Bende ergenlikten beri sivilce sorunu yaşayan biriydim yaşım 26 düşünün neler çektim her şeyi denedim :
1- Roaccutane kullandım dr kontrolunde 1 yıl sonra tekrar etti
2- Buradaki arkadaşın yazdığı detoxu uyguladım bende okumuştum aynı yazıyı ve harfiyen uydum şekeri çikolatayı asitli içecekleri hayatımdan çıkardım, her gün havuç yedim üzüm suyu içtim bol bol su içtim yeşil çay içtim sebze-meyve, kereviz her şeyi uyguladım arkadaşlar 2 ay süre ile hiçbir faydası olmadı
3- Ahmet Maranki'nin lavanta kürünü uyguladım :s irençti ama her gün harfiyen yaparak uyguladım 15 gün hiç bir şey olmadı.
4- Uzun süredir kil maskesi de yapıyorum o tamamen geçirmese de faydasını gördüm diyebilirim en azından çıkan sivilceleri çabuk iyileştiriyordu, kurutuyordu.
5- Yine bu forumda okuduğum asit-gülsuyu-aseton karışımını yaptırarak 1 ay uyguladım hatta 2 aakadaşıma da uygulattım ama hiçbir faydasını görmedim.
6- Bütün bunlar uyguladığım ek tedavilerdi sürekli doktorlara da gittim arkadaşlar piyasadaki bütün sivilce ilaçlarını kullandım diyebilirim, aknefug, imex, tetradox, acnelyse, benzamycin aklıma gelmiyor hepsini kullandım arkadaşlar roaccutane dahil
7- Son olarak artık bıktım bende Cerrahpaşa da bir profosör varmış Cem Mat diye ona gidecektim ne olursa olsun son dedim ama kendisi hastaneden ayrılmış bende hastanenin normal uzman dr una muayene oldum gitmişken bana yine kullandığım ilaçlar olan clindoxyl jel ve tretin verdi şimdi onları yine düzenli olarak 4 aydır kullanıyorum birini sabah birini akşam.
8- Bütün bunları yazma sebebime gelince arkadaşlar bu sene temmuz ayında tatile gittiğim Assosta zeytinyağlı sabunlar vardı dikkatimi çeken markası Kuvvet saf zeytinyağı ve kükürtlü sabun bende denemek için 2 tane aldım ki seneler önce eczaneden aldığım kükürtlü sabunu 2 gün kullanıp çöpe atmıştım çünkü yüzümü 2 günde mahvetmişti. Bunu almamdaki sebep içeriğini okuduğumda içinde ecnebi yağların zerresi yoktur saf zeytinyağı ve kükürtten oluşur yazıyordu iyikide almışım bunca yıllık sorunumu bu sabun çözdü arkadaşlar sabah akşam yıkıyorum saf zeytinyağı olduğu için aynı zamanda yüzümü nemlendiriyor kükürtte sivilcelerimi iyileştirdi ve yenileri artık çıkmıyor izlerimin rengi açıldı cildim pürüzzüz maşallahh
zaten faydalarında yazıyordu tüm bunlar cildi de pürüzzüsleştirdiği çok mutluyum arkadaşlar :)))) bir tanede defneli zeytinyağlı aldım onu henüz kullanmadım onunda antiseptik özelliği varmış özellikle yaralara iyi geliyormuş.
Önceden yüzümü La Roche Possay Effaclar serisi ile temizliyordum o kadar parama acıyorum arkadaşlar bu sabun 2.5 tl ve yüzüm hiç olmadığı kadar mükemmel herkese tavziye ederim :)))))))))