- Konu Sahibi patasanamavi:)
Güzel haberlerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ceviz yağı ben de işe yaramadı malesef..Başta cok ıyı gelmıstı aslında küçüldü iyice. Ama 3 haftanın sonunda umudumu kaybettim.Sadece küçülttü fakat tam anlamıyla gecirmedi bugun fesleğen ve ceviz yağına başlayacağım umarım bu kez işe yarar..
Mare 1989 benimde toplu igne gibi ve hala çözüm bulamadım çözüm bulabildinmi feslegen ise yaradımı ben roaccutane bile kullandım 3 yılda ama geçmediçok teşekkür ederim cevap verdiğin için.:) bide benim yüzümde önce toplu iğnenin başı gibi çıkıyorlar.sendekide öyle miydi?
Bende kullandım roaccutane. Ben size cilt doktorlarının size sunacağı tedavi yöntemlerini yazayım.Mare 1989 benimde toplu igne gibi ve hala çözüm bulamadım çözüm bulabildinmi feslegen ise yaradımı ben roaccutane bile kullandım 3 yılda ama geçmedi
Roaccoutane bu şekilde uzun süreli ve düzensiz tekrar başlamalı kullanılcak bir ilaç değil. Doktorunuza danışın lütfen.Deniz 216 bende bunların hepsini denedim hatta crioterapi bende iz birakti ilk başta acnelyse sonra differen sonra aldara 6 ay sonra crioterapi (bunu hiç onermiyorum) ortasi beyaz leke bıraktı sonra 1 hafta efudix ama efudix bende cildini çok tahriş etti onun 1 sözümü varmış neymiş onu çok kullanmadım 1 hafta sonunda yüzüm çok kötüydü en son roaccutane başladım geçen ay birakmisdım roaccutane sigillerim rengini açmış anlattığım kadariylacunku benimkiler toplu igne basi buyuklugunde ve olduğu yerde böyle burusuklukla kahve bir renk değişimi yapıyor sucicegi şeklinde kabarık d3gil ceviz yaginida denedim oda etkili olmadı bu roaccutana tekrar başladım nedensiz bir şekilde sizin siğillerin resmi var mı genelde aynı olanlar da çözümler aynı etkili oluyor feslegen ve ceviz yagi birlikte karıştırıp yüze sürem ama bunu buzdolabı poşeti yle sarmak zor değilmi benimde yanağda dudak kenarimda biraz uzun oldu ama 3 yıldır geçmedi ve artıp duruyor bazen hiç gecmiyecek gibi geliyor bende saglikciyim ve hergün hastalar sanki yüzümde bişey varmış sorcaklar die endişe duyup dahada stres yapıyorum geçeceğine inanmak istiyorum ama çözüm hala bulamadım ben size mailimi atayım ordan msj atabilirsiniz fztcigdemmelda@hotmail.com inşallah çözüm buluruz
Cnm valla benim elimdede vardi ben sogut agcinin yaprininda care buldum sogut agcinin yapraklarini bir havanda dovdum sonra sigillerin ustune kapattim sonra yara bandiyla sardim 1 ay sonra hepsi kayboldu cok sukur dene faydasini goruceksin 2 sene ooldu tekrarlamadi zaten kokunden kurutuyo internet ten bak oku inanicaksinarkadaşlar yüzmde çıkan siğellerle başım fana helde.toplu iğne başı kadar 15 tane falan var.çaresini bilen varsa lütfen bana yazsın denemediğim ürün gitmediğim doktor kalmadı ne yapacağımı bilmiorum.dün sinirimden yoldum hepsinisenağlamasenağlama
Siz söğüt ağacını nasıl buldunuz ya ben pek anlamıyorum bu ağaçtan falan yardımcı olur musunuz?Bude benimki disisiydi yani en kotu olani benim gitmedigm doktor kalmafi hastanede yaktirdim bile gecmedi git gide cogaldiydi ama cok sukur sogut agcinin yapraklarindan fayda gordum olan arkadaslar mutlaka denesin haftada 3 kez tekrarlayin ve o sogut agcinin yaparklatinda bilmedigimiz okadar dermen varki netten okuyun goruceksiniz