Severek Boşandınız mı Hiç?

Çok taze duygularını bastırmadan yaşa kendini yargılama özlememem lazım aklıma gelmemesi lazım gibi şeyler söyleme. Aklına gelecek bazen kendine yediremeyeceksin ama zaman geçtikçe tekrar aklına gelince artık eskisi kadar önemsemediğini farkedeceksin işte o zaman tüy gibi hafifleyeceksin. Sürece güven

Sonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yaktı
Erkek cinsinden ciddi ciddi nefret eder oldum,kime güvenip inanacağız,kimi seveceğiz? En iyisi kimseyi sevmemek,köreltiyorlar insanı zorla.

Daha her şey çok taze,en kısa zamanda atlatmanizi dilerim.Ona ait fotoğraf,mesaj vs bakmayın, profiline girmeyin, arkadaşlarınızla daha sık görüşün kendinizi yalnız bırakmayın.Bir kağıda dökün içinizi sonra da kağıdı yırtıp atın.

Sonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yaktı
Geçecek çok zor geçecek ama geçecek inanın buna. Zamanla herşey çok güzel olacak iki tane kızınız var ne güzel. İnsan herşeye katlanıyor ama aldatmaya katlanamaz. Bende şuan sizn durumunuzdayım herşeye katlandım şuan aldatıldıgımı hissediyorum.

Bizim saf temiz sevgimizi haketmiyorlar

X