- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Haydioradan
Şöyle düşün eşinde lekeler yada kırışık vs olsa sen sevmeyecekmydin eşini ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onun her halini severim yeterki o olsun kalbim o benimŞöyle düşün eşinde lekeler yada kırışık vs olsa sen sevmeyecekmydin eşini ?
bende eczaneye bu kremi almaya gıtmıstım bana ısrarla daylong actinica yı önerdi bıcok kişiden de methını duymustum daha once gercekten memnunum ve ısrarla sapka kullanmanı tavsıye edıyorum lekelerın acıldıgını goreceksınSolante kullanmaya başlayacağım artık
ben 1 seneyi aşkın süredir yaz kış kullanıyorumBu çok güzelbir maske ama kılcal damar hassasiyeti olanlar yapmasın.
Güneş kremimim de solante pigment. Prof. Yazmıştı gittiğim leke açıcı özelliği var dedi
bende geçti. ablama verdim bu sene kullan diye. normalde o hiç kullanmıyordu. onunda ilk söylediği lekelerin azaldığı oldu. güneş kremini değiştirsen? hamilton kullanıyorum ben senelerdir çok memnunumben 1 seneyi aşkın süredir yaz kış kullanıyorum
bence oluşmuş olan lekeleri açmıyo, yeni oluşumunu engelliyo
bende öyle oldu en azından
yine de sürekli kullanmaya devam tabi mecbur
solante için de çok iyi diyolar ya ondan emin olamıyorum kuzum yabende geçti. ablama verdim bu sene kullan diye. normalde o hiç kullanmıyordu. onunda ilk söylediği lekelerin azaldığı oldu. güneş kremini değiştirsen? hamilton kullanıyorum ben senelerdir çok memnunum
solante iyimidir bilmiyorum.belki sana iyi gelmemiştir. bence küçük bir tüp alıp deneyebilirsin. ben çok memnunun bilmiyorum. sende beyaz tenlisin bende.solante için de çok iyi diyolar ya ondan emin olamıyorum kuzum ya
aslında azaldı kremim, yeni alabilirim ama
acaba hamiltona mı şans versem bilemedim
benim tatilde koyulaştılar malesef her ne kadar sakınmaya çalışsam da
Dermatologiste gidersen gunes lekesi aslinda kolay gecebilen bir lekedir, sana ilac verir. 6 ay sonrasinda da tam kis mevsimi, kimyasal peelinge gidersin. Her seyin caresi var. Tabi ki en onemlisi gunes koruyucu.Çok üzgünüm gerçekten.. Ben güzel nit kadınım, güzeldim yani! Şimdiyse çok çirkinim biliyorum çünkü yüzümde bir sürü leke oluştu, çiller zaten yaz mevsiminde çıkıyordu ama artık çil gibi değil güneş lekesi var her yerimde, ben kendimi hiç beğenmiyorken eşim nasıl beğensin??!! Biliyorum o da yüzüme bakmak istemez zamanlaben bi lekelerin geçmesi için ne yapabilirim
solante iyimidir bilmiyorum.belki sana iyi gelmemiştir. bence küçük bir tüp alıp deneyebilirsin. ben çok memnunun bilmiyorum. sende beyaz tenlisin bende.
geçen gün denize gittim. çok durmadım gerçi 1 2 saat durdum. hiç birşey olmadan geri döndüm:)
şimdilik güneş kremi kullanınÇok üzgünüm gerçekten.. Ben güzel nit kadınım, güzeldim yani! Şimdiyse çok çirkinim biliyorum çünkü yüzümde bir sürü leke oluştu, çiller zaten yaz mevsiminde çıkıyordu ama artık çil gibi değil güneş lekesi var her yerimde, ben kendimi hiç beğenmiyorken eşim nasıl beğensin??!! Biliyorum o da yüzüme bakmak istemez zamanlaben bi lekelerin geçmesi için ne yapabilirim
Benim lekelerim açıldı ama canımsolante için de çok iyi diyolar ya ondan emin olamıyorum kuzum ya
aslında azaldı kremim, yeni alabilirim ama
acaba hamiltona mı şans versem bilemedim
benim tatilde koyulaştılar malesef her ne kadar sakınmaya çalışsam da
Daylong un tüm gun korudugunu,kremi gun icinde tekrarlamaya gerek olmadigi soyleniyobende eczaneye bu kremi almaya gıtmıstım bana ısrarla daylong actinica yı önerdi bıcok kişiden de methını duymustum daha once gercekten memnunum ve ısrarla sapka kullanmanı tavsıye edıyorum lekelerın acıldıgını goreceksın
Sogan suyu,pirinc suyu,yogurt suyu,limon,sirke derken tursu gibi oldukSogan suyunu denedim...1 ay boyunca...gozeneklerim buyudu...cunku asit var soganda...bu tip ev yapimi seyler lekeler yuzeyselse işe yariyo...eger ki lekeleriniz derinse cildinize zarar verdiginizle kaliyosunuz..bence iyi bi cilt doktoru arastirip gidin..en azindan lekeler yuzeysel mi onu ogrenirsiniz....siradan bi dermatologa gitmeyin cunku bilgilendirmeden yalnis kremleri verip başından savan bi sürü dermatolog bozuntusu eleman var piyasada...ayrica guzellik merkezi gibi yerlerden de uzak durun daha beter yapiyolar...takipteyim...aynı dert hafif de olsa bende de var...
evet bende yenı aldım ecz. kadın da gunde bır kere kullanıldıgını sadece denızden sonra havluyla sılersen tekrar kremleme gerekebılır dedı leke durumları ıcın dıyecegım ki ben memnunum lekeler gıtmedı ama koyulasmadı da belkı kısın etkısını daha cok hıssederımDaylong un tüm gun korudugunu,kremi gun icinde tekrarlamaya gerek olmadigi soyleniyo
Kullanmadim hic yorum yapamicam
Ama daylong hakkinda bilgi verirseniz kullaniyosaniz sevinirim.
bu maskeyi nasıl yapacağız bilgilendirebilir misiniz?Maya maskesi yapın. 30 yıllık güneş lekelerini geçirdiğine sahidim.