- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Haydioradan
Huyunun güzelligi olsun yeter inan bana bu seni güzel gösterir sevdiklerinede dert etme kendine 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özelikle yazın mutlaka mutlaka güneş kremi kullanın. çok fark ediyor. hamilton markasını öneririm.
bide her akşam cildinizi temizlemeden uyumayın. hakiki gül suyu veya gülsuyu ve asiti kaçmış sodayı karıştırıp pamukla sürün cildinize.
süreklilik esas. fark edecektir![]()
Safistd
Elma sirkesi alıp bunı da deneyeceğim her çareyi deneyeceğim çok Sağol inanki kendimi hiç bu kadar çirkin hissetmemiştim çok üzgünüm
Bu çok güzelbir maske ama kılcal damar hassasiyeti olanlar yapmasın.Bir tatlı kaşığı ev yoğurdu,bir çay kaşığı karbonat ve iki üç damla limon suyunu karıştırıp temiz yüzünüze sürün.Kuruyunca ılık suyla yıkayın.Haftada bir veya iki kere düzenli yaparsanız faydasını görürsünüz.Bir de lekeler için sabunlar var.Onlardan faydalanın.Bir de maskeleri gece yapmak daha iyi.Yapıp güneş çıkmak doğru değil.
Öyle tabii ama eskiden bembeyaz olan cildimde şimdi bi sürü leke var özellikle de ben bu kadar rahatsızken eşim de beni beğenmez artık diye saçma sapan düşünüyorum işteHuyunun güzelligi olsun yeter inan bana bu seni güzel gösterir sevdiklerinede dert etme kendine![]()
Bu maskeden denemeye başlayacağım ben deBu çok güzelbir maske ama kılcal damar hassasiyeti olanlar yapmasın.
Güneş kremimim de solante pigment. Prof. Yazmıştı gittiğim leke açıcı özelliği var dedi
Çok üzgünüm gerçekten.. Ben güzel nit kadınım, güzeldim yani! Şimdiyse çok çirkinim biliyorum çünkü yüzümde bir sürü leke oluştu, çiller zaten yaz mevsiminde çıkıyordu ama artık çil gibi değil güneş lekesi var her yerimde, ben kendimi hiç beğenmiyorken eşim nasıl beğensin??!! Biliyorum o da yüzüme bakmak istemez zamanlaben bi lekelerin geçmesi için ne yapabilirim
Deneyeceğim ya inşallah çözüm olur aslında son günlerde ben kafaya fazla takmaya başladım ve ben taktıkça çoğalıyorlar sanki ya ayna görmek istemiyorumUzulme canım sen sagol canın sagolsun bunlar dermansız dertler degıl elbet bır gun gecer sabırla maskelerı uygula ve bır doktora gorun cıldıyeye :) yalnız butun maskelerı aynı anda uygulama bırını dene bır muddet devam et ıse yaramazsa dıgerıne gecersın hepsını ust uste yapma benım dedıgımı de yapıp bır gun ara verıyrmussun
Vesvese yapmışsın işte eşin seni mutlaka çok seviyordur lütfen kendini üzmeÖyle tabii ama eskiden bembeyaz olan cildimde şimdi bi sürü leke var özellikle de ben bu kadar rahatsızken eşim de beni beğenmez artık diye saçma sapan düşünüyorum işte
Solante kullanmaya başlayacağım artıkyaz kış demeden sık sık cildinize güneş koruma faktörlü krem kullanın bir süre sonra lekelerin açıldığını göreceksiniz....
Onun bu takıntımdan şu an haberi bile yok zaten, henüz anlatmadım anlatmayı da düşünmüyorum dikkatini lekelerime vermesini istemiyorumVesvese yapmışsın işte eşin seni mutlaka çok seviyordur lütfen kendini üzme
Ya bende de hata var ne güzel geçmişlerdi ihmal ettim iyice çoğaldı iştemalesef iki üç senedır bende de aynı sıkıntılar var hamılelıklerım de bıle yuzumde leke olmadı halbuki
etkili bi leke kremi aldım dısarı cıkarken kesınlıkle ve kesınlıkle şapka kullanıyorum denıze bıle bu sene şapkayla girmeye basladım balkona camasır sererken kafama sapkamı gecırıp oyle serıyorum suan sakın gorunuyo ama gunes degmeye gorsun anında belıgınlesıyorlar
Solante kullanmaya başlayacağım artık
Yani seven kusur görsede görmezden gelir seni her halinle sever bu kadar üzüldüğünü bilse sanırım o daha çok üzülürdüOnun bu takıntımdan şu an haberi bile yok zaten, henüz anlatmadım anlatmayı da düşünmüyorum dikkatini lekelerime vermesini istemiyorum