Yüzümdeki lekeler

Huyunun güzelligi olsun yeter inan bana bu seni güzel gösterir sevdiklerinede dert etme kendine

Sogan suyunu denedim...1 ay boyunca...gozeneklerim buyudu...cunku asit var soganda...bu tip ev yapimi seyler lekeler yuzeyselse işe yariyo...eger ki lekeleriniz derinse cildinize zarar verdiginizle kaliyosunuz..bence iyi bi cilt doktoru arastirip gidin..en azindan lekeler yuzeysel mi onu ogrenirsiniz....siradan bi dermatologa gitmeyin cunku bilgilendirmeden yalnis kremleri verip başından savan bi sürü dermatolog bozuntusu eleman var piyasada...ayrica guzellik merkezi gibi yerlerden de uzak durun daha beter yapiyolar...takipteyim...aynı dert hafif de olsa bende de var...

Bende de aynı birde heryer im sivilce lekesi nden çok ben dolu.Abartmiyorum onlarca ben çıktı son iki üç senedir yüzümde.Güneş koruyucu da kullaniyorum.Ama git gide cogaliyor.Korkmasam.lazerle aldırış ama emin de degilim.Ama sonbaharda expigmente başlamayı düsünüyorum.İnşallah faydası olur .Takma kafani bu kadar .Takdikca daha çok üzülüyor insan.

sodanın asiti kaçmış olması önemli mi? ben hep maden suyunu açar direk yıkarım yüzümü. asiti zarar mı verir ki? doğal olduğu için sorun olmaz diye düşünmüştüm.

Cilt lekeleri bölümünde birçok tecrübe var, bakabilirsiniz. Hepsini de birden denemeyin burdan ve denemeye başladığınızda mutlaka ama mutlaka güneş kremi kullanın en az 30 faktör, çünkü cildiniz hassaslaşıcak ve lekeye daha çok müsait olucak. Ayrıca bioderma ve la roche posay in white objective adlı ürünleri var, memnun olmayan yok özellikle güneş lekelerinde, bakın derim.

yarım yaş mayayı ezip yoğurtla beraber karıştırıp krem kıvamına getiriyorsunuz limon da sıktıktan sonra tekrar karıştırıyorsunuz. Yüzünüze sürüp kuruyana kadar bekletiyorsunuz,yüzünüzde yanmalar olabilir endişelenecek bir şey değil ama hafta da en fazla iki kere uygulanabiliyor

malesef iki üç senedır bende de aynı sıkıntılar var hamılelıklerım de bıle yuzumde leke olmadı halbuki
etkili bi leke kremi aldım dısarı cıkarken kesınlıkle ve kesınlıkle şapka kullanıyorum denıze bıle bu sene şapkayla girmeye basladım balkona camasır sererken kafama sapkamı gecırıp oyle serıyorum suan sakın gorunuyo ama gunes degmeye gorsun anında belıgınlesıyorlar

Safistd
Elma sirkesi alıp bunı da deneyeceğim her çareyi deneyeceğim çok Sağol inanki kendimi hiç bu kadar çirkin hissetmemiştim çok üzgünüm

Uzulme canım sen sagol canın sagolsun bunlar dermansız dertler degıl elbet bır gun gecer sabırla maskelerı uygula ve bır doktora gorun cıldıyeye :) yalnız butun maskelerı aynı anda uygulama bırını dene bır muddet devam et ıse yaramazsa dıgerıne gecersın hepsını ust uste yapma benım dedıgımı de yapıp bır gun ara verıyrmussun

Bu çok güzelbir maske ama kılcal damar hassasiyeti olanlar yapmasın.
Güneş kremimim de solante pigment. Prof. Yazmıştı gittiğim leke açıcı özelliği var dedi

Huyunun güzelligi olsun yeter inan bana bu seni güzel gösterir sevdiklerinede dert etme kendine
Öyle tabii ama eskiden bembeyaz olan cildimde şimdi bi sürü leke var özellikle de ben bu kadar rahatsızken eşim de beni beğenmez artık diye saçma sapan düşünüyorum işte

yaz kış demeden sık sık cildinize güneş koruma faktörlü krem kullanın bir süre sonra lekelerin açıldığını göreceksiniz....

Deneyeceğim ya inşallah çözüm olur aslında son günlerde ben kafaya fazla takmaya başladım ve ben taktıkça çoğalıyorlar sanki ya ayna görmek istemiyorum

Öyle tabii ama eskiden bembeyaz olan cildimde şimdi bi sürü leke var özellikle de ben bu kadar rahatsızken eşim de beni beğenmez artık diye saçma sapan düşünüyorum işte
Vesvese yapmışsın işte eşin seni mutlaka çok seviyordur lütfen kendini üzme

Ya bende de hata var ne güzel geçmişlerdi ihmal ettim iyice çoğaldı işte

Onun bu takıntımdan şu an haberi bile yok zaten, henüz anlatmadım anlatmayı da düşünmüyorum dikkatini lekelerime vermesini istemiyorum
Yani seven kusur görsede görmezden gelir seni her halinle sever bu kadar üzüldüğünü bilse sanırım o daha çok üzülürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…