- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Sporsuzda haftada 1 kilo verilir mi acaba1 hafta önce ile bugün arasında tam 2.6 kg fark var ama yağdan gitmesi mümkün değil sanırım ödem felan attım
Ama çok güzel motivasyon oldu
Amacım haftada 0.50 - 1 kg arası vermek. Acelem yok
Spor sadece kilo vermek için değil sağlık içinde günlük rutine dahil edilmeli diye düşünüyorum. 15 dakika bile daha sağlıklı olmak için yeterli olacaktır. Ayrica sarkma ve guzel bir vücut içinde gerekli. Ama hiç zamanım yok diyorsanız internetten haftada bir kilo verebilmek için günde kaç kalori almanız gerektiğini hesaplayabilirsinizSporsuzda haftada 1 kilo verilir mi acaba
Teşekkür ederimmaşallah azminize hayran kaldım :)
benimde 10 kilo fazlam va ama ben 5 kilo vermek istiyorum bana da örnek olursunuz takipteyim
Spor yapıyorum 45 dk ama daha fazlasını yapamıyorum onun için sordumSpor sadece kilo vermek için değil sağlık içinde günlük rutine dahil edilmeli diye düşünüyorum. 15 dakika bile daha sağlıklı olmak için yeterli olacaktır. Ayrica sarkma ve guzel bir vücut içinde gerekli. Ama hiç zamanım yok diyorsanız internetten haftada bir kilo verebilmek için günde kaç kalori almanız gerektiğini hesaplayabilirsiniz
Bende 45 dakika kadar yapıyorum kaldırabilirsem popomuSpor yapıyorum 45 dk ama daha fazlasını yapamıyorum onun için sordum
BekliyoruzzzKızlar net paketim yenilenince geleceğim tekrardan az kaldı
Telafi edersin kaçamakları düşünüp canını sıkmaSizler devam edin bende leslie yapmaya devam ediyorum ayrıca diyetede arada kacamaklarim oldu maalesef
Öyle elbette ama burda sizinle konuşurken daha kolay dizginliyordum midemi :/Telafi edersin kaçamakları düşünüp canını sıkma
Bende senin sayende motive oluyordum :/Öyle elbette ama burda sizinle konuşurken daha kolay dizginliyordum midemi :/
Bi deri bi kemik kalmazsan çok fark olmaz kanatindeyim. Nerde çok varsa ordan çok gidiyor çünküarkadaşlar benim kafama bi şey takılıyor. ben burnumu biraz büyük buluyorum. herkes öyle değil yüzüne yakışıyor falan diyor ama ben aynada kafamı biraz yana çevirip bakınca sevemiyorum işte. şimdi kilo aldım vücudum berbat halde zayıflamaya çalışıyorum ama hani bir dirhem et bin ayıp kapatır derler ya. acaba zayıflayınca burnum daha mı çok ortaya çıkar daha mı kötü durur diye düşünür oldum
Evet çok haklısınız. İlk önce sorunun kaynağını bulmak gerekiyorTercihleri sen yapıyorsun .
Kilolu olmayı seçersen kilolu olursun .
Kilo vermeyi gerçekten istemelisin . .
10 kg mu vermek istiyorsun ? bunun bi yolu var
20 kilo mu vermek istiyorsun ? çözümü var ..
Sen gerçekten iste . kendine önce inan, güven .
Yemeğe oturdugunda kendine once sadece 1 dakika ayrır .
Ne yiyorum ne için yiyorum . ihtiyacım var mı buna ?
Bedenim için gerekli mi ? Karnım aç mı ?
Sana kilo aldiran şeyi bul yahut neden kilo veremedigini . .
Gerisi gelecek . .
İnanıyorum sana sen kilo vereceksin . lütfen sende inan . .