• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzümdeki lekeler

Şöyle düşün eşinde lekeler yada kırışık vs olsa sen sevmeyecekmydin eşini ?

Bu çok güzelbir maske ama kılcal damar hassasiyeti olanlar yapmasın.
Güneş kremimim de solante pigment. Prof. Yazmıştı gittiğim leke açıcı özelliği var dedi
ben 1 seneyi aşkın süredir yaz kış kullanıyorum
bence oluşmuş olan lekeleri açmıyo, yeni oluşumunu engelliyo
bende öyle oldu en azından
yine de sürekli kullanmaya devam tabi mecbur

ben 1 seneyi aşkın süredir yaz kış kullanıyorum
bence oluşmuş olan lekeleri açmıyo, yeni oluşumunu engelliyo
bende öyle oldu en azından
yine de sürekli kullanmaya devam tabi mecbur
bende geçti. ablama verdim bu sene kullan diye. normalde o hiç kullanmıyordu. onunda ilk söylediği lekelerin azaldığı oldu. güneş kremini değiştirsen? hamilton kullanıyorum ben senelerdir çok memnunum

bende geçti. ablama verdim bu sene kullan diye. normalde o hiç kullanmıyordu. onunda ilk söylediği lekelerin azaldığı oldu. güneş kremini değiştirsen? hamilton kullanıyorum ben senelerdir çok memnunum
solante için de çok iyi diyolar ya ondan emin olamıyorum kuzum ya
aslında azaldı kremim, yeni alabilirim ama
acaba hamiltona mı şans versem bilemedim
benim tatilde koyulaştılar malesef her ne kadar sakınmaya çalışsam da

solante için de çok iyi diyolar ya ondan emin olamıyorum kuzum ya
aslında azaldı kremim, yeni alabilirim ama
acaba hamiltona mı şans versem bilemedim
benim tatilde koyulaştılar malesef her ne kadar sakınmaya çalışsam da
solante iyimidir bilmiyorum.belki sana iyi gelmemiştir. bence küçük bir tüp alıp deneyebilirsin. ben çok memnunun bilmiyorum. sende beyaz tenlisin bende.
geçen gün denize gittim. çok durmadım gerçi 1 2 saat durdum. hiç birşey olmadan geri döndüm:)

Çok üzgünüm gerçekten.. Ben güzel nit kadınım, güzeldim yani! Şimdiyse çok çirkinim biliyorum çünkü yüzümde bir sürü leke oluştu, çiller zaten yaz mevsiminde çıkıyordu ama artık çil gibi değil güneş lekesi var her yerimde, ben kendimi hiç beğenmiyorken eşim nasıl beğensin??!! Biliyorum o da yüzüme bakmak istemez zamanla :KK43: ben bi lekelerin geçmesi için ne yapabilirim
Dermatologiste gidersen gunes lekesi aslinda kolay gecebilen bir lekedir, sana ilac verir. 6 ay sonrasinda da tam kis mevsimi, kimyasal peelinge gidersin. Her seyin caresi var. Tabi ki en onemlisi gunes koruyucu.

solante iyimidir bilmiyorum.belki sana iyi gelmemiştir. bence küçük bir tüp alıp deneyebilirsin. ben çok memnunun bilmiyorum. sende beyaz tenlisin bende.
geçen gün denize gittim. çok durmadım gerçi 1 2 saat durdum. hiç birşey olmadan geri döndüm:)

bu değil mi canım
Hamilton-Face-Cream-50+-75-g-big.png

Çok üzgünüm gerçekten.. Ben güzel nit kadınım, güzeldim yani! Şimdiyse çok çirkinim biliyorum çünkü yüzümde bir sürü leke oluştu, çiller zaten yaz mevsiminde çıkıyordu ama artık çil gibi değil güneş lekesi var her yerimde, ben kendimi hiç beğenmiyorken eşim nasıl beğensin??!! Biliyorum o da yüzüme bakmak istemez zamanla :KK43: ben bi lekelerin geçmesi için ne yapabilirim
şimdilik güneş kremi kullanın
leke tedavisi kışın yapılır yazın yaparsanız iki katı leke olarak dönebilir size

Yaş mayalı olan maskeyi bugün yapmaya başlayacağım solante de kullanmaya başlayacağım umarım işe yarar sonuçları yazarım muhakkak

Kesinlikle lekeler guzellige golge dusuruyo
Solentayi duzenle kullanan biri olarak yorum yapabilcek kivama geldim sanirim

Lekenin rengini acmayi vaat ediyo ama öyle bisi yok..

Hic acilma olmadi bende 1.5yila yakindir kullaniyorum.

Korumasi guzel
Kivami yogun
Guzel yedirildiginde (yazın) beyaz kalinti kalmiyo
Ama kısın cilt yemiyo resmen beyaz beyaz kaliyo
Yagli ciltlerde kesinlikle parlama yapiyo ve daha cok yaglandiriyo(cildim yagli)
Sivilce yapmiyo.

bende eczaneye bu kremi almaya gıtmıstım bana ısrarla daylong actinica yı önerdi bıcok kişiden de methını duymustum daha once gercekten memnunum ve ısrarla sapka kullanmanı tavsıye edıyorum lekelerın acıldıgını goreceksın
Daylong un tüm gun korudugunu,kremi gun icinde tekrarlamaya gerek olmadigi soyleniyo
Kullanmadim hic yorum yapamicam
Ama daylong hakkinda bilgi verirseniz kullaniyosaniz sevinirim.

Sogan suyunu denedim...1 ay boyunca...gozeneklerim buyudu...cunku asit var soganda...bu tip ev yapimi seyler lekeler yuzeyselse işe yariyo...eger ki lekeleriniz derinse cildinize zarar verdiginizle kaliyosunuz..bence iyi bi cilt doktoru arastirip gidin..en azindan lekeler yuzeysel mi onu ogrenirsiniz....siradan bi dermatologa gitmeyin cunku bilgilendirmeden yalnis kremleri verip başından savan bi sürü dermatolog bozuntusu eleman var piyasada...ayrica guzellik merkezi gibi yerlerden de uzak durun daha beter yapiyolar...takipteyim...aynı dert hafif de olsa bende de var...
Sogan suyu,pirinc suyu,yogurt suyu,limon,sirke derken tursu gibi olduk

İse yaramiyolar
Yarasalarda belli bir sureligine yedek oyuncu gibi anı kurtarip hafif bir aydinlik veriyolar surata okadar.

Daylong un tüm gun korudugunu,kremi gun icinde tekrarlamaya gerek olmadigi soyleniyo
Kullanmadim hic yorum yapamicam
Ama daylong hakkinda bilgi verirseniz kullaniyosaniz sevinirim.
evet bende yenı aldım ecz. kadın da gunde bır kere kullanıldıgını sadece denızden sonra havluyla sılersen tekrar kremleme gerekebılır dedı leke durumları ıcın dıyecegım ki ben memnunum lekeler gıtmedı ama koyulasmadı da belkı kısın etkısını daha cok hıssederım

Leke acici kremleri ve tedavileri yazin kullanmak bence cok dogru degil. Benim melasmam var. Dogum kontrol hapi ve duzensiz gunes kremi aliskanligi sebebiyle iki yanagimda kocaman hem de. ilk basta cok kafaya taktim kimyasal peelingler kremler vs binlerce lira doktum ve her yaz eskisinden kotu sekilde geri geldi onca bilincli gunes kremi kullanimina ragmen. Dermatologum bana bazi kadinlarin ostrojen seviyesi cok fazladir o yuzden oluyor demisti. Hatta simdi bunlari sildir ama hamile kalinca tekrar cikacak. Hormonal birsey deyince ben de kabullendim ne yapayim :)
Simdi yaz kis 50 faktor gunes kremi kullaniyorum ve inanirmisin eskisine gore koyulugu gitti. Ama asla guneslenmiyorum ve denizden her cikisimda mutlaka uyguluyorum kremi sil bastan. Baya etkisi oldu. simdi bi guzel bb krem kullaniyorum gunes kremi ustune. O daha da hafifletiyor. Kisin gunes gormeyince de baya siliklesiyor. O yuzden moral bozmayin ve kremlere para dokmeyin bence eger hormonalse. Kisin iki seans kimyasal peeling yaptirin ve korunun. Bir kere cikinca bence tamamen gidene kadar ugrasmak cilde cok zararli.

Back
X