- 5 Aralık 2015
- 714
- 745
- 103
- Konu Sahibi Haydioradan
-
özelikle yazın mutlaka mutlaka güneş kremi kullanın. çok fark ediyor. hamilton markasını öneririm.
Gül suyu kullandım ilk zamanlar gerçekten fark etti ama sonrası yok.. Ne yapacağımı bilmiyorum son günlerde iyice kafaya takar oldum, ben böyle olduğum için de eşim sanki beni beğenmiyormuş gibi hissediyorum üzüntüden ölebilirim ne yapsam da geçse şu lekelerbide her akşam cildinizi temizlemeden uyumayın. hakiki gül suyu veya gülsuyu ve asiti kaçmış sodayı karıştırıp pamukla sürün cildinize.
süreklilik esas. fark edecektir
Daha önce Dr a gitmiştim faydası da oldu ama o zaman lekeler geçince bana bi rahatlama geldi tabii, bıraktım yine ilgilenmeyi, ama daha önce hiç bu kadar takmamıştım ya da daha önce hiç bu kadar takacak kadar yoklardı bilemiyorumben de takip edeyim konuyu.. benim de lekelerim var 2 senedir falan
yazın koyulaşıyo ve moral bozuyo
Benim yaptıklarım yaz kış güneş kremi kullanmak (solante pigmenta marka)
Sabah akşam bioderma leke giderici yüz temizleme jeliyle yüzümü yıkamak
bi de akşamları yatarken bioder mela tone jel sürüyorum
çok bi faydası yok henüz tabi ama düzenli kullanmaya çalışıyorum
kışa doğru cilt doktoruna tekrar gidip tedavi olucam.. Ekim gibi gel yaz geçsin demişti doktor
Teşekkür ederim limon her cilt lekesine iyi gelmiyor diye duymuştum ama ?? Daha çok karartmasın bir de??Ben bu sabunu kullanıyorum.Leke sabunu.Yıkayıp iki dakika yüzde bekliyor.Ben pek fark etmedim ama kardeşim lekelerim biraz açıldı diyor.Ben günde bir kere o iki kere kullanıyor belki de ondan.
Eki Görüntüle 1862993
Karbonatın kabarması için bir kaç damla zaten birşey olmaz.Ben kullanıyorum zararını görmedim.Teş
Teşekkür ederim limon her cilt lekesine iyi gelmiyor diye duymuştum ama ?? Daha çok karartmasın bir de??
Nasil uygulaniyor? Kuruyana kadar bekletip yikamak mi gerek?Yarım paket yaş maya,bir kaşık yoğurt üç beş damla limon tek geçerim benim bir arkadasım vardı afedersiniz ama suratına bakılmaz bunu yapmış kızı görünce şok geçirdim. Bende denedim ve mükemmel
ciltte ne kadar bekletilecek ve ne sıklıkta yapılacak, bilgi verebilir misiniz biraz daha?Yarım paket yaş maya,bir kaşık yoğurt üç beş damla limon tek geçerim benim bir arkadasım vardı afedersiniz ama suratına bakılmaz bunu yapmış kızı görünce şok geçirdim. Bende denedim ve mükemmel
Hemen yarın deneyeceğim ne kadar bekleteyimYarım paket yaş maya,bir kaşık yoğurt üç beş damla limon tek geçerim benim bir arkadasım vardı afedersiniz ama suratına bakılmaz bunu yapmış kızı görünce şok geçirdim. Bende denedim ve mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?