Her erkek aynı değildir öncelikle erkeğin avcı olduğu profili kafanızdan atın, bu toplumun onlara mal ettiği bir şey, her erkek kadın düşkünü de değil. Şöyle anlatayım eşime kendimi teslim edemesem yüz yıl geçse bir daha yaklaşmaz bana huyu böyledir, en ufak bir itilme hissetse tamam der çekilir bir daha da ben isteyene kadar yaklaşmaz. Bunca zaman tam bir birleşme olmamış, belki o da sizin gibi hissediyordur, eşim beni arzulamıyor diye düşünebilir. Nasılsa sonu gelmeyecek diye yaklaşmıyor olabilir, önce birleşme sorununu ortadan kaldırmalısınız, sonra duruma bakın.
İlaveten herkesin ilişki anlayışı aynı değildir, bazı insan çok yakınlığı sevmez, kendimden örnek vereyim çok iyi bir cinsel hayatım olmasına karşın çok fazla sarılalım, öpüşelim, mıçmıç olalım sevmem. Kıskançlık sevmem, günde milyon kere aranmak istemem yapım böyle yani elimde değil, yine de doğru frekansta bunlar evliliğimde sorun olmadı. Siz istiyorsunuz ki adam sürekli peşinizde koşsun bazı insanlar öyle değil işte , kendimiz bir şeyler isterken karşı tarafı da biraz anlamak lazım