Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu sanki başka bir yerde daha okumuştum ama bu kadar ayrıntılı degildi.
Yanlış mı hatırlıyorum acaba?
Annen de üvey anneden kötü.Gerçek mi hikayemi inanın şaşırdım.İnsan çocuğuna böyle eziyet edermi kardeşi için.
Hiç kimseye çocuğumun tırnağını değişmem.
onlar vebal aldıgını düşünmuyor ki:))) onların içi rahat.. ama tanıyan herkes çok çekecekler sizinkıler dıyor bana..bir insana tüm gençliğini harca bekle emeğini paranı ver ve o bırakılmanın en adi şekliyle seni terketsin way bee bukadarda vebal almak aptallık....
bu kadar kul hakkı yenmez
hem senin hem aylinin
nasıl odeyecekler vebalini acaba
sen artık onune bak
aylin icinde pismanlık duyma o kucucuk halinle gene karsılarına gecip dogruyu soylemeyi bilmissin
sen simdi her ne kadar ailen olsalarda bence uzak tut kendini
yeni bir sayfa acmıssın hayatında sahip olamadıgın aileyi kendi cocukların icin ol
başka sona usanmadan okudum..
sen kendini neden suçluyorsunki.. sen ozman zaten çocukmuşsun konuşsaydın sanki seni dinliyeceklermiydi.. yok..
suçlama kendini..
o Ayline yaptıklarını sen değil annen baban teyzen dayın ...
onlar çekecekler çilesini..
sen değil..
daha çok şey göreceksin..
bir insanın ahını almak öyle kolay değil..
Offf canım ya, annen size bile merhamet etmemiş ki Ayline etsin....senin ailen eşin ve çocukların..Allah onlarla huzurlu ve sağlıklı bir yaşam versin sana.
peki baban nasıl onunla konuşuyormusun bu konuyu?
şaşkınlık içerisinde okudum.
aileni anlamakta zorlandım doğrusu.
yurt dışındaki sevgiliye hediye doldurup göndermelerinden tut da,borçla lüks düğün yapmalarına akıl erdiremedim.
sanırım annenin anne babası onları değersiz görüp yüz vermemiş.
tüm kız kardeşler de ailenin gözdesine paspas olursak yaranırız diye kendilerini paralamış.
baban bu duruma biraz engel olsa annen evini daha çok benimserdi.
en çok babana şaşırdım.
anneni kırmak istemedi sanırım ve çok fedakar.
aylini oyalamakla ne geçti ellerine hiç düşünmemişler belli.
kestirip atsalarmış,7 yıl dile kolay ya.
peki bu aylinin anası babası yokmuydu, bir Allahın kulu neden hesap sormadı sizinkilere bi kız 7 sene nişanlı bekletilir mi diye?