- 6 Nisan 2011
- 6
- 0
- Konu Sahibi patasanamavi:)
Merhabalar kizlar.ellerimde egzama vardi uzun bi suredir kontak dermatid diye gecen turden.ilac kullana kullana elimdeki deri baya zayiflamisti bagisiklik sistemimde xok iyi degildi demekki ellerimde kocaman sigiller olusmaya basladi. Ellerimde egzamalarda oldugu icin kafama takmiyordum bu durumu taa ki burnumda da cikana kadar. Burnumda cikinca ki ipliksi sigil cikti dunya basima yikildi sanki. Psikolojik problemleri anlatmama gerek yok sanirim burdaki herkes ayni durumlar icindedir zaten.Formda gezerken ceviz yagini gordum denemekten bisi kaybetmem dedim. Cunku daha once kolumdaki sigil icin doktor ilac vermisti. İlac sigili gecirdi ama iz de birakmisti ve bazi yerlerde tekrar sigil cikmisti. Neyse ceviz yagini sadece burnum icin kullandim sabah aksam yarim saat burnumda tuttum sigili.evde misafir falan vardi duzenlide yapamadim hatta bi kac gun sabah yapamadim. Sonra misafirler varken hic yapamadim.duzenli olarak 4-5 gun falan yaptim ve hic inanmadim gecirecegine. Sonra bir gun yataktan kalktigimda burnumdan acayip kan gelmeye basladi aynaya baktim burnum degil sigilim kaniyor.sonra bende cogu kopmus olan sigil parcasini cektim kopardim. Ondan sonra tamamen gecti. Avuc iclerimde coook sayida sigilim vardi onlara hicbir islem uygulamadigim halde , burnumdaki gectikten sonra onlarda birer birer gecti.uzun lafin kisasi deneyin. Bu ceviz yagini oneren arkadas kim bilmiyorum aradim.bulamadim ama Allah ondan razi olsun Allahim ona her istediginin eeen hayirlisini versin hiiic dara sikintiya dusmesin heeep mutlu olsun insallah dualarimda da hep aklimda olucak hepinize simdiden gecmis olsun coook optum