- Konu Sahibi patasanamavi:)
-
arkadaşlar bende burdan bu konuyu açan arkadaşa çok tşk ediyorum benimde kalçamın tam altında çıkmıştı burda okuduğum incir sütünü denedim 3 günde koptu şuan izi bile yok
canımcım çok sevindim hepinizin adına...bende çok şey deneyip sonuç alamamıştım..kaç kez uygulamada geçti onu merak ettim...yardımcı olabildiğim için mutlu oldum....a.s.siğillerim geçtii yuppiiiiiiiiiiiii
bende sana teşekkür ederim canım işe yaradığı için mutlu oldum....a.s.kızlarrrrrrrrr cevız yagı kesın cozum 2 senedır kurtulamadıgım sıgıllerımden 1 hafta da kurtuldum hala ınanamıyorum cevız yagını tavsıye eden arkadas sana cok tesekkur ederıma.s.a.s.a.s.
ARKADAŞİIM DOĞRUMU BU ANLATTIKLARIN BENDEDE AYNI SORUN VAR HATTA ECZANEDEN İLAÇ ALIP DENEDİM MAALESEF YAKTI VE ŞUAN YANAGIMDA İZ VAR ÇILDIRACAGIM ARTIK DOĞRUYSA HEMEN DENEYECEGİMM GEÇERSE SANA ÇOK DUA EDERİM ARKADAŞIMM..BİLGİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN SENDENN...BU GECEDEN İTİBAREN BAŞLASammı:)))Alevcim uygulama gayet basit ,eline bir miktar alıp sorunlu bölgeye sürüyorsun.Biraz kurumasını bekledikten sonra yıkıyorsun.Ben 5-6 kez denedikten sonra geçti.Tabii siğilin büyüklüğünede bağlı.Gerçekten yakılma işleminden de daha geçerli bir yöntem birkere yakılınca iz kalıyor.Bir de bu sürülen şey en doğal vücudun bir parçası yani yan etki yok.Ben CEviz'i,incir'i,dua'yı vb herşeyi denedim geçirmedi birtek bu geçirdi.
ne yaptın arkadaşım sen vallahi söyle bizede onu yapalım ben okudum üfledim,incir sütü nü denedim,sirke bile denedim ama hala duruyor ...siğillerim geçtii yuppiiiiiiiiiiiii
ceviz yağı gerçekten işe yarıyormu allaaaahhh hemen almam gerek..umarım benimkilerde gider kaybolurrr..kızlarrrrrrrrr cevız yagı kesın cozum 2 senedır kurtulamadıgım sıgıllerımden 1 hafta da kurtuldum hala ınanamıyorum cevız yagını tavsıye eden arkadas sana cok tesekkur ederıma.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?