Yüzü güzel şişman kız

maşallah azminize hayran kaldım :)
benimde 10 kilo fazlam va ama ben 5 kilo vermek istiyorum bana da örnek olursunuz takipteyim

Sporsuzda haftada 1 kilo verilir mi acaba
Spor sadece kilo vermek için değil sağlık içinde günlük rutine dahil edilmeli diye düşünüyorum. 15 dakika bile daha sağlıklı olmak için yeterli olacaktır. Ayrica sarkma ve guzel bir vücut içinde gerekli. Ama hiç zamanım yok diyorsanız internetten haftada bir kilo verebilmek için günde kaç kalori almanız gerektiğini hesaplayabilirsiniz

Spor yapıyorum 45 dk ama daha fazlasını yapamıyorum onun için sordum

Ben şuracıktan geleyim günümün kârına
+3,2 lt su içildi. Uyuyana kadar bitki çayları ve sirkeli su ile 3,8 e tamamlarım
+1191 cal alındı , şeker ve un yok
+45 dakika eliptik bisiklet yapıldı ( -523 cal )
Uyuyana kadar 30 dakika güçlendirme egsersizi yapıp bir bardak yarım yağlı süt (92 cal) içmeyi düşünüyorum. İnşallah sadece düşünmekle kalmam
Siz bugün kendiniz için ne yaptınız?
Ben bugün çok mutluyum

Ben kendi kendime konuşmaya devam edeyim
Geç uyanmak bana yaramıyor. Enerjim düşüyor. Bugünde biraz düşüktü o yüzden pek spor yapamadım. Hatta hiç yapamadim :/ Geç uyanmakta felan bahane kalkmadi totom.
Neyse geleyim günümün kârına
+3 lt su içildi
+1100 cal alındı
+6 dan sonra birsey yenmedi
+Un ve şeker katiyen yoktu
Bugünümde böylece bitti. Sporun acısını yarın alıcam artık. Motivasyon düşürmek yok

Tercihleri sen yapıyorsun .
Kilolu olmayı seçersen kilolu olursun .
Kilo vermeyi gerçekten istemelisin . .
10 kg mu vermek istiyorsun ? bunun bi yolu var
20 kilo mu vermek istiyorsun ? çözümü var ..
Sen gerçekten iste . kendine önce inan, güven .
Yemeğe oturdugunda kendine once sadece 1 dakika ayrır .
Ne yiyorum ne için yiyorum . ihtiyacım var mı buna ?
Bedenim için gerekli mi ? Karnım aç mı ?

Sana kilo aldiran şeyi bul yahut neden kilo veremedigini . .
Gerisi gelecek . .

İnanıyorum sana sen kilo vereceksin . lütfen sende inan . .

arkadaşlar benim kafama bi şey takılıyor. ben burnumu biraz büyük buluyorum. herkes öyle değil yüzüne yakışıyor falan diyor ama ben aynada kafamı biraz yana çevirip bakınca sevemiyorum işte. şimdi kilo aldım vücudum berbat halde zayıflamaya çalışıyorum ama hani bir dirhem et bin ayıp kapatır derler ya. acaba zayıflayınca burnum daha mı çok ortaya çıkar daha mı kötü durur diye düşünür oldum

Bi deri bi kemik kalmazsan çok fark olmaz kanatindeyim. Nerde çok varsa ordan çok gidiyor çünkü

Evet çok haklısınız. İlk önce sorunun kaynağını bulmak gerekiyor
Bu sefer bende kendime inanıyorum. Teşekkürler

Günümün kârı
+ Bitki çaylarıyla (2 bardak ) 3.5 lt su içildi uyuyana kadar 4 lt ye tamamlarım
+ 1225 cal alındı
+ 50 dakika eliptik bisiklet yapıldı ( 600 cal )
+ Un ve şeker tüketilmedi
Dün ki fitness yüzünden bacaklarım hala ağrıyor , yinede yaptım bisikleti
Ve bugün annem musakka yaptı yanınada pilav , bayılırım ya içim gitti ben naptim diyet musakka yaptım , patlıcanları kızartmadım fırına verdim. Yanınada pilav yerine ayran , bi tuttu ki anlatamam yinede tadı çok güzeldi. Gönül rahatlığıyla yedim Daha nice kaçamaksız günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…