğününe beni çağırmadı, ve sevgilim de bunun üzerine onun ağzının payını verip onla görüşmeyi, konuşmayı kesti( ama bana böyle oldu demedi, başka bişeyden dolayı kavga ettik dedi, ben sonradan böyle olduğunu anladım) bu bahsettiklerimden sonra bi-bibuçuk sene geçti, dertsiz tasasız..neyse işte sonra bu kız özür dilemiş mail atmış falan, bu mailden sonra yalnız buluşmuş, ben konuyu bilmiyorum ya yalnız konuşmak istemiş.

haklsın, ben görüşmesini istemediğim halde bunu yapamam diyo. beni sinir eden de bu.yani benim lafıma göre hareket etmicek ya güya işi inada bindiriyo.

norazcım ben de merak ettim konunu geldim. öncelikle sevgilin gerçekten inatçı bir tip belli. işin zor yani evlenince de haberin olsun.
o kadına gelince de, evli barklı bir kadının başka bir erkekle- bekar olsun evli olsun -ne işi var? ne garip hemcinslerimiz var ben anlayamıyorum ya. :44: belli ki kocası da geniş mideli biri. buluşmanızda olabildiğince sakin ol, ama o tek buluşma konusunu da gündeme getir bence.
erkek arkadaşının kıskançlığının sebebi bence kendisinden kaynaklanıyor. giyimine kuşamına karışacak kadar kıskanan, dikkat eden bir adam başka kadınlarla tek başına buluşmaz. :45: bence ailenle tanıştırmak için de evlenmek için de çok acele etme. bu davranışlarının ardındaki sebepleri bulmalısın. ayrıca, bi erkekle aklında güven konusunda soru işaretleri olarak evlenirsen asla huzurlu bir evliliğin olamaz. soru işaretlerinden kurtulman lazım canım.:31:

canım çok sağol yorumun için. bakıyorum 4,5 senelik ilişkimiz var. bu yıllar içinde sadece 5-6 kere gördüğüm bi insan bu kız. aslında yine görmezdik ama ben kendi lise arkadaşlarımla sık sık görüşüyorum, benimkini de götürüyorum tabi yanımda. sanırım o da kendi arkadaşlarından kopmicak ya güya ondan çaba sarfediyo. halbuki ben gidip diğer arkdaşlarıyla görüşelim die arasana ahmeti mehmeti vs. falan diorum. yani illaki arkadaşlıksa niye bi kız, git bi erkekle takıl, anlat derdini.. ben gidip tek başıma buluşsam bi arkadaşımla kıskançlıktan gözü döner eminim..

sevgilime karşı bi güvensizliğim yok, allaha şükür eminim ondan, bana olan sevgisinden ve sadakatinden. ama bu tek yalanı, bana karşı tek yalanı, o kızı korumak için oldu. deseydi ki bana ayşe seni düğününe istemiyo, o zman hayat boyu görüşmek istemiyeceğim çok açıktı o kızla,zaten sevmemiştim. ama işte bunu sakladı benden. bundan sonra, bu kavgayı ettiğimz için tek başına buluşacağını da sanmıyorum.beni ne kadar sinir ettiğini ve üzdüğünü gördü çünkü. ama işte derdim bu olayı açığa çıkarmak, uygun yerde uygun zamanda o kıza bizim düğüne istenmediğini ve nedeninin bu olduğunu belirtmek, ve sevgilimi ondan soğutmak, ki biz kavga edince hemen ona koşmasın anlatmak için.

o kızın kocası de eskiden benimkiyle muhabbetini kıskanırmış kızın, hatta onla görüşmiceksin demiş onlar çıkarken,kısıtlamış.kız da görüşmemiş bi süre. araları da bu yüzden bozulmuş zaten benimkiyle kızın.. yani uyuyan devi uyandırayım adam tekrar kıskanmaya başlasın kadını kısıtlasın,ben de keyfime bakayım ne dersin?

çok akıllıca oynamalıyım rolümü..

inatçı ve zor bi tip evet, ne yazıkki o kadar da iyi ve harika bi insan ki bi yandan.. yani ondan vazgeçemicem. seviyorum çok. derdim onu böyle biraz yola getirmek.

ve evet haklısın böyle soru işaretleriyle evlenemem.. sürekli onun maillerin karıştırmak, bişey konuşmuş mu benle ilgili diye paranoyakça geçiremem hayatımı.. kısa ve kesin çözüm,kızı hayatımızdan atmak olacak..

Son düzenleme:
eğer aralarını soğutmak istiyorsan nacizane tavsiyem kız hakkında çok bıdı bıdı yapma zaten söylemişsin söylediklerini kıza karşı sevgilinin yanında kibar ol kız abuk subuk bişey der sataşır vs bişey yaparsa masum ve kırılgan dur bırak sevgilin fark etsin kızın kabalığını bunu fark ettiğinde seni savunucaktır kıza karşı. ayrıca dengesizmiş biraz anlaşılan sana yaptığı yanlışları değil de sevgiline yaptığı yanlışları hepiniz buluştuktan sonra sadece çıtlat. aa orda sana şu dedi ya ayıp etti bence bilmiyorum o kadar yıllık arkadaşsınız sonuçta vs gibi. bi süre sonra işler tersine dönücektir anlaşılan sevgilin inatçı o inadı kırıp tersine çevirmenin tek yolu saldırıdan vazgeçip mağdurluğunu göstermendir. tabi bunlar benim düşüncem. erkekler böyle durumlarda şahin kesilip koruyucu olmaya bayılırlar :) mağdurum da mağduruum:12:

ay valla hem de ne şahin! doğru söylüyosun.. bi punduna getirip kızın kocası da verken bunları söylemezsem içim rahat etmeyecek. sadece erteliyorum şimdilik. bakalım ne zaman dicek bana onlarla buluşalım diye..

Bu arada bence de sevgilin onu sadece arkadaş olarak görüyor. Sen problem çıkarırsan sevgilin aranızdaki problemi ona anlatabilir o da sevinir. Bence bir süre üstüne gitme, zaten eğer buluştularsa da sevgilin kendine güveniyor ve o buluşmayı önemsemiyor ki şifresini vermiş. Gizli birşey olsa inan vermezdi. Bence tekrar görüştünüz mü diye sorma, mailden de bahsetme bunları atlattıktan sonra bir ara sorarsın. Ve gerçekten fazla büyütüyorsun.

bunları atlattıktan sonra sormak? o zaman ne diye sormuş olacağım peki? durup dururken soramam ya? yine o kavgaçıkacak sorarsam da , ha şimdi ha gelecekte. öyle değil mi? bu arad şu an hiçbişeyden haberim olmadığını sanıyo ve bana karşı çok ilgili. hatta dün akşam konuştuğumuz alakasız bi konuyla ilgili saçma konuşmuştu, bugün ben böyle mazlum mazlum niye böyle dedinki çok üzülüyorum dedim o da özür diledi. bense şok! hayatta özür dilemez, şaşırdım ama çaktırmadım, suyuna gittim. böle işte.. ne zaman bunu gündeme getirmeli, yemekte 4lü iken mi? o zaman da başaksının yanında rezillik çıkardın diyip benden soğur sanırım..

bence bu kadın zamanında seninkinden yüz istemiş ama bulamamış. ve şimdide arkadaş ayağına yanaşıyo. sen aranı kötü tutarsan adamı ona itersin. uyuz oluyorum böle karılara. tam yolmalık. kesin ve net şekilde birlikte görüşmiyeceksek görüşmiceksin bu kadar de kapat konuyu. çünkü bir kadın böle şüpheler hissediyorsa altında vardır birşeyler. ama sen kadının ismini kavga sırasında kullanma artık iyi olduğunuz bir anda aç konuyu ve biraz sevimli olmaya çalış

bu arada nasıl es geçmişim şu cümleniiii!! eveveeettt tam yolmalıkkkk:13:

Anlamadığım şey şu sen sevgilini kıskanıyorsu evli kadınla buluşması yüzünden de bu kadının kocaası kıskanmıyor mu karısını allah allah yaa :s

Anlamadığım şey şu sen sevgilini kıskanıyorsu evli kadınla buluşması yüzünden de bu kadının kocaası kıskanmıyor mu karısını allah allah yaa :s

ay evet yaa sorma yanii... ben de diyorum ki bu çiftle buluşalım masada ben de lafı getireyim başbaşa buluşma mevzusuna, hani onurcum sen niye gidememiştin geçen buluşmaya, ben şehirdışındaydım. baksana başbaşa bırakmışsın bunları desem gülerek mesela? bi de şarap açsalardı başbaşa tam olacaktı desem:9: sonra gülümsesem,anlayan anlar..

olur mu ne dersiniz?

ay evet yaa sorma yanii... ben de diyorum ki bu çiftle buluşalım masada ben de lafı getireyim başbaşa buluşma mevzusuna, hani onurcum sen niye gidememiştin geçen buluşmaya, ben şehirdışındaydım. baksana başbaşa bırakmışsın bunları desem gülerek mesela? bi de şarap açsalardı başbaşa tam olacaktı desem:9: sonra gülümsesem,anlayan anlar..

olur mu ne dersiniz?

dadundan yenmezzz :47::47: :41:

evli barklı kadın ne işi var yalnız başına bi erkekle!

ayyy çok sinir oldum o kıza!!!! bence erkek arkadaşının yaptığı da hoş değil ama kesin senden habersiz bunları yapmak durumunda bırakmıştır o kız. allahın eziği işte, egolarını böyle tatmin eden zavallılar var malesef...

ah o da dese keşke ben kimse için sevdiğimin kalbin kırmam diye..

Back