• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi yetersiz hissediyorum

Yorumlara tam olarak cevap alamadığımız için konuyu anlamak zor. Ne zamandır evlisiniz? Vajinismus mu var yoksa arzulanmadığınızı düşündüğünüz için mi kendinizi geri çekiyorsunuz? Vajinismus varsa jinekolağa gittiniz mi?

Adam sex yapmak isteyince konu sahibi kendini çekiyor vajinismus var bilmiyorum ama ben cinsellikte sorun yaşadığım birini arzulayamam yani linç gelecek ama erkeklere bazı zamanlar hak veriyorum ya
Geçmiş konu başlıklarına bakarken gördüm. Kendi kendine yol almış, dördüncü dilatöre kadar başarıyla gelmiş; eşiyle olmuyor anladığım kadarıyla. Bilemiyoruz ki bakire kızcağıza yaklaşımı nasıl, öpmüyor, koklamıyor, dokunmuyor, okşamıyor, sevişerek hazırlamıyorsa; kızcağız da bir yerde kendini çekiyordur. Erkek iş bilmiyor ya da ten uyumu sorunu mu var ya da paravan evlilik yapmış biri mi bilemiyorum.

Merhaba.Eşimle uzaktan ilişkiyle evlendik..Onu yakından çok tanıyamadım ama gerçekten çok iyi birisi şükürler olsun.Aramızda iki sorun var birincisi bir türlü birleşemedik ikincisi beni çok arzulamıyor sanırım..Ben çok kontrolcü,takıntılı,duygusal birisiyim..Bu zamana kadar kimseyle birlikte olmadım kendimi doğru kişiye sakladım.Bu nedenle kadınsı duyguları hissetmek istiyorum.Romantik anları,cilveleşmeyi,arzulanmayı..Ama o pek öyle değil.Sürekli kendimi anlatmaktan yoruldum. "Benimle ol yanımdan gitme, arzula,iste ..." Ama hâlâ aynı...Sürekli tartışıyoruz..Bazı kadınlarla konuşurken eşinin kendisini hep istediğini, yanında olmasını istediğini,dokunmadan duramadıklarını vs.gibi şeyler diyorlar..Bizde tam tersi ben sürekli dokun vs. gibi şeyler söylüyorum artık kendimi de gurursuz hissediyorum..Ben dediğim için veya kavga çıkmasın diye dokunuyor ya da yanıma geliyor ama ben o isteği arzuyu görmek istiyorum ama sıfır..Kendimi artık yetersiz,çirkin,gurursuz hissediyorum.Zaten beni hiç kıskanmıyor da...Sadece çok iyi birisi şükürler olsun.Onu çok seviyorum...Aramızda yaş farkı da var..Ondan mı acaba diyırum ama hayır..Erkekleri az çok biliyoruz.Kadın kadın diye ölüyolar..Ama biz böyleyiz çok üzülüyorum...
Birlesme olmuyor derken esinizdenmi kaynaklaniyor ki oyle gözüküyor siz zaten isteklisiniz olmasi gerektigi gibi. Öpüşme vs odami yok denecek kadar az. Bu tutumunu nasil acikliyor? Yani bende bi arkadasin dedigi gibi dusundum acaba paravan evlilik olabilirmi?

Ben sizi anlıyorum benimde eşimle aramda yaş farkı var o toy enerji ve karşı tarafın biraz daha az enerjisinden kastınızı çok iyi anlıyorum. Benim eşimde beni pek kıskanmaz kıyafet vs çok karışmaz illaki kıskanılınca seviliyor anlamına gelmez mesela eşimin ablası ile eniştesinin evliliği deli kıskançlık ile bilinir eşim ve eşimin çevresi evliliklerini örnek gösterir herkes bayılır hayran kalır ama gel gör ki gerçeği bir ben biliyorun eşimin eniştesi ablasını aldattı hemde kaç defa :) lütfen kimsenin dediği ile hareket etmeyin kimseye odaklanmayın getöekten Büyük bir sorun varsa bunu doğru iletişimle çözmeye çalışın
Sonunda anlayan birisi çıktı...haklısınız tabii orası öyle..ben kısıtlasın baskılasın demiyorum dediğim gibi ben bırakın erkekleri kadınlarla bile haşır neşir olan birisi değilim bir ara çalışıyordum hiç mi sormaz bir erkek ya da demez oradaki erkeklerle çok konuşma kim onlar vs ya da hiç mi gün içerisinde mesaj atmaz...tartıştık kendisiyle öyle öyle mesaj atmaya başladı...zaten çalıştığım iş yerindeki kişi de sap*k çıktı :) ...kendisine demiyorum bazı şeyleri daha...zaten uzaktaydık onun özlemi olur...ama yok ...ben sürekli arzula iste dokun yanımda dur diyorum...kavga etmemek tartışmamak için yapıyor...üzülüyorum..korkuyla yapmasın içinden gelsin istiyorum romantik olsun..:)

Bak sakince konuşalım, adam zaten ilgisiz biriymiş, yaşça senden büyük, eee belki de cinsel sorunları ve ya başka yönelimleri var bu adamın. Nereden bilebilirsin ki, adamı doğru düzgün tanımamışsın ama bu adam senin beklentilerini asla karşılamaz bunu bilesin.
İlgisiz değil aslında iyi kalpli ilgili birisi ama bir aile gibi yakın arkadaş gibi..karı koca arasındaki ilişkiler gibi değil...o sürekli dokunma isteği öpme isteği yok bir de az çok erkekleri biliyoruz tanımadıkları kadınlara bile dokunmak için neler neler yapıyolar..sanırım yetersizim onun için diyorum

İlgisiz değil aslında iyi kalpli ilgili birisi ama bir aile gibi yakın arkadaş gibi..karı koca arasındaki ilişkiler gibi değil...o sürekli dokunma isteği öpme isteği yok bir de az çok erkekleri biliyoruz tanımadıkları kadınlara bile dokunmak için neler neler yapıyolar..sanırım yetersizim onun için diyorum
Hayır işte kendini suçlama, adamın yapısı bu ve değişmez. Sen bu evliliği bu şekilde sürdürebilir misin onu düşün.

Benim yapım öyle demek istedim..aynen birleşmeyi bi türlü yaşayamadık...istenmediğimi düşünüyorum stresleniyorum kuruma oluyo ve istenmediğimi düşünüp ona kendimi teslim edemiyorum korkuyorum
Belki eşinizi etkileyen de bu durumdur. Tam birleşme yaşanmaması, sizin canınızın yanması onu uzaklastiriyordur. Ya da nasılsa birleşme olmayacak diye kendini hazirlayamiyordur. Önceliğiniz vajinusmusu yenmek olsun ,geçmiş olsun.

Durumunuza ve hissettiklerinize üzüldüm ama eşinizle evlenmeden önce flört döneminde ya da nişanlılık döneminde anlamış olmanız gerekirdi. Bazı insanlar temas sevmez, herkes sevecek diye bir şey yok. Duygularını başka şekillerde ifade edebilirler. Duyguların dili vardır.
Her sarılıp öpen, sürekli yakın duran kişiye çok arzulu ve seviyor diyemeyiz.
Kıskançlığın da ilkel olduğuna inanıyorum şahsi fikrim.
Beni arzula, sev, yanıma otur gibi şeyleri sık sık söylerseniz eşiniz sadece gönlünüz olsun, sorun çıkmasın diye söylenileni yapar böyle şeyler siparişle olmaz.
Ayrıca hiç birleşme olmadı demişsiniz?
Çok haklısınız tabii ki orası öyle ama kadınlık hislerim söz dinlemiyor...evet olmuyor kendimi ona teslim edemiyorum istenmediğim aklıma geliyor kuruluk oluşuyo

Sonunda anlayan birisi çıktı...haklısınız tabii orası öyle..ben kısıtlasın baskılasın demiyorum dediğim gibi ben bırakın erkekleri kadınlarla bile haşır neşir olan birisi değilim bir ara çalışıyordum hiç mi sormaz bir erkek ya da demez oradaki erkeklerle çok konuşma kim onlar vs ya da hiç mi gün içerisinde mesaj atmaz...tartıştık kendisiyle öyle öyle mesaj atmaya başladı...zaten çalıştığım iş yerindeki kişi de sap*k çıktı :) ...kendisine demiyorum bazı şeyleri daha...zaten uzaktaydık onun özlemi olur...ama yok ...ben sürekli arzula iste dokun yanımda dur diyorum...kavga etmemek tartışmamak için yapıyor...üzülüyorum..korkuyla yapmasın içinden gelsin istiyorum romantik olsun..:)
Siz dediniz diye yapıyor diye düşünmeyin siz dediniz ve dikkate alıyor öyle düşünün siz dediğiniz halde yapmasa daha da kötü ben dedim diye yaptı düşüncesinden çıkın bunu ciddi anlamda diyorum erkekler biraz şey olduğu için genel anlamda 😁

Belki eşinizi etkileyen de bu durumdur. Tam birleşme yaşanmaması, sizin canınızın yanması onu uzaklastiriyordur. Ya da nasılsa birleşme olmayacak diye kendini hazirlayamiyordur. Önceliğiniz vajinusmusu yenmek olsun ,geçmiş olsun.
Yok o en başından beri öyleydi uzaktayız vs diye düşünüyodum da değilmiş :)

Siz dediniz diye yapıyor diye düşünmeyin siz dediniz ve dikkate alıyor öyle düşünün siz dediğiniz halde yapmasa daha da kötü ben dedim diye yaptı düşüncesinden çıkın bunu ciddi anlamda diyorum erkekler biraz şey olduğu için genel anlamda 😁
Tabii haklısınız ama içinden gelsin istiyorum bazen içinden gelerek yapıyo hissediyorum vallahi bi anda libidom tavan yapıyor

Çok haklısınız tabii ki orası öyle ama kadınlık hislerim söz dinlemiyor...evet olmuyor kendimi ona teslim edemiyorum istenmediğim aklıma geliyor kuruluk oluşuyo
Yani vajinismusun nedeni yersiz korkular değil, arzulanmadığınızı düşündüğünüz için doğru mu anladım? Ne kadar zamandır evlisiniz?
Eşiniz en başından itibaren nasıldı? Siz henüz vajinismus olduğunuzu bilmeden ilk gecenizde tavırları nasıldı mesela? Yeterince ön sevişme var mıydı? Rahat mıydınız? İstekli miydiniz?

Yani vajinismusun nedeni yersiz korkular değil, arzulanmadığınızı düşündüğünüz için doğru mu anladım? Ne kadar zamandır evlisiniz?
Eşiniz en başından itibaren nasıldı? Siz henüz vajinismus olduğunuzu bilmeden ilk gecenizde tavırları nasıldı mesela? Yeterince ön sevişme var mıydı? Rahat mıydınız? İstekli miydiniz?
Evet aynen öyle ..zaten tabii ki ilk gece korkusu var ama başlarda öyle korkum yoktu bi kaç kez yırtıldı kuruluktan buna rağmen çabaladım ..ilaç kullanıyodum onu bıraktım ki ıslanmayı engellemesin diye...kendimi şartladım ıslaklık oluşuyodu..hatta kızlık gitti o korkuyla çıkarttı dışarı..daha sonra denemek istedim çabaladım
..baktım o benim kadar hevesli değil..gün içerisinde de pek dokunmadığı öpmediği için iyice stres yapmaya başladım arzulamıyo istemiyor diye şimdi saniyesinde kuruluk oluyo teslim edemiyorum kendimi...ön sevişmeyi uzun tutalım diyorum ama hani karşınızdaki insanı görürsünüz istekli istekli yapanı da üff bitsin de kurtalayım olayını da...:)

Sen yetersiz feğilsin ki, adam acaip. Erkeklerin çoğu ultra abaza, 70lik dayılar bile kadın kadın diye dolandırılıp müge anlıya düşüyor😁😊😁

Ama hepsinden öte ilişkilerde yeterli olma/olmama diye bir şey yok, uyumlu olma veya olmama var. Yaşça büyük ve hımbıl biri sana uygun değil demek ki. Bundan sobra yaşıtın birine bakarsın . Bilmiyorum k s. bu denli kontrolcü olmak da sana zararlı sanki, kendimi ille de evliliğe saklicam diye de kendine kötülüj yapmışsın sankim. Bundan sonrasında sal biraz diyorum .

Bu arada belki sizde vajinusmus vardır bir doktora gittiniz mi birleşemiyoruz dediniz ya o yüzden diyorum
Sen yetersiz feğilsin ki, adam acaip. Erkeklerin çoğu ultra abaza, 70lik dayılar bile kadın kadın diye dolandırılıp müge anlıya düşüyor😁😊😁

Ama hepsinden öte ilişkilerde yeterli olma/olmama diye bir şey yok, uyumlu olma veya olmama var. Yaşça büyük ve hımbıl biri sana uygun değil demek ki. Bundan sobra yaşıtın birine bakarsın . Bilmiyorum k s. bu denli kontrolcü olmak da sana zararlı sanki, kendimi ille de evliliğe saklicam diye de kendine kötülüj yapmışsın sankim. Bundan sonrasında sal biraz diyorum .
Kendisi şahit oldu evlendiğimi söylediğimde bütün sülalem benden beklemediğini söylüyorlardı...bir kaç kişi benimle olmak istedi hani böyle bir şey yaşanmasa bilmeyecem erkekleri...ben hep iyi yürek aradım gerisi gelir dedim...onu hem yürek hem enerji hem görüntü olarak seviyorum ama sanırım bana karşı öyle değil...artık çirkin hissetmeye başladım savunma olarak ben buyum sen beni kabul etmiyorsun istemesem evlenmem vs vs gibi şeyler diyor bu kadar oluyor diyor...:)

Evet aynen öyle ..zaten tabii ki ilk gece korkusu var ama başlarda öyle korkum yoktu bi kaç kez yırtıldı kuruluktan buna rağmen çabaladım ..ilaç kullanıyodum onu bıraktım ki ıslanmayı engellemesin diye...kendimi şartladım ıslaklık oluşuyodu..hatta kızlık gitti o korkuyla çıkarttı dışarı..daha sonra denemek istedim çabaladım
..baktım o benim kadar hevesli değil..gün içerisinde de pek dokunmadığı öpmediği için iyice stres yapmaya başladım arzulamıyo istemiyor diye şimdi saniyesinde kuruluk oluyo teslim edemiyorum kendimi...ön sevişmeyi uzun tutalım diyorum ama hani karşınızdaki insanı görürsünüz istekli istekli yapanı da üff bitsin de kurtalayım olayını da...:)
Sizi anladım, ne demek istediğinizi de anlıyorum kendi açınızdan bakınca çok haklısınız ama şöyle düşünün cinsellikte asıl arzuyu oluşturan karşı taraftır. İlişkiden aldığınız keyif karşı tarafı da gaza getirir, daha çok istemesini de sağlayabilir.
Kendinizi ilişki sırasında buna şartlamayın, keyif almaya bakın. Eşim istemiyor, eşim arzulamıyor, eşim bitsin de kurtulayım diye düşünüyor gibi şeyleri aklınızdan çıkarın çünkü aslında sizde o sırada cinselliğe odaklı değilsiniz. Eşinizin duygularını tahmin etmeye çalışıyorsunuz bu durumda birleşme tam olarak olsa bile hiçbir şey anlamazsınız. Kendinizi akışa bırakın.
İlk yorumumda da söylediğim gibi herkes temas sevmez, siz eşinize göre daha romantik kalıyorsunuz. Eğer bu birleşememe ve ilişkiye odaklanamama durumu çok uzun zamandır varsa karşı tarafta ilgisini kaybetmiş olabilir

Back