- 16 Haziran 2007
- 166
- 22
- 643
- Konu Sahibi patasanamavi:)
-
Kesinlikle incir sütü birebir... Şu anda yeni yeni incirler oluşuyor onlardan kopart hemen süt akmaya başlar içinden onu siğillerinin üstüne sür. Sabah akşam yap mutlaka. Tabi yeni kopmuş olmaları lazım. Dene bak. Kısa bir süre sonra kuruyup yok oluyorlar. İz miz de kalmıyor...
canım ya benım de yuzumde sıgıller var alın bolgemde denemedıgım sey kalmadı okuttum olmadı ıncır sutunu surdum bı ara olmadı 3 tane doktora gıttım bı suru ılac verdıler kullandım olmadı bende sasırdım ne yapacagımı bu ara yıne gıtmeyı dusunuyorum cunku ıyıce cogaldılar korkuyorum tum yuzume dagılacaklar dıye hıc bır ılac ıyı gelmıyo maalesef eger sen bı care bulursan ne olur yaz cunku artık cok sıkıldım bu dertten bende bu arada bı daha sakın yolma cunku daha da cogalıyorlar:1no2::a015:
canım ya benım de yuzumde sıgıller var alın bolgemde denemedıgım sey kalmadı okuttum olmadı ıncır sutunu surdum bı ara olmadı 3 tane doktora gıttım bı suru ılac verdıler kullandım olmadı bende sasırdım ne yapacagımı bu ara yıne gıtmeyı dusunuyorum cunku ıyıce cogaldılar korkuyorum tum yuzume dagılacaklar dıye hıc bır ılac ıyı gelmıyo maalesef eger sen bı care bulursan ne olur yaz cunku artık cok sıkıldım bu dertten bende bu arada bı daha sakın yolma cunku daha da cogalıyorlar:1no2::a015:
canım eğer gerçekten siğil ise o yüzünde çıkanlar ceviz yağını dene birşey kaybetmezsin..benim 8 yaşında kızımın elinde çıkmıştı geçen yıl...ne ilaçlar kullandık hiç bişey farketmedi..nette okumuştum ceviz yağı aldım...akşamları pamukla üstüne kapatıyordum yarım saat...4 gün sonra tertemiz oldu....
alevc124 cüm dionanın formulünü bana sölemei unutma olurmu kader arkadşımözelden atarsın 50 mesaja bi ulaşımda
sevgılı dionem ozel mesaj kutusunu actım canım verdıgın bılgı ıcın tesekkurler ne kadar da kolaymıs a.s.
canım aynı sorun bendede ablamdada vardı.benimki azdı ama ablamda ellerinde çok çok fazla vardı.istanbulda sultan ahmet camisine gitmemizi önerdiler ve hakikatten orda bi ayak izimiydi duvarmıydı tam hatırlamıyorum oraya sürdüler ellerini ablamın.ve inanırmısın dönüş yolunda hiç bir tane bile kalmadı....bi arkadaşım senin gibi yüzünde vardı ve geçtiğimiz günlerde yaktırdı çok ta izi kaldı tavsiye etmem....
ahh yarencim canım gitmedğim doktor kalmadıki okutturdukta herşeyi denedim ama geçmiyo.çok kafama takıorum belkide bu yüzden geçmiyo.eskiden cildim öyle güzeldiki herkez cildine ne kullanıyorsun diye sorardı ne yapcam bilemiorum.ceviz yağını denemeyi düşünüoruminsanın yüzünde siil çıkmaz bildiğim,elinde parmaklarında,ayak ve kol bileği kısımlarında çıkar,üstü pütürlü karnıbahar gibi kabarık ,büyümeye başladıkça sertleşir,
bunları duasını bilene okuttur hiç çıkmıyor,küçükken benim elimde olmuştu,annem okutmuştu,eşimin el bileğinde nohut kadar çıkmıştı,aynı dert kardeşimdede vardı ,doktor duoderm (asit) isimli bir ilaç verdi,damla,
elini sıcak suda yumuşatıp sadece siilin üstüne sürüyosun,etrafa taşmıycak,kuruyarak zamanla kökten kayboluyor
eyer göz etrafında çıkan içi beyaz sert yağ sivilcesinden bahsediyosan,zamanla toplu iğne başı kadar olur ve kemik gibi sertleşir,
bende olmuştu,vede cilt bakım eyitimlerinde yaptığımız:
insilün iğnesi yada o incelikte bir iğne ucunu alkolle,sivilcenin ucunu ince ince del,sıkarak içinden o yağları çıkar,biraz acır ama ,başka yok etme yolu yok,sonra yeri alkolle 2-3 günde izler kapanır
selam arkadaşlar benim kızımın baş parmağındada siğil vardı ve çok büyüktü ne yaptıysam geçmedi en sonunda cildiye uzmanına gittim ve kızımın eline dondurma işlemi yaptılar(krio terapi)işlemi ve bu siğil 1 haftada düştü daha sonra bepanthen krem kullandım hiç iz kalmadı elinde kızımın.
canım haklısın ama gitmediğim cilt uzmanı kalmadı.ilk gittiğim doktor allerji demişti hatta ama sonradan siğil olduğu anlaşıldı şuanda acnelyese die bi krem kullanıorum oda fayda etmedi.alternatif tıptan başka bi çarem kalmadı.ceviz yağını bi denemyi düşünüyorum umarım çare olur:a015:Canim Bence Cilt Uzmanina Gitmelisin,siğile Neden Olan Bir Virüstür Ve Alternetif Tip Denerken Iyice Yayilmasina Neden OlABİLİRSİN..ayrıca eminmisinki siğil olduğuna canım..hem Ablamdada Var Demişsin?????araştirilmali ..bu Arad Siğil Için Yukarida Arkadaşin Anlatmaya çaliştiği Hammaddesi Olan Ve Eczanelerden Temini Kolay Bir Ilaç Var Ama O Ilacin Yüzde Kullanimi Iz Birakma Açisindan Düşünülmeli..?bene ööle Bi Risk Alma Doktorunla Görüşmeden..sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?