Yüzüm yanıyor

esmer96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
13
0
28
Yüzüme sirke döktüm hiç durmadan 2aydır yanıyor egzamam vardı yardım edebilecek birisi var mı çözümü bulamıyorum

Yüzüme sirke döktüm hiç durmadan 2aydır yanıyor egzamam vardı yardım edebilecek birisi var mı çözümü bulamıyorum
Sirke neden döktün? Egzamalı biri neden böyle bir şey yapar İyice durulayıp, kurula.. soğuk kompres yapabilirsin aşırıya kaçmadan.

hic seyreltmemis miydiniz?

zaten cilt hassas ise bir de sirke ile üstüne mum dikmişsiniz maalesef. doktora gitmediniz mi? bariyer onarıcı bir şeyler verirdi

Sirke neden döktün? Egzamalı biri neden böyle bir şey yapar İyice durulayıp, kurula.. soğuk kompres yapabilirsin aşırıya kaçmadan.
2 aydır yanıyormuş, soğuk kompreslik mesele değil artık sanırım

bir de konu sahibi, buzu direkt yüzüne koyarsan buz yanığı olur yüzünde. ya soğuk (donuk olmayan) bir şey yok ya da buzu beze sararak koy

Ben 2 aydır sirke döküyor olarak anladım. Egzamanın tedavisi asla sirke değil. Ailemde var ben de geçmişte yaşadım sirke, limon gibi şeyler beter ederdi alevlendirirdi.
Evet buz demedim özellikle soğuk kompres, beze sarılı olması daha güvenli olur. Cildiyeden randevu alıp tedavisi görecek başka çaresi yok :/

Fito krem varsa çok iyi ondan sürün, madefiks kremde olur ,egzamamda vermişti doktor ,Fito harika bir krem sağlık ocağında da yaziliyor

Gittim cildiye nöroloji doktoru felan hametan bepantol her şeyi denedim 3 ay olcak şimdi nerdeyse yok geçmiyo kan testlerinde yapıldı Hiçbişey yok görünüştede yok zaten döküntüsüz zona olabilir mi ki doktorlarda hiçbiri yok diyip gönderiyorlar ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…