- Konu Sahibi patasanamavi:)
-
kızlar merhaba benim bundan 5 -6 ay önce yüzümün belli kısmında siğiller çıktı. öyle ki hem istanbul hem ankara'da baya bi doktora gitttim. su çiçeği(!!!) tanısı koyan bile oldu gerisini siz düşünün. korkunc durumdaydı suratım. yakarız iz kalır diyen, geçmez diyen bir sürü saçma sapan yorum işte.. muayenesi 500 tl olan yanlış duymadınız 500TL (sadece 1 görüşme) olan doktora bile gittim ( agop k.). ki onada araya bir sürü torpil soktuk , kendisi fazla doluydu..neyse ondan önce baya doktora gidip baya ilaç alınca hikayemi anlatırken hepsini söyleyince pek yeni bi ilaç tavsiyesinde bulunamadı tabi ve acnelyse ( yanlıs duymadınız şu sivilce ilacı olan) bide bi ilaç daha söyledi tam hatırlamıyorum cunku kullanmadım bunu kullan 2 hafta sonra gel dedi, saolsun artık kendımı nasıl anlattıysam2 hafta sonra geldiğimde ücreti alacagını söyledi o an almadı ,çıktım ordan. Napıcam diye kara kara düşünüyorum cunku bana onu öneren tanıdıklarımız beklentiyi o kadar yükselttiler ki tövbe haşa adamı Allah gibi görüyorum o beklentiyle gittim kesin geçirir diye , e öncesinde de bilimum bütün duaları okuyup okutturunca ve geçmeyince artık umudu tamamen kesmiştim. neyse o dönem burayıda sürekli takip ediyorum ama üye değilim. açtım okuyorum bu ceviz yağını gördüm. Allah o arkadaştan razı olsun. Normalde hastalıktan ölünce bile doğru düzgün ilaç kullanmayan bi insanım o yağları filan düzenli hiç kullanamam, dedim ki ne kaybederim zaten Agop bile anında geçiremedi ( belki 2 hafta sonra gittiğimde geçiricekti bilemem sonuçta adam dünyaca ünlü) ama ben işte kesmişim herşeyden umudumu. Neyse başladım buradaki arkadasların tarif ettiği gibi kullanmaya. Sabah akşam bi pamuğa bolca döktüm sonra siğillerin üstüne bastım böyle yaraya tuz basar gibi düşünün bazen kahverengi kalın yara bantları varya büyük onlarla bantladım sabaha kadar kaldı bazen yarım saatte çıkarttım neyse sonuç: 9-10 günde siğilden eser kalmadı. 5-6 aydırda zerresi çıkmadı. Yani eğer şuan burayı okuyorsanız muhtemelen böyle bir probleminiz var, deneyin hiç bir şey kaybetmezsiniz. ceviz yağı heryerde satılan ucuz birşey bir zararınızda olmaz.
Biraz uzun oldu :) Neyse bu öneriyi sunup beni bu siğillerden kurtaran arkadaşa tekrar çok çok teşekkürler, aklıma geldikçe dua ediyorum ona. sevgiler..
kullandığınız ceviz yağğının markası ne acaba ben aktardan helkim aldım on gün oldu bi degişim yok
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.:) bide benim yüzümde önce toplu iğnenin başı gibi çıkıyorlar.sendekide öyle miydi?yani baya uzun süre oldu tam hatırlayamıyorum ama ben gratis ya da watsons dan almıştım sanırım. markası ne hatırlamıyorum ama gecen yine watsonsdan badem yağı almıştım saç için şimdi markasına baktım shiffa home markasıymış muhtemelen bundandır isterseniz bi bakın..
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.:) bide benim yüzümde önce toplu iğnenin başı gibi çıkıyorlar.sendekide öyle miydi?
Merhaba arkadaşlar 4 yıldır yüzümde düz siğiller var .Sanırım burda yazılan butun yontemlerı denemişimdir.Yakma,soyma,okutma.. Hiçbiri işe yaramadı..En iyi hastanelere gittim verdıklerı sadece sıvılce kremı oldu.Su ünlü Agop'un verdiği ilaç da acynlese ve isotrexsin..Allahtan benım sıgıllerım yuzumde bellı olmuyor sadce mınık yağ bezesı gıbı.Ama ben onlarla yaşamaktan ve dağılır mı korkusundan çok yoruldum.Ceviz yağı işe yaramadı ama bır de fesleğeni deneyim diyorum.Umarım işe yarar..
agop'a bende gitmiştimo adam nasıl bu kadar ünlü olmuş anlamadım banada sivilce kremi vermişti Allahtan burda ceviz yağını keşfettimde geçti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?