• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi yetersiz hissediyorum

Sizi anladım, ne demek istediğinizi de anlıyorum kendi açınızdan bakınca çok haklısınız ama şöyle düşünün cinsellikte asıl arzuyu oluşturan karşı taraftır. İlişkiden aldığınız keyif karşı tarafı da gaza getirir, daha çok istemesini de sağlayabilir.
Kendinizi ilişki sırasında buna şartlamayın, keyif almaya bakın. Eşim istemiyor, eşim arzulamıyor, eşim bitsin de kurtulayım diye düşünüyor gibi şeyleri aklınızdan çıkarın çünkü aslında sizde o sırada cinselliğe odaklı değilsiniz. Eşinizin duygularını tahmin etmeye çalışıyorsunuz bu durumda birleşme tam olarak olsa bile hiçbir şey anlamazsınız. Kendinizi akışa bırakın.
İlk yorumumda da söylediğim gibi herkes temas sevmez, siz eşinize göre daha romantik kalıyorsunuz. Eğer bu birleşememe ve ilişkiye odaklanamama durumu çok uzun zamandır varsa karşı tarafta ilgisini kaybetmiş olabilir
Çok haklısınız ama ilkel duygular mı desem av avcı kaplan ceylan gibi :) erkek ne kadar vahşi olursa o kadar istek artıyor ne kadar kendimi anlatırım bilemedim kusura bakmayın :)

Merhaba.Eşimle uzaktan ilişkiyle evlendik..Onu yakından çok tanıyamadım ama gerçekten çok iyi birisi şükürler olsun.Aramızda iki sorun var birincisi bir türlü birleşemedik ikincisi beni çok arzulamıyor sanırım..Ben çok kontrolcü,takıntılı,duygusal birisiyim..Bu zamana kadar kimseyle birlikte olmadım kendimi doğru kişiye sakladım.Bu nedenle kadınsı duyguları hissetmek istiyorum.Romantik anları,cilveleşmeyi,arzulanmayı..Ama o pek öyle değil.Sürekli kendimi anlatmaktan yoruldum. "Benimle ol yanımdan gitme, arzula,iste ..." Ama hâlâ aynı...Sürekli tartışıyoruz..Bazı kadınlarla konuşurken eşinin kendisini hep istediğini, yanında olmasını istediğini,dokunmadan duramadıklarını vs.gibi şeyler diyorlar..Bizde tam tersi ben sürekli dokun vs. gibi şeyler söylüyorum artık kendimi de gurursuz hissediyorum..Ben dediğim için veya kavga çıkmasın diye dokunuyor ya da yanıma geliyor ama ben o isteği arzuyu görmek istiyorum ama sıfır..Kendimi artık yetersiz,çirkin,gurursuz hissediyorum.Zaten beni hiç kıskanmıyor da...Sadece çok iyi birisi şükürler olsun.Onu çok seviyorum...Aramızda yaş farkı da var..Ondan mı acaba diyırum ama hayır..Erkekleri az çok biliyoruz.Kadın kadın diye ölüyolar..Ama biz böyleyiz çok üzülüyorum...
Eşiniz iyi birisi olabilir bu bahsettiğiniz durumun iyilikle alakası yok. Yani sırf iyi birisi diye kadınlığınızdan şüphe duyarak yaşayamazdınız sorun zaten sizde değil ama çözüm belli

Çok haklısınız ama ilkel duygular mı desem av avcı kaplan ceylan gibi :) erkek ne kadar vahşi olursa o kadar istek artıyor ne kadar kendimi anlatırım bilemedim kusura bakmayın :)
Siz değişime kendinizden başlayın, kendinizi geliştirip değiştirmek başkasını değiştirmekten çok daha kolay.
Öncelikle cinsellik sırasında cinselliğe odaklanın, eşinizin duygularını tahmin etmeye çalışmayın kendinizi anda tutun. Kendi keyfinize odaklanın.
Böylece belki doğru birleşmeyi yakaladığınızda iki taraf için de devamı gelir. Nasıl ki arzulanmak, av olmak sizi yükselten şeyse belki eşiniz için de bu baştan çıkartan şeydir.

Benim yapım öyle demek istedim..aynen birleşmeyi bi türlü yaşayamadık...istenmediğimi düşünüyorum stresleniyorum kuruma oluyo ve istenmediğimi düşünüp ona kendimi teslim edemiyorum korkuyorum
Herkeste eleştiri yapmış hiçbiri de tavsiye vermemiş hanımefendiye.. eşinizin cinsel yöneliminden emin olun mutlaka okuyunca direkt aklıma bu geldi( nasıl emin olunur bilmiyorum ama ) sonrasında vajinismus tedavisi olabilirsiniz çok basit önce kendinize güvenin erkekler bu devirde kusura bakmayın ama kapı deliğine bile yükselebiliyor hahah o yüzden kendinizde bir sorun aramayın kendinize güvenin kuruluk varsa jel kullanabilirsiniz çok normal ama kendinizi kasmadıgınızda ve düşünceleri kenara bıraktıgınızda kendiliğinden olacaktır.. bu arada eğer eşinizin cinsel yöneliminde bir problem yoksa siz önce davranın şaşırtın belki işe yarar :))

Herkeste eleştiri yapmış hiçbiri de tavsiye vermemiş hanımefendiye.. eşinizin cinsel yöneliminden emin olun mutlaka okuyunca direkt aklıma bu geldi( nasıl emin olunur bilmiyorum ama ) sonrasında vajinismus tedavisi olabilirsiniz çok basit önce kendinize güvenin erkekler bu devirde kusura bakmayın ama kapı deliğine bile yükselebiliyor hahah o yüzden kendinizde bir sorun aramayın kendinize güvenin kuruluk varsa jel kullanabilirsiniz çok normal ama kendinizi kasmadıgınızda ve düşünceleri kenara bıraktıgınızda kendiliğinden olacaktır.. bu arada eğer eşinizin cinsel yöneliminde bir problem yoksa siz önce davranın şaşırtın belki işe yarar :))
Kendisi hetero ..her şeyi yaptım...işte bu olay beni çok üzüyo erkekleri herkes bilir...kendimi bana çirkin hissettiriyo çok üzülüyorum

Haklı olmamanızı çok isterdim ama çok haklısınız ...:/
Çok üzüldüm senin için yani çok afedersiniz bizim bebek olmasına rağmen haftada 3-4 kere cinsellik olur mutfakta arkadan gelir eşim dokunur eller şaplak atar hani bir erkeği başka türlü hayal edemiyorum

Her kadın arzulanmak ister ama beni arzula beni iste demeyle olmaz ki bu. Yani sözle olmaz bunlar. Bi göz süzersiniz bi imada bulunursunuz ne bilim şöyle bi salınarak yürürsünüz bi cilve yaparsiniz ateşlersiniz. Onun da arzusu uyanır bu da sizi ateşler.

Ama vajinismusu halletmeniz gerekiyor doktordan yardım aldınız mı? Erkekler için sonuç da çok önemlidir sonuç alamayacağını düşündüğü için mi arzulu değil acaba? Ya da o nasıl yaklaşacağıni bilmediği için sizi de etkiliyor olabilir. Yani her halükarda karşılıklı olur bu işler. Bence vajinismus için doktora gidin diğer sorunlar için de terapi alabilirsiniz her şeyi geride bırakıp yeniden başlamayı deneyin.

Her kadın arzulanmak ister ama beni arzula beni iste demeyle olmaz ki bu. Yani sözle olmaz bunlar. Bi göz süzersiniz bi imada bulunursunuz ne bilim şöyle bi salınarak yürürsünüz bi cilve yaparsiniz ateşlersiniz. Onun da arzusu uyanır bu da sizi ateşler.

Ama vajinismusu halletmeniz gerekiyor doktordan yardım aldınız mı? Erkekler için sonuç da çok önemlidir sonuç alamayacağını düşündüğü için mi arzulu değil acaba? Ya da o nasıl yaklaşacağıni bilmediği için sizi de etkiliyor olabilir. Yani her halükarda karşılıklı olur bu işler. Bence vajinismus için doktora gidin diğer sorunlar için de terapi alabilirsiniz her şeyi geride bırakıp yeniden başlamayı deneyin

Ama vajinismusu halletmeniz gerekiyor doktordan yardım aldınız mı? Erkekler için sonuç da çok önemlidir sonuç alamayacağını düşündüğü için mi arzulu değil acaba? Ya da o nasıl yaklaşacağıni bilmediği için sizi de etkiliyor olabilir. Yani her halükarda karşılıklı olur bu işler. Bence vajinismus için doktora gidin diğer sorunlar için de terapi alabilirsiniz her şeyi geride bırakıp yeniden başlamayı deneyin.
Bir kaç tanıdığım güzel giyin cilve yap vs vs dedi..yok işlemiyo :) beğenmiyo sanırım

Bir kaç tanıdığım güzel giyin cilve yap vs vs dedi..yok işlemiyo :) beğenmiyo sanırım
Eğer beğenmediğine dair bir imada bulunmadiysa çıkarın onu aklinizdan. Bu sizin özgüvenizi zedeler. Beğenmediği kadınla neden evlensin? Siz kendinizi beğeniyor musunuz önce? Aynaya bakın kendinize iltifat edin özgüveninizi besleyin inanın çekiciliğiniz artacak.
Yalniz vajinismusu çözmeniz lazım ne kadar süredir evlisiniz doktora gittiniz mi

Eğer beğenmediğine dair bir imada bulunmadiysa çıkarın onu aklinizdan. Bu sizin özgüvenizi zedeler. Beğenmediği kadınla neden evlensin? Siz kendinizi beğeniyor musunuz önce? Aynaya bakın kendinize iltifat edin özgüveninizi besleyin inanın çekiciliğiniz artacak.
Yalniz vajinismusu çözmeniz lazım ne kadar süredir evlisiniz doktora gittiniz mi
Beğeniyorsa neden dokunmuyor arzulamıyor? 2 ay oldu evliliğimize..gitmedik bi tanıdığım gitmiş anatomik bi sıkıntı yoksa tedaviler belli zaten...dilatörün 4.boyutunu alabiliyorum hatta kendi penisinin bi kısmını da alabildim o an korktuğumuz için çıktı ama daha sonra yine aynı döngü devam ettiği için yoruldum ...arzulanmadıkça kuruluk oluşmaya başladı ve kendimi de teslim edemiyorum

Merhaba.Eşimle uzaktan ilişkiyle evlendik..Onu yakından çok tanıyamadım ama gerçekten çok iyi birisi şükürler olsun.Aramızda iki sorun var birincisi bir türlü birleşemedik ikincisi beni çok arzulamıyor sanırım..Ben çok kontrolcü,takıntılı,duygusal birisiyim..Bu zamana kadar kimseyle birlikte olmadım kendimi doğru kişiye sakladım.Bu nedenle kadınsı duyguları hissetmek istiyorum.Romantik anları,cilveleşmeyi,arzulanmayı..Ama o pek öyle değil.Sürekli kendimi anlatmaktan yoruldum. "Benimle ol yanımdan gitme, arzula,iste ..." Ama hâlâ aynı...Sürekli tartışıyoruz..Bazı kadınlarla konuşurken eşinin kendisini hep istediğini, yanında olmasını istediğini,dokunmadan duramadıklarını vs.gibi şeyler diyorlar..Bizde tam tersi ben sürekli dokun vs. gibi şeyler söylüyorum artık kendimi de gurursuz hissediyorum..Ben dediğim için veya kavga çıkmasın diye dokunuyor ya da yanıma geliyor ama ben o isteği arzuyu görmek istiyorum ama sıfır..Kendimi artık yetersiz,çirkin,gurursuz hissediyorum.Zaten beni hiç kıskanmıyor da...Sadece çok iyi birisi şükürler olsun.Onu çok seviyorum...Aramızda yaş farkı da var..Ondan mı acaba diyırum ama hayır..Erkekleri az çok biliyoruz.Kadın kadın diye ölüyolar..Ama biz böyleyiz çok üzülüyorum...
Her erkek kadın kadın diye ölmüyor.gereksiz genellemeler yapmaktan vazgeçin.herkes farklı farklı.bu kadar özelini anlatan kişileri de ahlaksız buluyorum ben.ne cins cins insanlar var ya.bu konularda da hemen kendimi çirkin hissediyorum, kadın gibi hissetmiyorum tarzı şeyler yazılıyor.sizinle alakası yok yok.arzulayan kimleri kimleri arzuluyor.ne çirkin kadınlar var.sokakta orada burada gezip duruyorlar.benim kuzenim de aşırı çirkin bir kadınla evlendi deli divane oluyor.sorun sadece eşinde.ya da aranızdaki tutmayan kimyada.

Adam sex yapmak isteyince konu sahibi kendini çekiyor vajinismus var bilmiyorum ama ben cinsellikte sorun yaşadığım birini arzulayamam yani linç gelecek ama erkeklere bazı zamanlar hak veriyorum ya
Bir de hep erkekler anlayışlı olmalıymış, ilişkiye girmeyi öğretmeliymiş, onun kadını hazırlaması gerekiyormuş gibi bir algı var.oysa ki bu kadınların sorunu.bizim kişisel gelişimimizi ilgilendiriyor.yapsa iyi olur ama görevi de değil yani.

Tabii ki orası öyle çok haklısınız herkesin ilişkisinde sorun olur ama.Ben her zaman ona anlattım isteklerimi bir yere kadar yapıyor tabii bende de sorun olabilir dediğim gibi ona göre daha toy bir enerjideyim romantiklik,arzu,istek vs istiyorum ama yapıyorsa da ben dediğim için yapıyor..Eskileri katıyorum şöyleydin böyleydin diyorum eskileri katma diyor ama hiç değişmiyor ki..Kıskanma konusuna gelirsek de ben zaten kimseyle görüşmüyorum ama tanışmamızın başlarında ben işte çalışırken hiç merak edip sormuyodu yanımdaki erkekleri ya da ne bileyim bana gün içinde yazmıyordu tartışmalarla mesaj atmaya başladı...
Kıskançlık konusundaki bakış açınız çok çocuksu.onu söyleyeyim de.

Back