yüzümdeki ayva tüyleri:(((

ben der

ben dermoskinin biotinini kullanıyorum..resmen iki arada bi derede kaldım kullanmasam saçlarım dökülecek kullansam tüyler artacak ne yapcam bilmiyorum

Bu kullandığın ürünün içinde başka vitaminler var mı?
Eğer yoksa sana google'da günlük biotin ihtiyacı yazıp araştırmanı tavsiye ederim. Doğal olarak gıdalarla karşılayabileceğin bir vitamin için takviye yapmak sadece karaciğerine zarar.Ha bu arada ikinci defadır tüyler artmaz diyorum, artıyorsa başka bir sorun vardır.

saçlarımı özellikle kirpiklerimi mükemmel yapıyordu
cildimide pürüzsüz yapıyordu
çok uzun saçlarım var çok dökülüyordu
biotin iyi geliyordu dökülmesine yani nasıl diyeyim canlanıyordu kalitesi arttı kirpiğimide uzatıyordu
ilk once kollarımda farkettim tüylenmeyi sonar yüzümde
bilemiyorum tabiki ben biotinden diye şüpheleniyorum

Cildini pürüssüzden ziyade yağlandırması gerek aslında çünkü biotin sebum salgılanmasını arttırır, çinko aşırı sebum salgılanmasını düzeltir mesela.

Bak şimdi kuzucuğum, senin olay biotin değil. Saçlarında dökülüyorsa eğer, dht hassasiyetin vardır, bunun sebebi ise kandaki testosteron miktarının artması. Yaş itibari hormonlar düzenleniyor olabilir (25-30 yaş arası beklenir), o sırada testosteron arttığı için dökülme yaşanabilir, tüylenme artabilir, hatta aktif spor yapmaya başladığında bile bu etki gözlenebilir bunlar normal ama belli bir müddet içerisinde normale dönmüyor ise o halde tetkik yaptırmak gerekir çünkü bu duruma sebep olan başka bir etki vardır. Diyeceğim o ki, biotin belki o sırada bazı sorunları maskelemiş olabilir ama kontrol ettirmek lazım.

Özellikle eskisi gibi sağlıklı sebze, meyve ve et ürünlerine ulaşamıyoruz artık. Sebzelerimiz çabuk gelişsin diye hormon takviyesi alıyor, et ihtiyacımızı karşıladığımız hayvanların durumu zaten belli. Bu durumun bizdeki etkilerinin ne olduğunu hesap edebilmek zor değil. Velhasıl genetiğimiz bozuldu, dikkat etmekte yarar var.

Bu arada çok yorgunum, imla veya harf hatası yaparsam affola...

Biotin herkezde aynı etkiyi yapmaz.. Tercih edilen markaya bağlı.. aslında kullanmamak daha sağlıklı.. belkide haklısınız o da olabilir.. lakin kilo fazlası bunun en büyük etkisi.. Biotin sadece süreci hızlandırmış olabilir.. altında başka nedenler de var mutlaka.. aynı donemden geçtiğim için eminim sadece.. en doğrusu herseyden önce bir dr a gitmek..
boyum 1.64 kilom 88 :KK43:(((((((

Bu kullandığın ürünün içinde başka vitaminler var mı?
Eğer yoksa sana google'da günlük biotin ihtiyacı yazıp araştırmanı tavsiye ederim. Doğal olarak gıdalarla karşılayabileceğin bir vitamin için takviye yapmak sadece karaciğerine zarar.Ha bu arada ikinci defadır tüyler artmaz diyorum, artıyorsa başka bir sorun vardır.

Cildini pürüssüzden ziyade yağlandırması gerek aslında çünkü biotin sebum salgılanmasını arttırır, çinko aşırı sebum salgılanmasını düzeltir mesela.

Bak şimdi kuzucuğum, senin olay biotin değil. Saçlarında dökülüyorsa eğer, dht hassasiyetin vardır, bunun sebebi ise kandaki testosteron miktarının artması. Yaş itibari hormonlar düzenleniyor olabilir (25-30 yaş arası beklenir), o sırada testosteron arttığı için dökülme yaşanabilir, tüylenme artabilir, hatta aktif spor yapmaya başladığında bile bu etki gözlenebilir bunlar normal ama belli bir müddet içerisinde normale dönmüyor ise o halde tetkik yaptırmak gerekir çünkü bu duruma sebep olan başka bir etki vardır. Diyeceğim o ki, biotin belki o sırada bazı sorunları maskelemiş olabilir ama kontrol ettirmek lazım.

Özellikle eskisi gibi sağlıklı sebze, meyve ve et ürünlerine ulaşamıyoruz artık. Sebzelerimiz çabuk gelişsin diye hormon takviyesi alıyor, et ihtiyacımızı karşıladığımız hayvanların durumu zaten belli. Bu durumun bizdeki etkilerinin ne olduğunu hesap edebilmek zor değil. Velhasıl genetiğimiz bozuldu, dikkat etmekte yarar var.

Bu arada çok yorgunum, imla veya harf hatası yaparsam affola...
evet belkide dediğin gibidiro_O

Kilon cok cok fazla tatlim benim :KK43:

Boylarimiz yakin sayilir ben pko idim.55 kiloya dusunce anca atlattim ama suan sinav stresinden dolayo tekrar kilo aldim ve gecikme yasiyorum.

Galiba sende sinava gireceksin universiteye gidecegim yazmissin bir yerde.

Bak benimde yuzumde tuyler var ayva tuyude degil cok az ince ince faul denen yerde ama sarartsam uzayacak kuzenimde benim gibi lazere gidiyor suan harika gorunuyor yuzu ama eminim daha sert cikacak lazere gidipte kesin sonuc alan hic gormedim.Bence once kilo ver sonra spor yap sıkılaş:KK19:

Kesinlikle.. kilo ver sen canım.. bak en az 5 kilo ver her sorunun nasıl düzene girmeye başladığını göreceksin.. bir diyetisyene de git.. tabi önce bir kadın hastalıkları uzmanına.. Yaşının sana sunduğu fırsatı degerlendir.. daha sonra daha çok uğraşırsın..

Kesinlikle.. kilo ver sen canım.. bak en az 5 kilo ver her sorunun nasıl düzene girmeye başladığını göreceksin.. bir diyetisyene de git.. tabi önce bir kadın hastalıkları uzmanına.. Yaşının sana sunduğu fırsatı degerlendir.. daha sonra daha çok uğraşırsın..
sizde de pko var mıydı?hani aynı durumu yaşadım demişssiniz ya.kaç kez diyete girdim fakat demir hapı kullandığımdan yeme dürtümü durdurmıyorum bide ben geçen yıl 93 idim ama hiçç tüy sorunu falan yoktu bende bu kez neden böyle oldu kii

Kilon cok cok fazla tatlim benim :KK43:

Boylarimiz yakin sayilir ben pko idim.55 kiloya dusunce anca atlattim ama suan sinav stresinden dolayo tekrar kilo aldim ve gecikme yasiyorum.

Galiba sende sinava gireceksin universiteye gidecegim yazmissin bir yerde.

Bak benimde yuzumde tuyler var ayva tuyude degil cok az ince ince faul denen yerde ama sarartsam uzayacak kuzenimde benim gibi lazere gidiyor suan harika gorunuyor yuzu ama eminim daha sert cikacak lazere gidipte kesin sonuc alan hic gormedim.Bence once kilo ver sonra spor yap sıkılaş:KK19:
evet hiçbi kıyafeti yakıştırmıyorum ne kadar kilo vermeye çalışssam olmuyor yüzüm hem tüy hem sivilce içinde bu pko kaynaklı de mi nasıl düzelecek off allahıımmm:KK43:((

sizde de pko var mıydı?hani aynı durumu yaşadım demişssiniz ya.kaç kez diyete girdim fakat demir hapı kullandığımdan yeme dürtümü durdurmıyorum bide ben geçen yıl 93 idim ama hiçç tüy sorunu falan yoktu bende bu kez neden böyle oldu kii

Evet vardı.. kilo verince pko da gidiyo.. ama kan şekerin de çok önemli eğer fazla ise; östrojen hormonu az üretiliyor.. yağ hucrelerin çok hızlı büyüyor.. dengeli beslenme ve bol bol sporla üstesinden gelirsin..

Evet vardı.. kilo verince pko da gidiyo.. ama kan şekerin de çok önemli eğer fazla ise; östrojen hormonu az üretiliyor.. yağ hucrelerin çok hızlı büyüyor.. dengeli beslenme ve bol bol sporla üstesinden gelirsin..
hamilesiniz,rabbim hayırlısıyla doğum yapmayo nasip etsin inşallah..peki tüylenme?O da geçer mi?pkoya bağlı olan

var var canım
bende inanmazdım yapmaz diye düşünüyordum
bariz yüzüm kıllandı kollarım kıllandı ve en kötüsü sırtım popomun üzerinde bile var:KK53:
bebeek poposu gibiydi popom ama artık değil
böyle ince tüyler var
bastım geçenlerde sir ağdayı bakalım ne olacak o_O
Bastım geçenlerde sir ağdayı kısmına çok güldüm allah iyiliğin versin :)))))

evet hiçbi kıyafeti yakıştırmıyorum ne kadar kilo vermeye çalışssam olmuyor yüzüm hem tüy hem sivilce içinde bu pko kaynaklı de mi nasıl düzelecek off allahıımmm:KK43:((

Aynen pko kaynakli bak spora baslama hemen.Spora baslarsan sıkilasirsan veremezsin kilo_O yuzden once dikkat et yediklerine.Sekeri,tuzu azalt ama bir anda degil yavas yavas.Su ic surekli elinde 500mlli siselerden olsun.Oructa cok faydali olur tutuyorsan eger iftardan sonra yuruyus yap.Insallah baya kendine gelirsin

Ayva gibi hiç duymamıştım, şeftali gibi duymuştumda... Hiçbir şey yaptırmadan ilaç ları bıraksan belki dökülür

Aynen pko kaynakli bak spora baslama hemen.Spora baslarsan sıkilasirsan veremezsin kilo_O yuzden once dikkat et yediklerine.Sekeri,tuzu azalt ama bir anda degil yavas yavas.Su ic surekli elinde 500mlli siselerden olsun.Oructa cok faydali olur tutuyorsan eger iftardan sonra yuruyus yap.Insallah baya kendine gelirsin
anneme söyledim bugün böyle bişey olabilir diye sınavdan sonra doktora gidicez..ya iştahımı kontrol edemiyorum 3 hafta öncesine kadar 83 düm şu an 88 şaka gibi bi insan 3 haftada 5 kilo alabilir mi yaa eliptik bisiklet var onunla spor yapmaya çalışıyorum ama hemen sıkılıyorum:KK43:(

anneme söyledim bugün böyle bişey olabilir diye sınavdan sonra doktora gidicez..ya iştahımı kontrol edemiyorum 3 hafta öncesine kadar 83 düm şu an 88 şaka gibi bi insan 3 haftada 5 kilo alabilir mi yaa eliptik bisiklet var onunla spor yapmaya çalışıyorum ama hemen sıkılıyorum:KK43:(

bence evdeki aleti birak.Kapali alanda yapilan spor hak getire.Acik havada yapmalisin oksijen almali hucrelerin.Ve dedigim gibi bak cidden diyet olmadan spor yaparsan yaglar kasa doner ve kaslarin erimesi cok cok zor.Ama yag daha kolay yakiliyor

bence evdeki aleti birak.Kapali alanda yapilan spor hak getire.Acik havada yapmalisin oksijen almali hucrelerin.Ve dedigim gibi bak cidden diyet olmadan spor yaparsan yaglar kasa doner ve kaslarin erimesi cok cok zor.Ama yag daha kolay yakiliyor
haklısın evde spor olmuyor zaten cok tesekkür ederim sınavı atlatayım gerçekten cok dikkat edeceğim..

Maalesef ki lazerle yüz killari daha da aziyor. Ablam ve yengem gidiyorlar hele yengem 5 senedir gidiyor. Yuzunde erkek gibi uzun uzun killar çıkıyor. Keske hic lazer yaptirmasaydiniz..

bu forumda çok okudum ben yaptırıp bitenleri seans senas paylaşanları ve cihazı da çok araştrdım gidip de olumlu bulan arkadaşlarım da tavsiye etti bilemedim ki :KK35:

ya bende korkuyorum yüz olunca bi işlem yapmaya bide üniye başlayacağım cok sıkıldım böyle olmasından:KK43:(sarartıcı mı kullansam acaba kalın değil yani ince ama cokk:KK43:(((bi yılda tamamen geçiyor mu

yani çok sarı ve beyaz gibiyse zaten lazer olmaz ben bu forumda çok araştırdım ve sadece soprano ve nd yag ın fotona xl max model olanını memnun kalanları okudum başvurdum daha yeniyim ama aldrdıkça sivilce oluyor yayılıyordu vücutta etkili oldu yüzde de etkili olur umarım

tüy sarartıcı da tüylerin boyunu uzatıyormuş ve kılın anatomik yapısını bozuyormuş onu da deneyecektim vazgeçtim sarartmanı tavsiye etmem canım

herkese iyi geceler..
benim derdim yüzümdeki ayva tüyleri..20 yaşındayım geçen yıla kadar böyle birşey yoktu bu bir yıl içinde oluştu özellikle son 3-4 aydır..moralim o kadar bozuk ki yaşıma göre kilom fazla acaba bundan mı?bide saç dökülmesi yaşıyorum 1 yıldır.5 aydır da biotin kullanıyorum sizce bunun etkisi olabilir mi?ben hiç yüzümü alma taraftarı değilim çünkü portakal kabuğu gibi oluyo bi süre sonra gözenekler cok kötü oluyo.ve yaşımın erken olduğunu düşünüyorum bunun için ama çok da rahatsızım bu durumdan..bildiğiniz bi yöntem öneri var mı ?o_O
canım gecmıs oldun bır kadın doguma gorun derım anlattıgın durumlar polıstık over belırtısıne benzıyor ınsallah sonuclar alırsın gecer takma kafana

Pko olsan da korkma. Ben de sınava giricem. Birçok hastalık beni de böyle bulmuştu. Ama soğan kürüyle geçiyor.. Sadece çıkan kıllar dökülmeyecek onun için lazere gidersin. Artık lazer ilerledi. Ben öyle yapıcam yani baska yok :KK43:

X