Severek Boşandınız mı Hiç?

Sonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yaktı
üzüldüm sana ama çok iyi yapmışsın. Sevsende devam edemezdiniz sana yaşattığı hayal kırıklığı ve stresle baş edemezdin. Zor olsada aramayacak sormayacaksın gelip barışmak isteyecektir bir süre sonra asla kabul etmemelisin. Tüm uzmanlar aldatmanın asla affedilmemesi gerektiğini söylüyor. Acın zamanla hafifleyecek geçip gidecek tekrar güleceksin. Hayatın tüm güzelliğini, mavilikleri, yeşillikleri gökyüzünün güneşin güzelliğini tekrar görecek ve huzuru bulacaksın. Sadece biraz sabır ve zaman...

Sonunda boşandık 10 yıllık birliktelik 5 dkda anlaşmalı ile bitti . Geriye 2 kızımla ben kaldım. Aldattı kabul etmedim ayrıldık çünkü evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını o da itiraf etti. Ama benim canım çok yanıyor bu normal mi geçecek mi ben onu çok seviyordum ama gururuma yediremedim ben onu burda özlemle beklerken hem ev hem iş hem çocuklar arasında harap olurken o keyfi bir tercih yaptı ve başka birini seçti. Ben onu özledim ona söyleyemem buraya yazmak istedim sizden olumlu güzel sözler duymak istedim bir inancım olsun geçeceğine ne yapmam gerek kendimi ona yazmamak için sesini duymak için aramamak için zor tutuyorum nasıl geçecek severek ayrılan oldu mu benim gibi oda sevdiğini söyledi ama seven insanın gözü başkasını görür mü hiç? Birçok sorun vardı evliliğimizde ama ben yine de aldatılana kadar idare ettim. Aldatma sonu oldu. İçimdeki bu duyguyu atmak istiyorum çok kızgınım ona çok canımı yaktı
Zamanla geçecek hisleriniz,sabredin.

O aldattı diye senin sevgin bitmiyor ki. Aldatmak onun, onu seviyor olmak senin seçimin. Özleyip aramak istediğinde sana yaşattıklarını bir başkası uğruna yuvasının yıkılışını tercih etmesini düşün. Geçmiş olsun. Ağla, üzül, hepsi geçecek.. İnşallah dökülen göz yaşlarının hesabı sorulacak.

Çok hata yapmışsınız, ama zararın neresinden dönerseniz kardır. Artık onu kaybettiğinizi kabulenin, bir süre acınızı yaşayın sonra önünüze bakın yoksa işin içinden çıkamazsınız.
Çok teşekkür ederim kabullenme konusunda sıkıntı yaşıyorum bir an farkına varmalıyım bittiğinin

O aldattı diye senin sevgin bitmiyor ki. Aldatmak onun, onu seviyor olmak senin seçimin. Özleyip aramak istediğinde sana yaşattıklarını bir başkası uğruna yuvasının yıkılışını tercih etmesini düşün. Geçmiş olsun. Ağla, üzül, hepsi geçecek.. İnşallah dökülen göz yaşlarının hesabı sorulacak.
İnşallah sırf seviyorum diye yaptıkları hafiflemeyecek doğru
O tercihini yaptı kendime engel olmalı doğru olanı yapmaya devam etmeliyim

Sevgi değil alışkanlık. Kafanı dağıtacak ne yapsan senin yararına. Bak zaman geçecek kendine vakit ayırdıkça kendini seveceksin ve ne olacak biliyor musun? Sen ve kızların çok mutlu çok güçlü kadınlar olurken o parazit sizinle olmak isteyecek. Amaaa sen o özgürlüğün tadını almışsın bi kere bakar mısın o dümbüğe. Canım benim şık hareketini bozma zamanla geçecek unutacaksın istemesen de unutacaksın. Kendi düzenin oturacak bi rutinin olacak ay aklına bile gelmeyecek be. :KK39:
Yaaa inşallah inşallah ben mutlu neşeli bir insandım evlenmeden önce artık karamsar sakin mutsuz biri oldum umarım acım geçer ve tekrar kendim olurum

Öncelikle seçiminiz için sizi tebrik ediyorum. Aynı evde aldatılmanın verdiği o yükle yaşamaktansa kendinize yeni bir hayat kurmanız sizin için en hayırlısı olmuş. Eşiniz sizi sevseydi bir başkasını almazdı hayatına. Ya da en azından sizi aldatmak yerinde size karşı dürüst olabilirdi.
Sevgi her şeye yetmiyor malesef. Hele ki bir taraf daha çok sevip fedakarlık yaparsa karşı taraf kıymet bilmiyor. Şimdi geçmeyecek gibi gelse de size emin olun geçecek. Severek ayrilmissiniz ne olursa olsun üzülmeniz çok normal. Bu süreçte psikolojik destek alın, çocuklarınız ile vakit geçirin. Sevdiğiniz aktivileri yapın, acınızı içinize atmak yerine yaşayın, acı da bizler için mutlulukta. Şimdi acı ceksenizde ilerde iyi ki diyeceksiniz. Yolunuz açık olsun inşallah çok mutlu olursunuz 💐

Yaaa inşallah inşallah ben mutlu neşeli bir insandım evlenmeden önce artık karamsar sakin mutsuz biri oldum umarım acım geçer ve tekrar kendim olurum
Sen istersen olursun. Seviyorum kendimi zor tutuyorum yazmamak için dersen olmazsın. Sen unut ya saygısız ahlaksızın tekiymiş. Sen evlatlarına örnek güçlü bi anne olmak istiyorsan bu çizginde devam et. Bırak ya hiç kimse vazgeçilmez değildir. Kendini oyalayacak şeyler yap. Aklına getirme o dümbüğü o kim kız kendi yanına yakıştırıyor musun o ahlaksızı. Bazen gemileri yakmak gerekir. Sen mutlu bi başlangıcın sonundasın. İnşirah oku yoluna bak

Tekrar evlilik sevmek çok uzak kavram benim için hele şu zamanda iki kızım var onu göze alamam
Ay bırak ne tekrar evlenmesi kurtulmuşsun. Bak evlilik güzel bişey ama doğru insanla olursan. Çoook mutlu bi evliliğim var diyemem ama yine bi denge oturtmaya çalışıyoruz. Bişey itiraf edeyim inan şu an kızlarımla yeni bi hayat kurmak ister miydim isterdim. Sen sen ol kızlarınla güzel bi hayat kur. Onları okut rehber ol çok güzel günler görün inşallah. Kadın isterse herşeyi yapar.

Öncelikle seçiminiz için sizi tebrik ediyorum. Aynı evde aldatılmanın verdiği o yükle yaşamaktansa kendinize yeni bir hayat kurmanız sizin için en hayırlısı olmuş. Eşiniz sizi sevseydi bir başkasını almazdı hayatına. Ya da en azından sizi aldatmak yerinde size karşı dürüst olabilirdi.
Sevgi her şeye yetmiyor malesef. Hele ki bir taraf daha çok sevip fedakarlık yaparsa karşı taraf kıymet bilmiyor. Şimdi geçmeyecek gibi gelse de size emin olun geçecek. Severek ayrilmissiniz ne olursa olsun üzülmeniz çok normal. Bu süreçte psikolojik destek alın, çocuklarınız ile vakit geçirin. Sevdiğiniz aktivileri yapın, acınızı içinize atmak yerine yaşayın, acı da bizler için mutlulukta. Şimdi acı ceksenizde ilerde iyi ki diyeceksiniz. Yolunuz açık olsun inşallah çok mutlu olursunuz 💐
Çok teşekkür ederim desteğiniz için bana iyi geldiniz kararım doğru mu diye sorgulamadım başka çarem kalmamıştı seviyorda olsam kabul edemezdim çünkü değişmezdi daha kötü olurdu sanırım insan olarak acı çekmem gayet doğal bu da bir süreç ve geçecek🙏

Sen istersen olursun. Seviyorum kendimi zor tutuyorum yazmamak için dersen olmazsın. Sen unut ya saygısız ahlaksızın tekiymiş. Sen evlatlarına örnek güçlü bi anne olmak istiyorsan bu çizginde devam et. Bırak ya hiç kimse vazgeçilmez değildir. Kendini oyalayacak şeyler yap. Aklına getirme o dümbüğü o kim kız kendi yanına yakıştırıyor musun o ahlaksızı. Bazen gemileri yakmak gerekir. Sen mutlu bi başlangıcın sonundasın. İnşirah oku yoluna bak
Teşekkür ederim yok asla yazmayacağım karar verdim dünkü konuşmalardan sonra başa sarmaktan başka birşey olmayacak bu . Herkes kendine yakışanı yaparmış doğru umarım çabuk geçer ve önüme bakarım bir an önce

Ay bırak ne tekrar evlenmesi kurtulmuşsun. Bak evlilik güzel bişey ama doğru insanla olursan. Çoook mutlu bi evliliğim var diyemem ama yine bi denge oturtmaya çalışıyoruz. Bişey itiraf edeyim inan şu an kızlarımla yeni bi hayat kurmak ister miydim isterdim. Sen sen ol kızlarınla güzel bi hayat kur. Onları okut rehber ol çok güzel günler görün inşallah. Kadın isterse herşeyi yapar.
Bende tekrar cesaret edemem çünkü bunla evlenirken de bilmiyordum iyi diyordum seviyor diyordum sonra değişti herşey bilemeyiz ki kim nasıl aslında Kızlarım ve kendim için yeni bir hayat kurmalıyım

Ben yoluma baktıktan sonra bir şeyleri unuttuktan sonra tekrar geri dönmeye çalışması ayrı bir sıkıntı olacak değişmeyecek zaten içteniçe o kadar istiyorum ki pişman olmasını ama pişman olursa da beni rahat bırakmayacak Allah’ım çok saçma sapan duygular içerisindeyim
Aslında bu zamana kadar sizi değersiz hissettirdiği için bilinçaltınızda ona değerli biri olduğunuzu kanıtlamayı istiyorsunuz. Bu yüzden pişman olmasını beklemek tam da bu yüzden. Çünkü bunca zaman onun onayına beğenisine, ilgisine muhtaç hissettiniz. O size gelip pişmanım derse iyi hissedeceğinizi düşüyorsunuz. Ama beyninizin bu oyuna son vermesi gerektiğine, kimsenin sevgisi ilgisi onayı olmadan da mutlu olabileceğinize ikna etmeniz gerek.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için bana iyi geldiniz kararım doğru mu diye sorgulamadım başka çarem kalmamıştı seviyorda olsam kabul edemezdim çünkü değişmezdi daha kötü olurdu sanırım insan olarak acı çekmem gayet doğal bu da bir süreç ve geçecek🙏
Evet daha kötü olurdu ve sizde şuan ki halinizden çok daha mutsuz olurdunuz. Hayat boyu bir evlilikte şüphe ile yaşamaktansa kendiniz için yaşamanız en doğrusu sizin için. Evet her şey geçecek, Rabbim daha beterinden korusun inşallah 🤲

Aldatmanın affı olamaz, olmamalı zaten. Zamanla içiniz soğur, alışır kendi hayatınıza odaklanırsınız. Kızlarınızla yeni hayatınızda başarılar diliyorum. Bu günler de geçecek merak etmeyin ❤️

Ayrılığın da ölüm gibi bir yas sürecine ihtiyacı var. Yaşadığınız her duygu çok normal , zamana ihtiyacınız var. Biraz sabır, geçecek. Çok mutlu zamanlarınız olur evlatlarınızla inş.

X