çok haklsın sözlerinde. söylediğin gibi beni çok seviyor, bundan emin olmasam zaten yanında ne işimvar.. ama işte kavga ederken bana dediği 4lü görüşelim, ben de onun kocasıyla anlaşırım sen de kızla anlaş gibi. yani ilerde de evliyken de görüşelim istiyo. bundan ne olur dersen aslına ayda yılda bir görceğim insan önemli değil serim. ama benden saklaması bazı şeyleri, işte bu canımı sıkıyo. ben ona bundan başka görüşmediniz dimi dedidğimde görüşmedik dedi. oyda bu maillere bakaraka akşama kaçta nerde buluşuyoruz mailleri, ben sinir oldum. yani kötü bi niyet olduğundan değil, niye benim için bunu yapamıyor? ben ona benim için söz ver bi daha o kızla yalnız buluşma dedim, hayır dedi. inat etti..
Kavgada söz isteme, inada bindirme. Güzel güzel sohbet ederken arada söyle.
Sen istemiyorsan görüşmemesi gerekir. Çünkü onun hayatındaki en önemli insan sensin.
Ama bak şöyle bir durum da olabilir. Eğer sen onun hayatına çok fazla müdahale ettiysen bunalmıştır.
Artık senin ona karışmandan, onun adına karar vermenden sıkıldığı için bu kez isyan ediyor olabilir.
Böyle bir durum yoksa ve sen güzel güzel konuştuğun halde baş başa buluşmalar devam ediyorsa hiç hoş değil. İşin içinde iş var demektir.
O zaman sen bir buluşmanızda gayet iyi niyetle söylüyormuş gibi yapıp duyurursun o kızın eşine bu başbaşa buluşma olaylarını... Bakalım haberi var mıymış o adamın?