- Konu Sahibi patasanamavi:)
-
kriyo yaptırdın mı hiç ? Doktor Yılmaz Aksoy iz kalmayacak şekilde kriyo tedavisi yapıyor bn ona yaptırmıştım, belki de esmer tenliyim ondan pek belli olmuyor olabilir mi bilmiyorum ama iz kalmamıştı
Arkadaşlar benim yüzümde 3 yıldır varmış bu sigiller malesef fark etmem çok geç oldu. 1 yıl önce yassı sigil olduğunu ögrendim, o andan itibaren önce sivilce için kullanılan ilaçlar sonra differin yine etkisi olmayınca 10 dan fazla dondurma işlemi ve verrutrol kullandım sonuç; ellerım, ayağımın altı ve genital dahil her yere yayılması oldu. Üç beş tane değil öbek öbek dondurma işlemi ve verrutrol yüzüm ve genitalde iz bıraktı ki lekeler uzun vadede belki gecebilir deniliyor. Doktorum lazer yaptır çok fazla var deyince özel hastaneye gittim. Lazerden önce mutlaka Aldara'yı deneyelim dedi. Şuan 1. ayım bitti tüm vücuttakı kabarıklar kayboldu; görünmeyenlerinde yok olması için 2 ay daha kullanmam gerek yan etkısı yok iz bırakmıyor. 1 yıldır denemediğim yöntem kalmamıştı ben faydasını gördüm sizede tavsiye ederim bunu denemeden kriyoterapi yaptırmayın zaten sadece görünen yerlere yapılıyo aldara kremi sürdüğünüz bölge geniş görünmeyen daha oluşmamışları bile yok ediyor.
Kim tavsiye etti CNm bu yöntemi
kimse tavsiye etmedi kendim buldum şöyle açıklayım;
1-siğiller virüslerden dolayı oluyşur virüslerin dna sı cok cabuk değiştiği için her antibiyotik her virüse etki etmez ancak sarımsak doğal antibiyotik olduğu için kullanmaktan çekinmedim sarımsagı soyup 2 ye böldüm ve yassı siğilimin kabuğunu kaldırıp sürdüm
2-expigmentide siğiller deri yüzeyine yerleşir bu deri yüzeyini soyarak o siğilleri ordan yoketmek için kullandım
3-bu bilgiyide internette okumuştum ve doğruluğu bende kanıtlandı o nedenle yazayım siğillerde ilk oluşan yani anne siğil hangisiyse onu yok edersenız eger diğer siğillerde kendiliğinden gider bunu kendımde kanıtladım sımdıden gecmiş olsun kızlar
Enteresan bence tesadüfen gecmis sizinki nibulen krem kullananlarda ceviz yagi kullananlarinkide.denedim cunku hepsini geçmedi
madem oyle birde bunu deneyın o zaman yanlız expigmenti cok az surun cunku cıldı tahriş ediyo ve guneş kremsız dısarı cıkmayın
Cok guzel anlatmissin darısı basıma geçer insallah aldarayi yüz bölgene sürdüğünde yanetkisi neydi?ornegin kizarma yada leke vs vs. biraz açıklayarak anlatirmisin rica etsem !! Yüzün icin kullandığın zaman kacgundebir nasıl uyguluyordun mesela
8 saatten fazla tutmadım haftada 3 gun kullandım bı kızarıklık olmadı ,hatta kremin etkisi bile olmadığını düşünüyordum 1 ay sonra bi baktım ki yok olmuslar. 2. ayım bitiyor alnımdan yanaklarıma bulaşmış olabilir diye neredeyse her yere sürüyorum göz çevremde de vardı zaten şuan bir iki kızarıklık oluştu sol yanağımda
diğerinde birşey yok ama kremden mi bilemiyorum cildim zaten aşırı hassas egzama çıkıyor arada, yani korkacak birsey yok. Nibulen kremi söylemiş biri burada okuduktan sonra onuda denemiştim hicbir işe yaramadı. Bağışıklık sisteminden bahsediliyor, 1 yılın sonunda doktoruma zorla yaptırttım ki sonuçlarım gayet iyidi. Bağışıklığında sorun yok sadece bu viruse karsı direncin yok imuneks kullan dedi. Herkese uygulanan prosedür vitamın vermek ,hamilelerin kullandığı multi vitaminlerden de kullandım ilk zamanlarda artık düzenli kullanmıyorum aklıma gelince hafta 2 kez belki içiyorum faydası varmı bilemiyorum.
Arkadaslar hala iyi bir doktor bulamadim bu son dr kendi haline birak bagisiklilik duzelince gececek dedi sadece kan ve cinko hapi iciyorum ama tam dersi 3 ken 5 oldu arkadaslar lutfen ankarada calisan iyi bir doktor onerin
Gozdee1987 tesekkur bu elma sirkesi ne ise yarayacak artmasini mi engelleyecek yoksa kaybolcakmi gerci sizin gecmemis ben en son differin kullaniyorum 10 gun oldu hala bir etki etmedi ama 1 ay kullancam etkisi 3_ 4 haftada cikar diyor belki duzelir ceviz yagi olmadi acneles ise yaramadi eger buda yaramazsa azelderm diye bir krem var dr onu vercek yani deneme tahtasi olduk ha bide crioterapi sonrasi yuzumde siyah iz kaldi onuda yaptiramiyorum suan bakalim hayirlisi inşallah bir cozum bulacagiz hala ii bir doktor bulamadim
arkadaşlar yüzmde çıkan siğellerle başım fana helde.toplu iğne başı kadar 15 tane falan var.çaresini bilen varsa lütfen bana yazsın denemediğim ürün gitmediğim doktor kalmadı ne yapacağımı bilmiorum.dün sinirimden yoldum hepsinisenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?