• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Perişan oldum nolur okuyun geçecek diyin lütfen

Selam, 34 günlük bebeğim 7/24 kucakta, gece de dediğiniz gibi benim göğsümde uyuyor. Her gören alistirma diyo ama yapabileceğim bir şey yok. Küçücük bebek rutin olusturmam imkansız. 4 ay sonra kendiliğinden mi geçti bu durum ?
Kimseyi dinlemeyin. Bebekler zaten kucağa alışkın doğuyor. 9 ay karnımızda taşıdık. O sıcaklığı kokuyu istiyorlar. Zamanla yavaş yavaş yatağına koyduğumda durmaya başladı. Umaybebek yatağı vardı bende beşiğinin üstüne onu koydum. 68. Gün sonunda hiç unutmam uyuma süreleri artmaya başladı yatakta😅 sonra da bol bol uyudu taki meme alışkanlığı kazanana kadar 4. Aydan sonra kendiniz için eğer emiyorsa memede uyutmayı bırakın. Şimdi çok küçük istediği gibi uyusun.

Kimseyi dinlemeyin. Bebekler zaten kucağa alışkın doğuyor. 9 ay karnımızda taşıdık. O sıcaklığı kokuyu istiyorlar. Zamanla yavaş yavaş yatağına koyduğumda durmaya başladı. Umaybebek yatağı vardı bende beşiğinin üstüne onu koydum. 68. Gün sonunda hiç unutmam uyuma süreleri artmaya başladı yatakta😅 sonra da bol bol uyudu taki meme alışkanlığı kazanana kadar 4. Aydan sonra kendiniz için eğer emiyorsa memede uyutmayı bırakın. Şimdi çok küçük istediği gibi uyusun.
Teşekkür ederim biraz rahatladım. Herkes o kadar çok alıştırma alıştırma diye başımın etini yedi ki gına gelmisti resmen

Teşekkür ederim biraz rahatladım. Herkes o kadar çok alıştırma alıştırma diye başımın etini yedi ki gına gelmisti resmen
Kimseyi umursamayın sizin bebeğiniz içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Henüz çok küçük. Biz ona uyucaz o bize değil🥹

Alıştıracağım bana ne diyin siz de. Ben öyle diyorum. Kaç yaşına kadar kucağımda durmak isteyecek? Bırakın da bebekken kucağımda olsun bari, doya doya kucaklaşalım diyorum.
Herkes çok biliyor aman. Eskiden gelinler işten güçten elini çekmesin diye öyle demişler, besleyip besleyip atmışlar bir kenara, hala aynı kafa. Kucak istediği yaşlarda sarılıp ona o güveni, sevgiyi veremeyeceksem niye anne oldum ki?

2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Canımmm üzülme seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü bunların aynısını hatta fazlasını yaşadım kafayı yiyicektim ne meme de uyurdu ne gece ne gündüz sabaha kadar ayağımda çocuk ben arkaya doğru hareketsiz uyurdum belim çatlardı ağırdan sinirden bazı geceler saçlarımı yolduğumu bilirim hatta ama geçiyor sadece sabır ve zaman Rabbim yardımcın olsun

Alıştıracağım bana ne diyin siz de. Ben öyle diyorum. Kaç yaşına kadar kucağımda durmak isteyecek? Bırakın da bebekken kucağımda olsun bari, doya doya kucaklaşalım diyorum.
Herkes çok biliyor aman. Eskiden gelinler işten güçten elini çekmesin diye öyle demişler, besleyip besleyip atmışlar bir kenara, hala aynı kafa. Kucak istediği yaşlarda sarılıp ona o güveni, sevgiyi veremeyeceksem niye anne oldum ki?
Dedim geçen gün, bu zamanlarına bir daha gelmeyecek alisirsa alissin. Büyüyünce elbet bırakacak dedim. Zaten benim bebiş inanılmaz temas bağımlısı, uykusu varsa bile uyumaz bana ya da babasına temas etmeden. Çocuğa eziyet etmeye gerek yok deyip ikimiz de kucagimizda uyutuyoruz sırayla.

2 aylik bebegim var ve durmadan agliyor gaz sancisi falan degil nolur gitmediğim doktor kalmadi bebegin karni rahat gaz problemi vardi damla kullanıyoruz çözdük lütfen gaz demeyin artik kafayi bozucam lütfen ya surekli kucakta gezmek istiyor etrafa bakmak istiyor uyumak istemiyor oturduğumuz an bağırıyor susmuyor sallamaya karsiydim ama ayakta salladik olmuyor beşik aldik salliyoruz uyumuyor battaniyenin arasinda sallayip beşiğe koyuyoruz sürekli sallanmak istiyor durdugu an uyanip agliyor ilk çocuğum ve kafayi bozucam esim ise gittikten sonra çocuk agladikca bende agliyorum cagresiz kaldim tükendim bittim aglayarak yaziyorum lütfen yardım edin nolur geçecek diyin çok cagresizim artik çoook yemin ederim iki ayda tükendim bittimmm bittimmm
Merhaba, sling kullanmayı denediniz mi? Benim bebeğim de sürekli kucak isterdi sabahtan bir bağlardım göğsüme her işimi öyle yapardım. Özellikle de esnek slinge alınca baya rahat oluyor minikken, üzerime de sadece yarım atlet veya emzirme sütyeni giyiyordum. Ten teması ciddi anlamda sakinleştiriyor

Benim bebeğim de 4 aylık şu an ama ilk zamanlar anlattığın gibiydi gece sabaha kadar kucağımda uyuduğunu bilirim bırakınca uyanır asla uyumazdı sürekli ıkınıyordu ağlıyordu ama gazı olduğu içinde gaz damlasımı kullanmadım bitkisel yağlar kiraz çekirdeği yastığı varmış gaz önleyici onu yani yapmadığım şey kalmadı sürekli hastaneye gidiyorduk hiç bişey yapmadan gönderiyorlardı kakasını yapamıyordu çok zordu gerçekten hiç bişey fayda etmiyordu ama 3. Aydan sonra düzeldi şu an iyi durumda yani gaz değil diyorsunuz ama aç değilse baskada bir ihtimal kalmıyor geçer inşallah çok zor anlıyorum sizi :(

Back