• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin liseden kız arkadaşı ve mailler...

çok haklsın sözlerinde. söylediğin gibi beni çok seviyor, bundan emin olmasam zaten yanında ne işimvar.. ama işte kavga ederken bana dediği 4lü görüşelim, ben de onun kocasıyla anlaşırım sen de kızla anlaş gibi. yani ilerde de evliyken de görüşelim istiyo. bundan ne olur dersen aslına ayda yılda bir görceğim insan önemli değil serim. ama benden saklaması bazı şeyleri, işte bu canımı sıkıyo. ben ona bundan başka görüşmediniz dimi dedidğimde görüşmedik dedi. oyda bu maillere bakaraka akşama kaçta nerde buluşuyoruz mailleri, ben sinir oldum. yani kötü bi niyet olduğundan değil, niye benim için bunu yapamıyor? ben ona benim için söz ver bi daha o kızla yalnız buluşma dedim, hayır dedi. inat etti..

Kavgada söz isteme, inada bindirme. Güzel güzel sohbet ederken arada söyle.
Sen istemiyorsan görüşmemesi gerekir. Çünkü onun hayatındaki en önemli insan sensin.

Ama bak şöyle bir durum da olabilir. Eğer sen onun hayatına çok fazla müdahale ettiysen bunalmıştır.
Artık senin ona karışmandan, onun adına karar vermenden sıkıldığı için bu kez isyan ediyor olabilir.

Böyle bir durum yoksa ve sen güzel güzel konuştuğun halde baş başa buluşmalar devam ediyorsa hiç hoş değil. :20: İşin içinde iş var demektir.
O zaman sen bir buluşmanızda gayet iyi niyetle söylüyormuş gibi yapıp duyurursun o kızın eşine bu başbaşa buluşma olaylarını... Bakalım haberi var mıymış o adamın?

Kavgada söz isteme, inada bindirme. Güzel güzel sohbet ederken arada söyle.
Sen istemiyorsan görüşmemesi gerekir. Çünkü onun hayatındaki en önemli insan sensin.

Ama bak şöyle bir durum da olabilir. Eğer sen onun hayatına çok fazla müdahale ettiysen bunalmıştır.
Artık senin ona karışmandan, onun adına karar vermenden sıkıldığı için bu kez isyan ediyor olabilir.

Böyle bir durum yoksa ve sen güzel güzel konuştuğun halde baş başa buluşmalar devam ediyorsa hiç hoş değil. :20: İşin içinde iş var demektir.
O zaman sen bir buluşmanızda gayet iyi niyetle söylüyormuş gibi yapıp duyurursun o kızın eşine bu başbaşa buluşma olaylarını... Bakalım haberi var mıymış o adamın?

anladım, yani maillerin çıktısını alıp yüzüne vurmuyim diyosun..

ben onu o kadar sıkmıyorum, tersine o beni sıkıyo hiç bi erkek arkadaşımla doğru dürüst buluşmuyorum okul bittiğindenberi, sırf o tatsızlık çıkaracak die. e bu da bana haksızlık gbi geliyo. ben özen gösteriyorum o göstemiyo.

yine büyüklük bende kalacak anlaşılan...

Canım güzel güzel söyle bu durumdan hoşlanmadığını.
Madem sıkmıyormuşsun onu. Dinlemek zorunda.
Bir insan sevdiğini lisedeki arkadaşına tercih eder mi hiç?
Etmez. O da etmeyecektir.
Ama sen mailleri yüzüne filan vurursan boş yere yıpranmış olursunuz.

bence bu kadın zamanında seninkinden yüz istemiş ama bulamamış. ve şimdide arkadaş ayağına yanaşıyo. sen aranı kötü tutarsan adamı ona itersin. uyuz oluyorum böle karılara. tam yolmalık. kesin ve net şekilde birlikte görüşmiyeceksek görüşmiceksin bu kadar de kapat konuyu. çünkü bir kadın böle şüpheler hissediyorsa altında vardır birşeyler. ama sen kadının ismini kavga sırasında kullanma artık iyi olduğunuz bir anda aç konuyu ve biraz sevimli olmaya çalış

bence bu kadın zamanında seninkinden yüz istemiş ama bulamamış. ve şimdide arkadaş ayağına yanaşıyo. sen aranı kötü tutarsan adamı ona itersin. uyuz oluyorum böle karılara. tam yolmalık. kesin ve net şekilde birlikte görüşmiyeceksek görüşmiceksin bu kadar de kapat konuyu. çünkü bir kadın böle şüpheler hissediyorsa altında vardır birşeyler. ama sen kadının ismini kavga sırasında kullanma artık iyi olduğunuz bir anda aç konuyu ve biraz sevimli olmaya çalış

Evet yani evli kadının ne işi var Allahaşkına baş başa buluşmalarda falan.
Hiç hoş şey değil bunlar...

Noraz sen o adamın evlenmeyi düşündüğü insansın. En değer verdiğisin.
Bu kızla görüşmesini engelleyebilirsin, engelleyebilmelisin...
Bir hiç için sevgilinle aranı bozmadan hallet bunu.
Kendini üzmeye, kafana takmaya ve ilişkini yıpratmaya gerek yok.

bence kiz kanka herzaman tehlikelidir. su an cok iyisiniz seni cok seviyor falan ama yarin oburgun biseyden kavga ettiginizde iliskiniz birazcik yiprandiginda hemen yedeginde ona gonullu olan baska bir kadin olmasi aranizi acabilir. kiz arkadasina saygi duyuyorum gibisinden medeniyet ayagina bence yatma cunku burda magdur olan sen olabilirsin ilerde. (buarada ben gayet medeniyimdir yanlis anlasilmasin:) ). ki yanlis yaptigini kendisi de biliyor mailleri silmesinden belli. demekki gizli gizli isler ceviriyor. sen kendini riske atma garantiye al canim bence. sevgilini birak demiyorum asla, sadece ipleri biraz eline al, istemedigin seyleri seni uzen seyleri yapmamasini sagla, sevgilini diger kizlardan uzak tut, malum etraf evli bile olsa adamlara saldiran kadinlarla dolu...

canım benim arkadaşımın başına da gelmişti bu tür bir olay yalnız bizim hatun çok zekidir, resmen yıllara yaymıştı intikamını :) anlatayım bak sana.

şimdi hatun dşünme ayaklarına yattı kocasına bir süre. sonra dedi ki, hayatım ben hatalıydım, tabii ki istediğin arkadaşınla göüş, benim sana güvenim sonsuz. hatta ailecek kaynaşmaya başladı bunlar bir süre sonra. hatta ara ara kocası da, kız da süper insanlarmış ben çok yanlış tanımışım demiş kendi kocasına. daha sonra kocası, rahatsız oldu bu dörtlü durumdan çünkü işler beklediği gibi gitmedi. sıkıntıdan kaçıyormuş heralde bizimkinin kocası biraz da. adam kendi istedi sonra irtibatı kesmeyi. ha bir de şöyle bir olay oldu. bizimki mailler ve telefon mesajları da dahil her şeyi okuyurmuş ama kocasına söylemiyormuş. bir gün yalnız buluşacaklarını öğrenmiş öğle tatilinde. hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi yarın öğlen ben üniversite arkadaşlarımla buluşcam gelmek ister misin demiş kocasına. o da ık mık etmiş. sorun değil hayatım ben tek gidicektim zaten de belki gelmek istersin diye sordum deyince, adam biraz düşünmüş, yok ben de gelicem demiş :)))

canım benim arkadaşımın başına da gelmişti bu tür bir olay yalnız bizim hatun çok zekidir, resmen yıllara yaymıştı intikamını :) anlatayım bak sana.

şimdi hatun dşünme ayaklarına yattı kocasına bir süre. sonra dedi ki, hayatım ben hatalıydım, tabii ki istediğin arkadaşınla göüş, benim sana güvenim sonsuz. hatta ailecek kaynaşmaya başladı bunlar bir süre sonra. hatta ara ara kocası da, kız da süper insanlarmış ben çok yanlış tanımışım demiş kendi kocasına. daha sonra kocası, rahatsız oldu bu dörtlü durumdan çünkü işler beklediği gibi gitmedi. sıkıntıdan kaçıyormuş heralde bizimkinin kocası biraz da. adam kendi istedi sonra irtibatı kesmeyi. ha bir de şöyle bir olay oldu. bizimki mailler ve telefon mesajları da dahil her şeyi okuyurmuş ama kocasına söylemiyormuş. bir gün yalnız buluşacaklarını öğrenmiş öğle tatilinde. hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi yarın öğlen ben üniversite arkadaşlarımla buluşcam gelmek ister misin demiş kocasına. o da ık mık etmiş. sorun değil hayatım ben tek gidicektim zaten de belki gelmek istersin diye sordum deyince, adam biraz düşünmüş, yok ben de gelicem demiş :)))

oh süper olmuş valla çok iyi etmiş arkadaşın. ama bu kadar sabırlı olabilir miyim bilmem. acaba dörtlü durumdan neden rahatsız oldu kocası, niye mesafe açıldı?merak ettim ben de uygulasam taktiği. biz böyle görüşsek de ben de böyle davransam, ya kız hiç çıkmamacasına girerse hayatımıza, hayatımızda kalıcı bi figür olursa?? bilemedim..

Son düzenleme:
Evet yani evli kadının ne işi var Allahaşkına baş başa buluşmalarda falan.
Hiç hoş şey değil bunlar...

Noraz sen o adamın evlenmeyi düşündüğü insansın. En değer verdiğisin.
Bu kızla görüşmesini engelleyebilirsin, engelleyebilmelisin...
Bir hiç için sevgilinle aranı bozmadan hallet bunu.
Kendini üzmeye, kafana takmaya ve ilişkini yıpratmaya gerek yok.

off elfois ya o kadar haklısın ki!! şu söylediklerini ben de sevgilime anltabilsem.. görünen, o da slında çok takmıyor kızı, kız böyle vefalı arkadaşım ben ayağında bizimkine diyor buluşalım mı falan diye. mail atmış, buluştuklarndan bi hafta sonra, ee nasılsın nasıl gidiyo, benim işler yoğun vs., norazla aranız nasıl falan diye. benimki de cevap atmış, çözüyoruz yavaş yavaş demiş. sonra biki bişey daha, en son kız yazmış bişey, bitmiş muhabbet 4-5 kısa mailde. ama şimdi diyorum bu böyle sürekli naber napıyosun konulu mailer mi atıcak, ben de sinir olucam.

bu arada bugün buluştuk, konuşmayı planlıyodum aslında ama sonra vazgeçtim. aramız iyiyken durup dururken niye maillerine bakmış olacağım dedim. eğer bi daha buluşma muhabbeti olursa ve benim istediğim şekilde gelişmezse olay, ya da ne bilim yine rahatszı edici bi mail falan görürsem kavgayı çıkarmak üzere saklı tutuyorum hakkımı:) şimdilik kör ve sağırı oynuyorum. aramız iyi, haftasonu için planlar filan yapıyo, beni hoş tutmaya çalışıyo. bakalım ne zaman patlıyacak olay.

Son düzenleme:

bu kadının lisedeki en iyi arkadaşıyla sevgiliymiş benimki,1 küsür yıl. gerçi sonradan eski sevgililerimizi sormuştuk birbirimize konu açılmıştı neyse, çocuktuk dedi ve o kıza sinir olarak ayrılmış,kızdan ayrıldıktan sonraki günlerde trende tam karşısında yeni sevgilisiyle gözünün önünde elele sarmaşdolaş oturuyomuş kız. o da tiksinmiş iyice. neyse işte ben de diyorum ki böyle bi kızla iyi arkadaş olan kadından ne hayır gelir?

ben görüşmiceksin diye diretirsem olayı inada bindirir, çünkü kendisine lafla emir verilmesinden hoşalnmıyo. annesi sağolsun. anlatmıştı bana bi ara, annesi zorlarmış onu böyle söyliceksin, bunu yapıcaksın diye çocukken bu da inadına zıttına gidermiş. annesi sağolsun çocuğuna süper bi huy kazandırmış yani:19: adam gelmiş 27 yaşına hala inada bindiriyo. resti çeksem kızı tercih etmez tabiki, ama gurur yapar benim lafıma gelmemek için ayrılalım o zaman ben hayat boyu seni çekemem böyle'ye getirir. kız önemli olmasa da kıymete biniyo yani.of!:36:

Son düzenleme:
pardon ama bence kızda suç bulmayın. ona bu yüzü veren sevgiliniz. tamam diğer şeylerde gıcıklık yapmış arkadaşı olarak gıcık olunabilir kıza. ama sizden gizli buluşup bir de sizi çekiştirmişler anlaşılan. benim arkadaş olarak hoşlanmadığım bi insana benle ilgili birşeyler anlatması hele ilişkimizle ilgili fikir sorması beni deli ederdi. benden gizli buluşması da. anlaşılan sevgilinizin gözünde sizden önce geliyor demeyeyim fakat o kızın da yeri ayrı. baksanıza ne yapsa affetmiş, siz hoşlanmasanız dahi muhabbetine hiç ket koymuyor. ayrıca ben de arkadaşlarıma canım derim sevgilim de der arada tek başıma buluştuğum da oldu erkek arkadaşlarımla keza o da kız arkadaşıyla buluştuğu da oldu bence bunlar büyültülecek şeyler değil. yaş kaç bilmiyorum ama bayadır çıkıyorsunuz galiba öyle anladım bunları aşmanız gerek. ayrıca erkek arkadaşınızın sizden bişeyler saklaması da hoş değil

canım bence hiç sevgilinin üstüne düşme artık bu kız konusunda. sen üsteledikçe o daha da inatlaşacak gibi gözüküyor ayrıca da önümüzde örnek var yani. sen artık umursamıyormuş, kızı önemsemiyormuş gibi davran bence. sevgilini de hep el altında tut ama maillerini okumak gizli gizli evet çok kötü bir şey, ama bu sizi mutlu edecekse ve de sonuçta sana kendi verdiyse şifresini, oku gitsin. ayrıca da içimden bir ses sevgilinin hiç de oralı olmadığını söylüyor bu kız konusunda. yani bence kadın ne yaparsa yapsın sevgilinin umru değil gerçekten arkadaş olarak gördüğünü biliyoruz zaten. o yüzden sen sadece başkalarıyla dertleşecek ortam yaratma, yeter şimdilik bence :) adam seninle tamameeen mutlu olursa, seni anlatmak için başka hatun da aramaz. bunu başka bir şey için yapmadığını düşünüyoruz tabii ki tüm iyi niyetimizle :) bak çünkü kız maillerinde seninle arasının iyi olup olmadığını da soruyor çünkü. laf verme sakın ağzına o yüzden. sevgiline kızsan bile alttan almaya çalış şu olay çözümlenene kadar.

pardon ama bence kızda suç bulmayın. ona bu yüzü veren sevgiliniz. tamam diğer şeylerde gıcıklık yapmış arkadaşı olarak gıcık olunabilir kıza. ama sizden gizli buluşup bir de sizi çekiştirmişler anlaşılan. benim arkadaş olarak hoşlanmadığım bi insana benle ilgili birşeyler anlatması hele ilişkimizle ilgili fikir sorması beni deli ederdi. benden gizli buluşması da. anlaşılan sevgilinizin gözünde sizden önce geliyor demeyeyim fakat o kızın da yeri ayrı. baksanıza ne yapsa affetmiş, siz hoşlanmasanız dahi muhabbetine hiç ket koymuyor. ayrıca ben de arkadaşlarıma canım derim sevgilim de der arada tek başıma buluştuğum da oldu erkek arkadaşlarımla keza o da kız arkadaşıyla buluştuğu da oldu bence bunlar büyültülecek şeyler değil. yaş kaç bilmiyorum ama bayadır çıkıyorsunuz galiba öyle anladım bunları aşmanız gerek. ayrıca erkek arkadaşınızın sizden bişeyler saklaması da hoş değil

işte canımı sıkan da bu! ben başka bi kızla görüşse zaten bu kadar gıcık olmam, ki buluştu da böyle olay yapmadım.
1.bu kıza gıcık oluyorum zaten
2. beni düğününe davet etmediğini, sadece sevgilime tek gel,noraz gelmesin dedeğini biliyorum ( düğünü umrumda değil tabiiki umrumda olan böyle kendini yükseklerde görüp bunu diyebilmesi)
3. sevgilim bana emrivaki yaparak buluştu ben şehirdışındayken
4. ikinci bi buluşma planına ait mailler var(olup olmadığını bilmiyorum)
5. istersen mailime bak, ama artık ayrıldık bitti lafları etti, o gün içinde barıştık, sonraki günlerde mailden o kızla olanbuluşma mailleşmeleri silinmiş
6. ben başka bi erkek arkadaşımla hiç yalnız buluşmadım, buluşsam olay çıkartır
7. yalnız buluşmanı istemiyorum söz ver değimde söz vermedi, nedeni ise' bu takıntına boyun eğersem başka takıntılar da yaparsın'(onlarda da taviz vermem gerekir demeye getirdi- halbuki ben o istiyo diye daha kapalı giyiniyorum,zaten açık giyinmezdim ama şimdi en ufak şeyime karışıyo, bunu ona söylediğimde bak ben senin için yapıyorum dediğimde lafı değiştirdi)
8. o kızı gelecekteki hayatımda istemiyorum, aslında beni çekiştireceği hiç bi kızı istemiyorum, gitsin erkek erkeğe konuşsun konuşacaksa.

sonuç: gıcık olduğum kızdan ziyade erkek arkadaşımın tavrı.

tek bildiğim beni çok sevdiği ve kaybetmeyi göze alamayacağı ama bir o kadar da inatçı ve gururlu olduğu.zorla bişey yaptıramam benimkine.

Son düzenleme:
canım bence hiç sevgilinin üstüne düşme artık bu kız konusunda. sen üsteledikçe o daha da inatlaşacak gibi gözüküyor ayrıca da önümüzde örnek var yani. sen artık umursamıyormuş, kızı önemsemiyormuş gibi davran bence. sevgilini de hep el altında tut ama maillerini okumak gizli gizli evet çok kötü bir şey, ama bu sizi mutlu edecekse ve de sonuçta sana kendi verdiyse şifresini, oku gitsin. ayrıca da içimden bir ses sevgilinin hiç de oralı olmadığını söylüyor bu kız konusunda. yani bence kadın ne yaparsa yapsın sevgilinin umru değil gerçekten arkadaş olarak gördüğünü biliyoruz zaten. o yüzden sen sadece başkalarıyla dertleşecek ortam yaratma, yeter şimdilik bence :) adam seninle tamameeen mutlu olursa, seni anlatmak için başka hatun da aramaz. bunu başka bir şey için yapmadığını düşünüyoruz tabii ki tüm iyi niyetimizle :) bak çünkü kız maillerinde seninle arasının iyi olup olmadığını da soruyor çünkü. laf verme sakın ağzına o yüzden. sevgiline kızsan bile alttan almaya çalış şu olay çözümlenene kadar.

haklısın galiba.off sabır yarabbim!:97:

Canım eşi ve eşinin ailesi topiğinde konuma yorum yapın demişsin öyle gördüm konunu. Öncelikle o kızı gözünde fazla büyütüyorsun, kız seni kıskanmış belli, sen sevgiline hırçınlık yaptıkça ona doğru iteceksin. O yüzden fazla umursama. Kendine güven, önce iyi bir işe girmeye ayaklarının üstünde durmaya bak. Sen güçlü olursan, takmazsan sorun olmaz. Sen kıskandıkça, o kızı kötüledikçe erkek arkadaşın onu savunur erkeklerin doğasında var. O yüzden sevgiline güvenmeyi öğren, boş kaprislerle onu bunaltma ama gözün açık olsun. Bence erkek arkadaşın da kızın nasıl biri olduğunu biliyor. Sen üzerine geldikçe onu savunuyor. Görüşmeniz gerektiği zaman süslen, güzelce giyin makyajını yap öyle git. Kız sana birşey derse cevabını ver, sevgilinle mutlu görün güler yüzlü ol ama ona karşı mesafeli ol. Onlardan ayrıldığınızda sevgiline ya kadın beni nasıl kıskandı gördün mü, yaptığı şamarıklık, yazık evlenmiş ama olgunlaşamamış de. Bir arkadaş demişti, mesela kızın yaptığı olumsuz şeyleri laf arasında ya bazı kızlar şöyle yapıyor diye anlat. Mesela bir kadın evlenince başka erkeklerle fazla samimi olması doğru değil, kimisi bütün erkeklere güzel görünmek ilgi görmek istiyor anlamıyorum, benim eşim beni sevsin, beğensin ilgilensin yeter de. Son olarak gerçekten umrunda olmasın bu kız, görüşürlerse görüşsünler. Sonuçta evli bir kadın. Bir insanı zorla elinde tutamazsın, büyütme bu kadar.

Canım eşi ve eşinin ailesi topiğinde konuma yorum yapın demişsin öyle gördüm konunu. Öncelikle o kızı gözünde fazla büyütüyorsun, kız seni kıskanmış belli, sen sevgiline hırçınlık yaptıkça ona doğru iteceksin. O yüzden fazla umursama. Kendine güven, önce iyi bir işe girmeye ayaklarının üstünde durmaya bak. Sen güçlü olursan, takmazsan sorun olmaz. Sen kıskandıkça, o kızı kötüledikçe erkek arkadaşın onu savunur erkeklerin doğasında var. O yüzden sevgiline güvenmeyi öğren, boş kaprislerle onu bunaltma ama gözün açık olsun. Bence erkek arkadaşın da kızın nasıl biri olduğunu biliyor. Sen üzerine geldikçe onu savunuyor. Görüşmeniz gerektiği zaman süslen, güzelce giyin makyajını yap öyle git. Kız sana birşey derse cevabını ver, sevgilinle mutlu görün güler yüzlü ol ama ona karşı mesafeli ol. Onlardan ayrıldığınızda sevgiline ya kadın beni nasıl kıskandı gördün mü, yaptığı şamarıklık, yazık evlenmiş ama olgunlaşamamış de. Bir arkadaş demişti, mesela kızın yaptığı olumsuz şeyleri laf arasında ya bazı kızlar şöyle yapıyor diye anlat. Mesela bir kadın evlenince başka erkeklerle fazla samimi olması doğru değil, kimisi bütün erkeklere güzel görünmek ilgi görmek istiyor anlamıyorum, benim eşim beni sevsin, beğensin ilgilensin yeter de. Son olarak gerçekten umrunda olmasın bu kız, görüşürlerse görüşsünler. Sonuçta evli bir kadın. Bir insanı zorla elinde tutamazsın, büyütme bu kadar.

evet evet bu kızla buluşacağız, illaki çift olarak buluşacağız ve ben de dediğiniz gibi yapacağım. yüz vermeyeceğim hiç. bu başbaşa buluşma olayını da şaka yollu kocasının da olduğu masada dillendireceğim. bakalım onun kocası nasıl tepki verecek?

işten yeni ayrıldım ve evet yeni bi iş bulmam lazım acilen, yoğun olunca benimkisi beni kıskanacak yine, benle buluşmaya zaman ayırmıyosun falan dicek( e tabi ben de mesaiye kalıp kendimi özleticem:1:)

zorla elimde tutmak değil derdim canım, zaten elimde:27: canımı sıkan bu bişeyler saklamalar, arkamdan beni başka bi kıza çekiştirmiş olması.. ama olsun. hepsinin yeri zamanı gelecek. gün gelecek benimki benim melek olduğumu düşünürken o kızla kendisi görüşmeyelim diyecek. size gelişmeleri yazıcam kızlar. sağolun hepiniz yorumlarınız için.

elimi açık değil, kapalı, kurnazca oynamaya karar verdim. şimdilik ben dünyanın en anlayışlı sevgilisiyimm:10:

Bu arada bence de sevgilin onu sadece arkadaş olarak görüyor. Sen problem çıkarırsan sevgilin aranızdaki problemi ona anlatabilir o da sevinir. Bence bir süre üstüne gitme, zaten eğer buluştularsa da sevgilin kendine güveniyor ve o buluşmayı önemsemiyor ki şifresini vermiş. Gizli birşey olsa inan vermezdi. Bence tekrar görüştünüz mü diye sorma, mailden de bahsetme bunları atlattıktan sonra bir ara sorarsın. Ve gerçekten fazla büyütüyorsun.

eğer aralarını soğutmak istiyorsan nacizane tavsiyem kız hakkında çok bıdı bıdı yapma zaten söylemişsin söylediklerini kıza karşı sevgilinin yanında kibar ol kız abuk subuk bişey der sataşır vs bişey yaparsa masum ve kırılgan dur bırak sevgilin fark etsin kızın kabalığını bunu fark ettiğinde seni savunucaktır kıza karşı. ayrıca dengesizmiş biraz anlaşılan sana yaptığı yanlışları değil de sevgiline yaptığı yanlışları hepiniz buluştuktan sonra sadece çıtlat. aa orda sana şu dedi ya ayıp etti bence bilmiyorum o kadar yıllık arkadaşsınız sonuçta vs gibi. bi süre sonra işler tersine dönücektir anlaşılan sevgilin inatçı o inadı kırıp tersine çevirmenin tek yolu saldırıdan vazgeçip mağdurluğunu göstermendir. tabi bunlar benim düşüncem. erkekler böyle durumlarda şahin kesilip koruyucu olmaya bayılırlar :) mağdurum da mağduruum:12:

Son düzenleme:
norazcım ben de merak ettim konunu geldim. öncelikle sevgilin gerçekten inatçı bir tip belli. işin zor yani evlenince de haberin olsun.
o kadına gelince de, evli barklı bir kadının başka bir erkekle- bekar olsun evli olsun -ne işi var? ne garip hemcinslerimiz var ben anlayamıyorum ya. :44: belli ki kocası da geniş mideli biri. buluşmanızda olabildiğince sakin ol, ama o tek buluşma konusunu da gündeme getir bence.
erkek arkadaşının kıskançlığının sebebi bence kendisinden kaynaklanıyor. giyimine kuşamına karışacak kadar kıskanan, dikkat eden bir adam başka kadınlarla tek başına buluşmaz. :45: bence ailenle tanıştırmak için de evlenmek için de çok acele etme. bu davranışlarının ardındaki sebepleri bulmalısın. ayrıca, bi erkekle aklında güven konusunda soru işaretleri olarak evlenirsen asla huzurlu bir evliliğin olamaz. soru işaretlerinden kurtulman lazım canım.:31:

Back