Yüzü güzel şişman kız

Bugün güne 45 dakika eliptik bisiklet + 1 lt su ile başladım. 540 cal gösteriyor ama ben inanmıyorum o kadar yaktığına. Gün içinde 2 lt daha su + 2-3 bardak bitki çayı içeceğim. Beyaz ekmek hamur işi ve rafine şekerli bir şey tüketmeyeceğim. 6 dan sonra ağzıma bir lokma almayacağım. Bakalım bu günü böyle bitirebilecek miyiz
İnan doğrudur, ben 10 dakikada yavaş bir hızla 75 kalori yaktım. Sen bir de hızlı yaptıysan daha fazla yakmışsındır :)

Günaydın kızlar :) daha yeni uyandım 3 gündür kahvaltı yerine yoğurt yiyorum canım istemiyor çünkü bugünde öyle yapicam ardından leslie ve en son 5000 adım herkese kolay gelsin

Kesinlikle bende öyle diyeti kendime gore sekillendiriyorum :) ama bir sorunum var diyete başladığımdan beri kabızlık yaşıyorum nasıl geçer onuda bilmiyorum
Aynı sorun bendede var ya bakalm bugün ara öğün gün kurusu kayısı çiğ badem ceviz falan yedim toplama 1 avuç kadar peşinede su içtim inşl.işe yarar :KK43:

Günaydın kızlar :) daha yeni uyandım 3 gündür kahvaltı yerine yoğurt yiyorum canım istemiyor çünkü bugünde öyle yapicam ardından leslie ve en son 5000 adım herkese kolay gelsin
Tatlım bünyen etkilenmesin sonra bnce hergün 1 yumurta yesen snn için iyi olur kayınvalidemdeydim bugün kahvaltıda Allahım patattes kızartmış kadıncağız yanındada bana yumurta haşlamış yumurtayı patates diye hayal ederek yedim resmen :KK70:

Yoğurtla yulafı karıştırıyorm öğlen arada onu yiyorum diğer türlü çekilmiyor yaw yulaf :KK70:
Ya ben çok güzel bi tarif biliyorum
2 3 kaşık yulafı 1 bardak süt ile pişiriyorsun iyice. Sonra üstüne bir tatlı kaşığı bal ( 15 cal ) , bal kullanmak istemiyorsan ise kakao atıp üstüne yarım muz yada çilek dilimliyorsun. Gerçekten pudingi aratmıyor. Hemde çok uzun süre tok tutuyor. Denemenizi öneririm

Kısa günün kârına gelelim
Bugün 3 te öğle yemeğini 150 gr etle kiremit köfte yedim. Kalorisi yuksek. O yüzden daha başka ağzıma bir şey surmeyecegim o hem öğle hem akşam hem ara öğünlerim yerine geçiyor
Sabah gözümü elip bisiklette açtım. 45 dk 550 cal civarı birsey
Bugün bitki çayları ile birlikte 3 lt suya tamamlamayı düşünüyorum
Bugün tüm gün yürüyüp alışveriş yaptık. O yüzden canım çıktı ama bugün biraz fazla yediğim için şimdi 30 dakika kadar tekrar eliptik yapacağım
Uyumadan 1 2 saat öncede bir 15 dakika daha yapacağım
Yarından itibaren kalori hesabı yapmayı düşünüyorum. My fitness pal güzel bir uygulama fakat porsiyon olayını pek anlamadigim için kalori hesabını yapamıyorum. Başka uygulama önerisi olan var mı?

Leslieyi cok duydum ama ne olduğunu bile bilmiyorum
Memnun musunuz
Leslie sansone diye bir kadın var 54 falan yaşlarında kendine gorebm spor programları var mesela şöyle anlatayım 1 mile videosunda 15 dakika boyunca yuruyor ama arada farklı hareketler yapıyor bacakları mükemmel çalıştırıyor benim 3 miles dediğimde 45 dakikalık videosu internetten bir araştır gerçekten işe yariyor

Tatlım bünyen etkilenmesin sonra bnce hergün 1 yumurta yesen snn için iyi olur kayınvalidemdeydim bugün kahvaltıda Allahım patattes kızartmış kadıncağız yanındada bana yumurta haşlamış yumurtayı patates diye hayal ederek yedim resmen :KK70:
Bilmiyorum ki bakalım yarın nasıl olucak yumurta yemeyi özledim o derece yani inşallah hasta falan olmam :)

Leslie sansone diye bir kadın var 54 falan yaşlarında kendine gorebm spor programları var mesela şöyle anlatayım 1 mile videosunda 15 dakika boyunca yuruyor ama arada farklı hareketler yapıyor bacakları mükemmel çalıştırıyor benim 3 miles dediğimde 45 dakikalık videosu internetten bir araştır gerçekten işe yariyor
Bakıyorum hemennn

Eweeert geleyim bnm kısa günümün kârına :) Bu sözde bu topiğin sloganı olsun :KK70:
Sabah kahvaltıda boool bol salatalık ve domates yanında peynir değişikliği yaptım ve yağsız ve az tuzlu köy peyniri birkaç zeytin ve 1 haşlanmış yumurta öğlene doğru kayınvalidemde olduğum için seçeneğim sınırlıydı bende toplamda 1 avuç karışık çiğ badem ceviz minik sarı üzüm(şu aşureye konandan)ve bir tanede gün kurusu kayısı yedim peşinede koca bir bardak su akşam üstüde 4 4.30 gibi 2 kaşık taze fasulye 2 tabe ufak karalahana dolması(tadımlık ısrarından kıramadım sevgili kayınvalidemi)ve 2 kaşıkta ev yoğurdu.O saatten sonrada zaten bişey yemiyorum.Henüz koşu bandıma çıkamadım çünki bugün dışarda gezindik zaten evde değildim yatmadan çıkıp 1 saat kadar hızlı tempoda yürümeyi düşünüyorum bakalım evdeki hesap çarşıya uyacakmı çocuklardan :KK43:

X