- 5 Haziran 2013
- 25
- 10
- Konu Sahibi patasanamavi:)
Hiç biyerde satılmaya n krem e nasıl guvenecegiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çevrende vardır okuyan birileri okuttur gecer gercekten ben yasadım bir haftada otuz tane falan siğilim kayboldu bugdaya okuyor kac tane siğilin varsa onu toprağa atıyor o cürüyünce siğilde kayboluyorHiç biyerde satılmaya n krem e nasıl guvenecegiz
Neden burdan yazmıyor sunuz ilacın ismi nedir acaba
Canım bu çörek otundan günde bir kaşık çiğneyip su ile yutabilirsin. Sana tamamen söz veremem ama köye gidersem eğer ve teyze müsait olursa senin için gömdürmeye çalışırım. Ama sen yine de başka yolları da dene ne zaman giderim bilmiyorum. Bayramda eğer gömdürebilirsem sana haber veririm canım. Şifa bulursun umarım canını sıkma.Bu teyze benim için de gomebilir mi acaba
Yüzünde duz sigil olupta kum tanesi gibi küçük olduğu bölgeye Kahveler verip bu küçük toplu igne basi buyuklugunde olan sigiller birleşip kahve bir leke oluşturuyor böyle olan varmı çünkü birbirinin benzeri sigil aynı ilaçlara cevap veriyor ben acnelyse differen aldara roacutane crioterapi ve efudix denedim çözüm sıfır ayrıca okutturdumda ve ceviz yagi ve feslegeni de denedim başka çözüm varsa bana yardımcı olun lütfen
Ben gittim köye fakat teyzenin kardeşi ölmüş o yzden halledemedim.Canım bu çörek otundan günde bir kaşık çiğneyip su ile yutabilirsin. Sana tamamen söz veremem ama köye gidersem eğer ve teyze müsait olursa senin için gömdürmeye çalışırım. Ama sen yine de başka yolları da dene ne zaman giderim bilmiyorum. Bayramda eğer gömdürebilirsem sana haber veririm canım. Şifa bulursun umarım canını sıkma.
Cevrende vardır okuyan bir dede ona ismini ve siğil sayını söylemen yeterliKizzz ben dedeyi nerden bulcam
Merhaba kızlar. Size güzel haberlerle geldim. Yüzümdeki siğillerin birkaç tanesi hariç hepsi geçti kalanlarda geçiyor. Ben de daha birkaç hafta öncesine kadar birçok yöntem denemiş ve umudumu yitirmiştim fakat demek ki asla umudunu kaybetmemek gerekiyor. Allah'ın izniyle şifa bulmama vesile olan şey bir ilaç değil. Bizim köyümüzde bir teyze arpa gömüyormuş ve insanlar şifa buluyormuş. Ben de yaptım ve iki aya yakın bir sürede fark etmeden geçtiler. Umudunuzu yitirmeyin. Nereden vesile olup neyin şifa olacağını bilemezsiniz. Eğer Gaziantep'te yaşayan varsa ayrıntılı bilgi verebilirim. Umarım hepiniz şifa bulursunuz.
Benim ellerimde vardı seneler önce sonra yüzümde çıktı. Bir dede varmış okuyan ona siğilin sayısını söyledik. Bir hafta içinde hepsi gömüldü kayboldu yüzümde onun öncesinde kac kez doktora gitmiştim işe yaramamıştı
arkadaşlar elimde çıkan sigil mıMaalesef uok
Benim ki siğil miMerhaba kızlar. Size güzel haberlerle geldim. Yüzümdeki siğillerin birkaç tanesi hariç hepsi geçti kalanlarda geçiyor. Ben de daha birkaç hafta öncesine kadar birçok yöntem denemiş ve umudumu yitirmiştim fakat demek ki asla umudunu kaybetmemek gerekiyor. Allah'ın izniyle şifa bulmama vesile olan şey bir ilaç değil. Bizim köyümüzde bir teyze arpa gömüyormuş ve insanlar şifa buluyormuş. Ben de yaptım ve iki aya yakın bir sürede fark etmeden geçtiler. Umudunuzu yitirmeyin. Nereden vesile olup neyin şifa olacağını bilemezsiniz. Eğer Gaziantep'te yaşayan varsa ayrıntılı bilgi verebilirim. Umarım hepiniz şifa bulursunuz.