- 6 Temmuz 2023
- 4.892
- 17.243
- Konu Sahibi suskunkisi
Bu şekilde ihtimal hep varmış zaten şaşırmanız ilginç o yanlışlıkla hamile kalanlar bu gruptanKondom ama ilişkinin sonuna doğru. Bu ay sanırım sadece 1 kez geri çekilme oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu şekilde ihtimal hep varmış zaten şaşırmanız ilginç o yanlışlıkla hamile kalanlar bu gruptanKondom ama ilişkinin sonuna doğru. Bu ay sanırım sadece 1 kez geri çekilme oldu
Ayy Gece gece uyumam şimdi
Bir şey yapmayacak tabiki ama içimden gelmez sanırımYa niye kocana söylemiyorsun tövbe est napcak ki
Aile olmak güzeldir ya :) ama tabi arada 5-6 yıl geçse daha iyi olur .. herşeyin hayırlısı hakkında ne hayırlısıysa o olsun test yaparsan haber ver baya aklım takıldı merak ettim şimdi bakalım mümkün müRabbim nasip etsin inşallah. 1 iyidir. 2 ise artık b.ka sarmadır ben-ce
Maşallah Yarın koşuyorum kan vermeyeAynı belirtiler. Adetsiz geçen 7 ayın üstüne 6,5 hafta. paşa paşa doğurdum. Valla bu bilgiyle ister uyu ister uyuma.
Hemennn yazıcsmAile olmak güzeldir ya :) ama tabi arada 5-6 yıl geçse daha iyi olur .. herşeyin hayırlısı hakkında ne hayırlısıysa o olsun test yaparsan haber ver baya aklım takıldı merak ettim şimdi bakalım mümkün mü
Maşallah Yarın koşuyorum kan vermeye
6 yıl çocuk istemeyen biri nedem böyle saçma bir yöntemle korunur? Hep merak etmişimdir?!Kondom ama ilişkinin sonuna doğru. Bu ay sanırım sadece 1 kez geri çekilme oldu
Bu seferi de bi atlatayım hayırlısıyla direkt sipral takmaya...Bu şekilde ihtimal hep varmış zaten şaşırmanız ilginç o yanlışlıkla hamile kalanlar bu gruptan
Hemen derken test elinde mi yoksaHemennn yazıcsm
Sus kızHayırlı olsun
Şöyle ki randevu alsam 3 ay sonra gelicek zaten. (Yurt dşndayım) Hep üşendim. Ha bugün ha yarın 11 ayı devirdim...6 yıl çocuk istemeyen biri nedem böyle saçma bir yöntemle korunur? Hep merak etmişimdir?!
Yok yani yapar yapmazHemen derken test elinde mi yoksa
Hı iyi hadi bakalımYok yani yapar yapmaz
Ben hep düzenli takip ederdim. Son zamanlarda hayatı saldım diyebilirim. Paspar bir ruh halinde hiç bir şeyi takmadan sadece günleri geçiriyordum. Bi Pazar gününü biliyorum o da kocam evde diye Çocuğum sağolsunAyrıca insan regl takibini gebelik vs için yapmaz ki. Her kadın regl gününü bilmeli ki ona göre herhangi bir sorun olduğunda şak diye söylesn, plan yapsın vs. 3 çocuğum var hepsi istediğim zaman oldu. İstemediğim zamanda hiç gebelik şüphem bile olmadı. Çünkü korunmak doğru yapıldığında çok iyi sonuç verir
Bu seferi de bi atlatayım hayırlısıyla direkt sipral takmaya...
Aman Allahım susun dua yerine geçer şimdiÜçüz geliyormuş