• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi yetersiz hissediyorum

Bir de hep erkekler anlayışlı olmalıymış, ilişkiye girmeyi öğretmeliymiş, onun kadını hazırlaması gerekiyormuş gibi bir algı var.oysa ki bu kadınların sorunu.bizim kişisel gelişimimizi ilgilendiriyor.yapsa iyi olur ama görevi de değil yani.
Ne katılıyorum ne katılmıyorum diyelim evet erkekler ilişkiye hazırlamalı kadının ilki sonuçta kibar olmalı zevk alabilmeli iki taraf ama şu var buraya kadının biri gelip evliliğimde cinsellik yok diyince boşan diyoruz ama kadın vajinismus adamda anlayış tükenmişse adama tüü kaka diyoruz eee hani cinsellik evliliğin yarısından fazlasıydı ?

Beğeniyorsa neden dokunmuyor arzulamıyor? 2 ay oldu evliliğimize..gitmedik bi tanıdığım gitmiş anatomik bi sıkıntı yoksa tedaviler belli zaten...dilatörün 4.boyutunu alabiliyorum hatta kendi penisinin bi kısmını da alabildim o an korktuğumuz için çıktı ama daha sonra yine aynı döngü devam ettiği için yoruldum ...arzulanmadıkça kuruluk oluşmaya başladı ve kendimi de teslim edemiyorum
Boşanmayı düşünebilirsiniz daha yolun başındayken.bu kadar sorun bana fazla geldi.ne gerek var ki devam etmeye.herkes yanlış kararlar verebilir.ama dönüş şansınız var.buralarda sayfalarca tartışıp, çözüm bulamaya çalişacağıniza.evet iyi günde kötü günde deniliyor ama ortada kötü gün yok ki.adamın normal kişiliğiyle ilgili sorun yaşanıyor.

İlgisiz değil aslında iyi kalpli ilgili birisi ama bir aile gibi yakın arkadaş gibi..karı koca arasındaki ilişkiler gibi değil...o sürekli dokunma isteği öpme isteği yok bir de az çok erkekleri biliyoruz tanımadıkları kadınlara bile dokunmak için neler neler yapıyolar..sanırım yetersizim onun için diyorum
Adama toz kondurma ne demek ben yetersizim?????? İyiyse iyi bu sizi kandırdığı gerçeğini değiştirmiyor,paravan evlilik yapmış olabilir,uzak ilişki sonucu evlenmek cesaret biraz da akılsız işi.O tensel çekimi bilmeden,dokunmadan evlenilmez.....

Neyi olacak beni...insan sevdiğiyle birlikte olmak için heyecan duyar..yargılayacaksanız ya da ne dediğimi anlayamacaksınız yazmayın
Bacım sende sinir yapmış bu kadın bir şey dememiş ki. Bir türlü birleşemedik derken hiç seks olmadı mı aranızda ? Hani seks daha olmadıysa ondan arzulamıuor olabilir. Olmadıysa neden olmadı diyor kadın.
Kız sen adama da mı böyle hörlüyorsun

Çok haklısınız ama ilkel duygular mı desem av avcı kaplan ceylan gibi :) erkek ne kadar vahşi olursa o kadar istek artıyor ne kadar kendimi anlatırım bilemedim kusura bakmayın :)

Her erkek aynı değildir öncelikle erkeğin avcı olduğu profili kafanızdan atın, bu toplumun onlara mal ettiği bir şey, her erkek kadın düşkünü de değil. Şöyle anlatayım eşime kendimi teslim edemesem yüz yıl geçse bir daha yaklaşmaz bana huyu böyledir, en ufak bir itilme hissetse tamam der çekilir bir daha da ben isteyene kadar yaklaşmaz. Bunca zaman tam bir birleşme olmamış, belki o da sizin gibi hissediyordur, eşim beni arzulamıyor diye düşünebilir. Nasılsa sonu gelmeyecek diye yaklaşmıyor olabilir, önce birleşme sorununu ortadan kaldırmalısınız, sonra duruma bakın.
İlaveten herkesin ilişki anlayışı aynı değildir, bazı insan çok yakınlığı sevmez, kendimden örnek vereyim çok iyi bir cinsel hayatım olmasına karşın çok fazla sarılalım, öpüşelim, mıçmıç olalım sevmem. Kıskançlık sevmem, günde milyon kere aranmak istemem yapım böyle yani elimde değil, yine de doğru frekansta bunlar evliliğimde sorun olmadı. Siz istiyorsunuz ki adam sürekli peşinizde koşsun bazı insanlar öyle değil işte , kendimiz bir şeyler isterken karşı tarafı da biraz anlamak lazım

Adama toz kondurma ne demek ben yetersizim?????? İyiyse iyi bu sizi kandırdığı gerçeğini değiştirmiyor,paravan evlilik yapmış olabilir,uzak ilişki sonucu evlenmek cesaret biraz da akılsız işi.O tensel çekimi bilmeden,dokunmadan evlenilmez.....
Adamın ereksiyon durumuna dair birşey yazmamış o önemli.

Sonunda anlayan birisi çıktı...haklısınız tabii orası öyle..ben kısıtlasın baskılasın demiyorum dediğim gibi ben bırakın erkekleri kadınlarla bile haşır neşir olan birisi değilim bir ara çalışıyordum hiç mi sormaz bir erkek ya da demez oradaki erkeklerle çok konuşma kim onlar vs ya da hiç mi gün içerisinde mesaj atmaz...tartıştık kendisiyle öyle öyle mesaj atmaya başladı...zaten çalıştığım iş yerindeki kişi de sap*k çıktı :) ...kendisine demiyorum bazı şeyleri daha...zaten uzaktaydık onun özlemi olur...ama yok ...ben sürekli arzula iste dokun yanımda dur diyorum...kavga etmemek tartışmamak için yapıyor...üzülüyorum..korkuyla yapmasın içinden gelsin istiyorum romantik olsun..:)
İş yerindeki erkekleri sormak, Oradaki erkeklerle konuşma kim onlar falan demek hiç olgun bir insan davranışı değil. Çok çiğ ve ilkeldir. Diğer isteklerinizde haklısınız. Ama adamın içinden gelmiyorsa yapacak bir şey yok. Arada yaş farkı var dediniz ne kadar yaş farkı var? Sanırım evlenmekte acele etmişsiniz, birbirinizle pek uyumlu değilsiniz.

Evlenmeden cinsel ilişki yaşayın demiyorum ama kendinizi sakladıysanız da bunun sonuçlarına katlanacaksınız.Çünkü hiç ilişkiye girmemiş iki insan evlenince kumar oluyor risk alarak evleniyorsunuz.Ne geldiyse şansınıza yani.Evlendiğiniz gibi muhteşem ten uyumu bekleyerek evlendiyseniz böyle oluyor sonuçları...

Hani bide uzaktan ilişki sizin durum daha beter adamı doğru düzgün tanımıyorsunuz, cinsel hayat olmasa da yan yana vakit geçirseydiniz belkide sizi arzulayıp arzulamadığını anlardınız.

Bu arada çok iyiyse gerçekten cennete gitsin bence kendinizi avutuyorsunuz, adam sırf evlenmek için evlenmiş gibi gözüküyor .İnsan sevdiğine dokunmadan duramaz arzulamıyorsa anasının evine yollarım ne demek arzulamıyor ?Siz hala çok iyi çok iyi.Aynen baya iyiymiş.

Ben vajinismus kısmını okumamıştım birleşme yok deyince tamamen erkek odaklı yorum yapmıştım vajinusmus varken zaten birleşme nasıl olacak? Gerçek bir tıbbi destek almanız lazım terapi doktor artık ne lazımsa borç çok diyerek masraftan kaçmayın bu sağlik için yapılan bir harcama şuan düşüp kolunuzu kırsanız doktora hastaneye gideceksiniz bunu da onun gibi acil bir sağlık sorunu gibi düşünün ayrıca kıskanılmak kimisine iyi hissettirmez kıskanmak da aynı şekilde eşinizi sizi kıskanması için zorlamayın ki zaten yapamazsınız. Şuan da ben eşinize de hak veriyorum çünkü birleşme olmaması sizden kaynaklı bir durum onun ereksiyon sorunu yok

Evlenmeden cinsel ilişki yaşayın demiyorum ama kendinizi sakladıysanız da bunun sonuçlarına katlanacaksınız.Çünkü hiç ilişkiye girmemiş iki insan evlenince kumar oluyor risk alarak evleniyorsunuz.Ne geldiyse şansınıza yani.Evlendiğiniz gibi muhteşem ten uyumu bekleyerek evlendiyseniz böyle oluyor sonuçları...

Hani bide uzaktan ilişki sizin durum daha beter adamı doğru düzgün tanımıyorsunuz, cinsel hayat olmasa da yan yana vakit geçirseydiniz belkide sizi arzulayıp arzulamadığını anlardınız.

Bu arada çok iyiyse gerçekten cennete gitsin bence kendinizi avutuyorsunuz, adam sırf evlenmek için evlenmiş gibi gözüküyor .İnsan sevdiğine dokunmadan duramaz arzulamıyorsa anasının evine yollarım ne demek arzulamıyor ?Siz hala çok iyi çok iyi.Aynen baya iyiymiş.
Zaten ilginç bir şekilde dikkatimi çeken her konunun başında 4-5 cümle eşlerini övenler var. Sorunu söylemeden önce çok iyi çok anlayışlı çok bilmem ne ben bu tost yöntemini çok görüyorum önce överler ortaya sorun yazarlar sonuna da eşime aşığım e biz daha ne diyelim

Her erkek aynı değildir öncelikle erkeğin avcı olduğu profili kafanızdan atın, bu toplumun onlara mal ettiği bir şey, her erkek kadın düşkünü de değil. Şöyle anlatayım eşime kendimi teslim edemesem yüz yıl geçse bir daha yaklaşmaz bana huyu böyledir, en ufak bir itilme hissetse tamam der çekilir bir daha da ben isteyene kadar yaklaşmaz. Bunca zaman tam bir birleşme olmamış, belki o da sizin gibi hissediyordur, eşim beni arzulamıyor diye düşünebilir. Nasılsa sonu gelmeyecek diye yaklaşmıyor olabilir, önce birleşme sorununu ortadan kaldırmalısınız, sonra duruma bakın.
İlaveten herkesin ilişki anlayışı aynı değildir, bazı insan çok yakınlığı sevmez, kendimden örnek vereyim çok iyi bir cinsel hayatım olmasına karşın çok fazla sarılalım, öpüşelim, mıçmıç olalım sevmem. Kıskançlık sevmem, günde milyon kere aranmak istemem yapım böyle yani elimde değil, yine de doğru frekansta bunlar evliliğimde sorun olmadı. Siz istiyorsunuz ki adam sürekli peşinizde koşsun bazı insanlar öyle değil işte , kendimiz bir şeyler isterken karşı tarafı da biraz anlamak lazım
En haklı suçlamadan yargılamadan yorum sizde çok teşekkür ederim desteğiniz için çok haklısınız

Back