Yüzü güzel şişman kız

Yüzüne güzel diyorlar arkandan neler konuşuyorlar herkes aynı. Dal gibi olupta onlara şööyle bi bakış atma hayali en büyük motivasyonum :KK76::KK76::KK76:4 kilo az bi rakam değil. Nasıl verdiniz?
İnşallah yakalarım o mutluluğu
Yediklerime çok dikkat ettim. my fitness pal diye bir program indirdim ve her yediğimi ona kaydettim. zaten oradaki değerleri görünce insan elma yemeye bile korkuyor. buna ek olarak sürekli süreyi arttırarak eliptikte çalıştım ve çok faydasını gördüm. bu arada dediğim programa yaptığın sporu da kaydebilirsin. Sana yediklerini ve yaptığın spor karşılığında ne kadar süre sonra kaç kiloya inecegini gösteriyor. Çok motive edici. tavsiye ederim

İnşl.canımm en çokda şu gardrop da esir kalmış kıyafetleri giymek için sabırsızlanıyorum.Hiç bir dönemde zayıf olmadım ama hiç bu kadarda kilo almamıştım 2 doğum üstüne alınan kilolar birde hominigırtlak yemeler getirdi bu hale ahh ahh hareketsiz yaşamıda unutmamalı yaşasın spor
Ben 65.5 ile başladım bugün tartildim 61.2 geldim cok motive oldum hırs yaptım inşallah 54 olurum sizde yememeye özen gosterin diyet listesi oluşturun sporu hayatınıza katın dışarı cikamiyorsaniz bile evde leslie sansone yapmaya çalışın gerisi gelir zaten

bende geldim bende 90 kilo ile başladım 5 gün evel bu sabah itibariyle aç karnına 87.2 çıktım.Özel bir diyet listem yok ben birşeye pek bağlı kalamıyorum çünki günlük menüm
sabah:Bol salatalık,domates,peynir,birkaç zeytin 1 adetde gaşlanmış yumurta
karnım acıkmadan pek yemek yemiyorum o yüzd3n öğlene doğru karnım kıyılınca hangi meyve varsa yani elma varsa yarım elma mandalina varsa 1 mandalina meyveden 1 1.5 saat sonra iki yk light yoğurt yanında çorba yada sebze yemeği 2 kaşık
Akşam 4 yada 5 gibi de salata tuzsuz ve yağsız yanında varsa bir et türü ızgara yada yağsız tavada yani hergün et yemiyorm bazen salata ile kapattığım dahi oluyo günü ekmeğin hiçbir çeşidini katiyen yemiyorum hamur işi abur cubur ekstra şeker konan hiçbişey 1 kŞıktan birşey olmaz diyerek asla yemiyorm biliyorm çnki peşi gelirben pek su içebilen biri değildim yani 2 gün su içmediğimi bilirim ama şuan her aklıma gelişte içiyorm lt hesabı yapmıyorm çnki bağlı kalamıyorm.Spor da günde şimdilik 45 dk tempolu yürüyorum zman buluncada cardio egzersizi yada oryantal oynuyorum:KK70: Daha çok başındayım hedefim 50 bakalım inşl.Allahım yüzümü kara çıkarmaz

Listenizi çok beğendim. Siz bu kararlılıkla 50 leri çok rahat görürsünüz
Su içmek konusunda ise bende işe yarayan bi yöntem var. Üşenmeden her iki saate bir alarm kurdum telefona su iç diye. Birde sabah uyanır uyanmaz su içmeyi alışkanlık haline getirdim. Suyu uyumadan önce yatağınızın ucuna koyarsaniz üşenmek sorunuda kalkıyor. Bu sayede diyete başlamadan öncede günde 2 3 lt su içiyordum. Belki işinize yarar

bende geldim bende 90 kilo ile başladım 5 gün evel bu sabah itibariyle aç karnına 87.2 çıktım.Özel bir diyet listem yok ben birşeye pek bağlı kalamıyorum çünki günlük menüm
sabah:Bol salatalık,domates,peynir,birkaç zeytin 1 adetde gaşlanmış yumurta
karnım acıkmadan pek yemek yemiyorum o yüzd3n öğlene doğru karnım kıyılınca hangi meyve varsa yani elma varsa yarım elma mandalina varsa 1 mandalina meyveden 1 1.5 saat sonra iki yk light yoğurt yanında çorba yada sebze yemeği 2 kaşık
Akşam 4 yada 5 gibi de salata tuzsuz ve yağsız yanında varsa bir et türü ızgara yada yağsız tavada yani hergün et yemiyorm bazen salata ile kapattığım dahi oluyo günü ekmeğin hiçbir çeşidini katiyen yemiyorum hamur işi abur cubur ekstra şeker konan hiçbişey 1 kŞıktan birşey olmaz diyerek asla yemiyorm biliyorm çnki peşi gelirben pek su içebilen biri değildim yani 2 gün su içmediğimi bilirim ama şuan her aklıma gelişte içiyorm lt hesabı yapmıyorm çnki bağlı kalamıyorm.Spor da günde şimdilik 45 dk tempolu yürüyorum zman buluncada cardio egzersizi yada oryantal oynuyorum:KK70: Daha çok başındayım hedefim 50 bakalım inşl.Allahım yüzümü kara çıkarmaz

Su içmek konusunda ise bende işe yarayan bi yöntem var. Üşenmeden her iki saate bir alarm kurdum telefona su iç diye. Birde sabah uyanır uyanmaz su içmeyi alışkanlık haline getirdim. Suyu uyumadan önce yatağınızın ucuna koyarsaniz üşenmek sorunuda kalkıyor. Bu sayede diyete başlamadan öncede günde 2 3 lt su içiyordum. Belki işinize yarar

Gelelim kısa günün kârına
+ Bugün içtiğim bitki çayları ile birlikte 4 lt suyu tamamladim
+ 45 dakika eliptik bisikletle 500 cal civarı yaktım
+ Beyaz un ve şekeri ağzıma sürmedim
Siz neler yaptınız?

Son düzenleme:
Gelelim kısa günün kârına
+ Bugün içtiğim bitki çayları ile birlikte 4 lt suyu tamamladim
+ 45 dakika eliptik bisikletle 500 cal civarı yaktım
+ Beyaz un ve şekeri ağzıma sürmedim
Siz neler yaptınız?
Süper tamamlamissin günü :) bende sabah küçük bir kase yoğurt yedim öğlen canım istemedi akşam 2 tane D şeklinde olanindan saç böreği yedim bugün çok su icemedim 6 bardak icebildim 1 saat yuruyus yaptim

Süper tamamlamissin günü :) bende sabah küçük bir kase yoğurt yedim öğlen canım istemedi akşam 2 tane D şeklinde olanindan saç böreği yedim bugün çok su icemedim 6 bardak icebildim 1 saat yuruyus yaptim
Aynen bugün bende minnak oğluşum yüzünden kendimle pek ilgilenemedim ve 7 bardak su içtim.Sabah bol domates salatalık,peynir,zeytin ve 1 haşlanmış yumurta öğlene doğruda çeyrek elma bir ufak muzun yarısı 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve 1.5 yemek kaşığı light yoğurdu blendırdan geçirip yedim harika bi tatlı oluyo tavsiye ederim tatlı ihtiyacımı karşıladı ben eklemedim ama siz biraz tarçında ekleyebilirsiniz akşam 5 gibide brokoli haşladım yoğurtla onu yedim yarım saat koşu bandında tempolu yürüdüm akşam üstüde dışarı gezmeye çıktım1 saatte öle gezdik kısa günümün karı..

Su içmek konusunda ise bende işe yarayan bi yöntem var. Üşenmeden her iki saate bir alarm kurdum telefona su iç diye. Birde sabah uyanır uyanmaz su içmeyi alışkanlık
haline getirdim. Suyu uyumadan önce yatağınızın ucuna koyarsaniz üşenmek sorunuda kalkıyor. Bu sayede diyete başlamadan öncede günde 2 3 lt su içiyordum. Belki işinize yarar
Çok tşkr ederim cnm akşam üstü eşimin amcasına uğradık yengesi poğaça mercimek köftesi falan yapmış yemedimmm.ye me ye ce ğimmm...

Hepimizin için cnm Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşl.yani acıkınca acaba şundan 1 tane yesemmi acaba diye bi kaybediyorum kendimi sonra diyorm aman 1 taneyle doymıycam daha fazlada yiyemem en iyisi tadını alıp kendime eziyet etmiyim diyorm ama şöyle geriye dönüp bakıyorm da diyetten önce ne kadar yiyormuşum ben yaw:KK70:

Hepimizin için cnm Allah yüzümüzü kara çıkarmasın inşl.yani acıkınca acaba şundan 1 tane yesemmi acaba diye bi kaybediyorum kendimi sonra diyorm aman 1 taneyle doymıycam daha fazlada yiyemem en iyisi tadını alıp kendime eziyet etmiyim diyorm ama şöyle geriye dönüp bakıyorm da diyetten önce ne kadar yiyormuşum ben yaw:KK70:
Kesinlikle bende öyle acayip yiyordum su an kendime işkence ettiğimi farkettim hem sağlıklı olabilmek hemde ideal kiloma inmek için diyet yalip zayiflamam şart :) basaricam inşallah çık istikrarliyim

Kızlar herşey iyi güzelde ben kahvaltımdan biraz sıkıldım değişik ne önerirsiniz bana yağsız tuzsuz ve ekmeksiz.Çok şey istedim dimi:KK70:
Kahvaltı biraz zor mesele :) ben yumurtayı seviyorum az biraz çiğ kalacak şekilde hasliyorum tuzsuz yiyorum her zaman salatalık vs yemiyorum mesela kayısı ve yoğurdu çok seviyorum onu tuketiyorum bazende 1 yumurtalı azıcık yağlı menemen yapıyorum öyle gecistiriyorum ama bir ara bimden aldığım gevreği yiyordum aslında tadı mükemmel şekerli gibi ama kalorisi çok düşük onun sayesinde alıştım diyete tavsiye ederim :) peynir cesiidini değiştir ya da o yediklerini görsel açıdan süsle o zaman hoşuna gidebilir :)

Evet yumurtayı bnde sizin gibi tüketirim tuzsuz ve kayısı kıvanı menemene de bayılırım amma ve lakin menemeni ekmeksiz yersem menemen ağlar:KK70: Ben iyisimi bim deki gevreği ve peynir çeşidini deniyim.
Ekmek kesinlikle yok :) yasaklar listesinin başını çekiyor çok istiyorsa bunyeniz kemekli ekmek yiyin bir iki dilim ama gevreği tavsiye ederim ben sütsüz yedim çünkü sutlu sevmiyorum küçük bir kase kadar çok faydasını gordum :) evet peynirde tuz var ama vücut zaten 0 tuz 0 şeker ile yaşayamaz yiyin ama azar azar :)

Yok yok yemem ekmek kendime haksızlık etmiş olurum kıyamam kendime :) Ama diğer önerini deniycem değişiklik arada şart kalıplaşmış şeyleri sevmiyorm
Kesinlikle bende öyle diyeti kendime gore sekillendiriyorum :) ama bir sorunum var diyete başladığımdan beri kabızlık yaşıyorum nasıl geçer onuda bilmiyorum

Yediklerime çok dikkat ettim. my fitness pal diye bir program indirdim ve her yediğimi ona kaydettim. zaten oradaki değerleri görünce insan elma yemeye bile korkuyor. buna ek olarak sürekli süreyi arttırarak eliptikte çalıştım ve çok faydasını gördüm. bu arada dediğim programa yaptığın sporu da kaydebilirsin. Sana yediklerini ve yaptığın spor karşılığında ne kadar süre sonra kaç kiloya inecegini gösteriyor. Çok motive edici. tavsiye ederim
My fitness pal i indirdim telefonuma. Güzel bir uygulamaya benziyor

X