Yüzümdeki lekeler

Haydioradan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
714
745
103
Çok üzgünüm gerçekten.. Ben güzel nit kadınım, güzeldim yani! Şimdiyse çok çirkinim biliyorum çünkü yüzümde bir sürü leke oluştu, çiller zaten yaz mevsiminde çıkıyordu ama artık çil gibi değil güneş lekesi var her yerimde, ben kendimi hiç beğenmiyorken eşim nasıl beğensin??!! Biliyorum o da yüzüme bakmak istemez zamanla ben bi lekelerin geçmesi için ne yapabilirim

özelikle yazın mutlaka mutlaka güneş kremi kullanın. çok fark ediyor. hamilton markasını öneririm.
bide her akşam cildinizi temizlemeden uyumayın. hakiki gül suyu veya gülsuyu ve asiti kaçmış sodayı karıştırıp pamukla sürün cildinize.
süreklilik esas. fark edecektir

ben de takip edeyim konuyu.. benim de lekelerim var 2 senedir falan
yazın koyulaşıyo ve moral bozuyo
Benim yaptıklarım yaz kış güneş kremi kullanmak (solante pigmenta marka)
Sabah akşam bioderma leke giderici yüz temizleme jeliyle yüzümü yıkamak
bi de akşamları yatarken bioder mela tone jel sürüyorum
çok bi faydası yok henüz tabi ama düzenli kullanmaya çalışıyorum
kışa doğru cilt doktoruna tekrar gidip tedavi olucam.. Ekim gibi gel yaz geçsin demişti doktor

Son düzenleme:
Bazı ciltler çok hassas oluğu için
Güneşin zararlarından korumak için o lekeleri oluşturuyormuş
Bende de var takıntı haline getirince daha çok batıyor insanın gözüne

bide her akşam cildinizi temizlemeden uyumayın. hakiki gül suyu veya gülsuyu ve asiti kaçmış sodayı karıştırıp pamukla sürün cildinize.
süreklilik esas. fark edecektir
Gül suyu kullandım ilk zamanlar gerçekten fark etti ama sonrası yok.. Ne yapacağımı bilmiyorum son günlerde iyice kafaya takar oldum, ben böyle olduğum için de eşim sanki beni beğenmiyormuş gibi hissediyorum üzüntüden ölebilirim ne yapsam da geçse şu lekeler

Daha önce Dr a gitmiştim faydası da oldu ama o zaman lekeler geçince bana bi rahatlama geldi tabii, bıraktım yine ilgilenmeyi, ama daha önce hiç bu kadar takmamıştım ya da daha önce hiç bu kadar takacak kadar yoklardı bilemiyorum

Bir tatlı kaşığı ev yoğurdu,bir çay kaşığı karbonat ve iki üç damla limon suyunu karıştırıp temiz yüzünüze sürün.Kuruyunca ılık suyla yıkayın.Haftada bir veya iki kere düzenli yaparsanız faydasını görürsünüz.Bir de lekeler için sabunlar var.Onlardan faydalanın.Bir de maskeleri gece yapmak daha iyi.Yapıp güneş çıkmak doğru değil.

Limonda cilt lekelerine çok iyi geliyor. Limonun suyunu lekenin üstüne surun leke açılıyor baya

Ben bu sabunu kullanıyorum.Leke sabunu.Yıkayıp iki dakika yüzde bekliyor.Ben pek fark etmedim ama kardeşim lekelerim biraz açıldı diyor.Ben günde bir kere o iki kere kullanıyor belki de ondan.

Teş
Teşekkür ederim limon her cilt lekesine iyi gelmiyor diye duymuştum ama ?? Daha çok karartmasın bir de??

Ben henuz denemedim ama maydonozdan yapilan tonigi de cok öven var. Netten bir arastirin, lekeler icin maydonoz diye.

Yarım paket yaş maya,bir kaşık yoğurt üç beş damla limon tek geçerim benim bir arkadasım vardı afedersiniz ama suratına bakılmaz bunu yapmış kızı görünce şok geçirdim. Bende denedim ve mükemmel

Teş

Teşekkür ederim limon her cilt lekesine iyi gelmiyor diye duymuştum ama ?? Daha çok karartmasın bir de??
Karbonatın kabarması için bir kaç damla zaten birşey olmaz.Ben kullanıyorum zararını görmedim.

Ayni sorn bendede var gunes lekeleri.bir cozumu yok saniyorum cok sey denedim.gunluk gunes kremi kulaniyorum ilk olusanlari engelemiyor ama tekrar olusmasini engeliyor

Nasil uygulaniyor? Kuruyana kadar bekletip yikamak mi gerek?

Ayyy bugun bı topıge yazdım bende leke ıcın ve bı uye acayıp ılgılendı arastrdı lınk falan attı bana sagolsun bugun bı frmul denemeye kararverdım sayesınde senınle payasayım sende dene yapanlar cok memnun kalmıs veılk uygulamada baya farkedılıyrmus

Sımdık bı sganı rendelryıp suyunu sıkıyrsun ıkı uc kasık suyu cıkıyrmus onun ıcıne yarım cay bardagı elma sırkesı kyup pamukla yuzune suruyrsun yarım saat bekleyıp yıkıyrsun

ciltte ne kadar bekletilecek ve ne sıklıkta yapılacak, bilgi verebilir misiniz biraz daha?

Safistd
Elma sirkesi alıp bunı da deneyeceğim her çareyi deneyeceğim çok Sağol inanki kendimi hiç bu kadar çirkin hissetmemiştim çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…