- 29 Aralık 2013
- 45
- 2
- 34
- Konu Sahibi patasanamavi:)
ozelden Msj yazmayı bilemiyorumki nasıl yaziliyorkamuda çalışmaktayım. Mail adresini ya da face'ni özelden yazabilir misin Gözde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozelden Msj yazmayı bilemiyorumki nasıl yaziliyorkamuda çalışmaktayım. Mail adresini ya da face'ni özelden yazabilir misin Gözde
ozelden Msj yazmayı bilemiyorumki nasıl yaziliyor
'serpilkeskin' üzerine sol tıkladığında 'özel mesaj' kısmı açılır, onun üzerine tekrar tıklaman yeterli
bu konuyu daha önce görseydım yazardım ya benımde yuzumde yassı siğiller vardı allahım neler çektim ama en son siğillerime sarımsağı ortadan bölüp sürdüm ve gece gündüz çok az expigment sürdüm 1 haftaya gecti şükür tekrarlamadı da tavsiye ederım kızlar
'serpilkeskin' üzerine sol tıkladığında 'özel mesaj' kısmı açılır, onun üzerine tekrar tıklaman yeterli
Resimde koyabilirim ama onuda beceremedim
Resimde koyabilirim ama onuda beceremedim
resim de ekleyebilirsin, bn hiç denemedim ama , ataç işaretinden resim eklenebilir
Resim ekleyemiyorum denedim olmuyor
eklemişsin işte :)
eklemişsin işte :)
Olmadı bu sefer telefondan çektiğim resimleri eklemiyor
olur aslında biraz kurcalarsan, face adresini özelden atacaktın gözde
Face adresi şahsi olarak kullanmıyorum öylesine oyun oynamak icin açtı saçma sapan bir isim kullanarak verim istersen
özelden mesajını aldım
Faceten bulabildinmi beni
evet buldum seni :) arkadaşlık isteği göndereceğim .. Bu arada gönderdiğin sitelerde tedavi olarak
Trikloroasetik asit: Siğiller tarafından emilir. Haftada bir tekrarlanır ve 6 hafta uygulanır.
Keratolitik ajanlar: Üstteki deriyi içindeki HPV virüsüyle birlikte ortadan kaldıran, kurutan ilaçlardır.
bu ikisini yeni gördüm, ne derece etkili olduklarını netten araştıracağım
Insallah birbirimize yardımımız dokunur da kurtuluruz su illetten