Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test yaptım negatif çıktı Kan testi için randevu aldım haftaya kan vericem Ama iki güne adet olmam lazım. Bir şey olsa erken gebelik testinde çıkardı değil mi?
Test negatif diyor ama sanki her an bir pozitif gelecek gibi. Ya da bende başka bir rahatsızlık falan var. Bugün de kalbim çarpıntı yapıyor. Baya kötü ve halsizim. Acaba tansiyon vs. Falan mıdır?
Test negatif diyor ama sanki her an bir pozitif gelecek gibi. Ya da bende başka bir rahatsızlık falan var. Bugün de kalbim çarpıntı yapıyor. Baya kötü ve halsizim. Acaba tansiyon vs. Falan mıdır?
Genel olarak bende olan bir sorundu. Önceden hep kan değeri düşüklüğünden yaşardım. Sadece 1 yıldır yoktu. Ama bugün cidden bi tuhafım. Bakalım zaten randevu haftaya. Bir sorun varsa çıkar