- 20 Kasım 2016
- 687
- 839
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Yemeklerden biraz sonra yapmak daha etkili oluyor :) hemen bugünden başla derimYa hiç bilmiyordum. Tamam bilgisayarım da yüklü zaten o videolar . 2 yıl önce de yapmıştımda
En önce sana :)Bencede üşengeçliği yasaklayalim
Yeter ki sizler çıkmayın ben hep buralardayim :) aslında çevreden böyle sözler duymak hırs yapmamız açısından iyi oluyor tabii aşırıya kacmazlar ise :) kilo vermek neden imkansız olsun ki eğer öyle olsa bin bir çeşit basari hikayeleri okumazdik öğle değil mi :)Kızlar valla bu gruba inancım çok yüksek. Artık burada bu kilolar dan kurtuldum kurtuldum yoksa bir daha olmaz. Etrafımda 30 yaşında insanlar var ve benden ne kadar zayıflar. Geçenlerde çok sevdiğim bir ablam daha dünkü çocuksun bu ne kilo dedi. İnsanın sevdiğinden böyle şeyler duyması çok üzücü. Neyse ama sizinle grupta az kişi olduğumuz için düzenli olarak yediklerimizi yazdığımiz için ben çok iyi motive oluyorum . lütfen birbirimizi bırakmayalim
Aynen canımYeter ki sizler çıkmayın ben hep buralardayim :) aslında çevreden böyle sözler duymak hırs yapmamız açısından iyi oluyor tabii aşırıya kacmazlar ise :) kilo vermek neden imkansız olsun ki eğer öyle olsa bin bir çeşit basari hikayeleri okumazdik öğle değil mi :)
Kahvaltı yaptınız mı :)Az
Aynen canım
Sen öğrenci değil misin neden hep evdesinKızlar herkes buraya günlük rutinlerinden bahsetsin ve herkes birbirine görev versin en başta ben anlatayım :) çok hareketli bir yaşantı yok sabah en geç 11 de uyaniyorum bazen az bazen çok kalorili kahvaltimi ediyorum bazende hiç yemiyorum öğlenleri evde tek isem unutuyorum :) akşam ne yapıldıysa küçük bir tabak yemeye çalışıyorum ara Öğün yapmıyorum sadece yemeklerden 1-2 saat sonra acikirsam elma, kuru kayısı, beyaz leblebi, domates bunlardan birini tuketiyorum yuruyuse cikmiyorum ama planlamiyor değilim çünkü hayatımda leslie olmasa evin içinde oturmaktan başka bir şey yapmıyorum :) isim olmadiktan sonra dışarıya cikmiyorum :) eveet işte böyle hareketsiz bir yasantim var şimdi bana kim görev verecek mesela şöyle birisi 10000 adım at ya da 4 miles leslie yap diyebilir daha fazlasıda olur
Bende aslında çoğu zaman buradayım ama internet bitince giremiyorum.Yeter ki sizler çıkmayın ben hep buralardayim :) aslında çevreden böyle sözler duymak hırs yapmamız açısından iyi oluyor tabii aşırıya kacmazlar ise :) kilo vermek neden imkansız olsun ki eğer öyle olsa bin bir çeşit basari hikayeleri okumazdik öğle değil mi :)
Leslie 4 mil kaç dk sürüyorKızlar herkes buraya günlük rutinlerinden bahsetsin ve herkes birbirine görev versin en başta ben anlatayım :) çok hareketli bir yaşantı yok sabah en geç 11 de uyaniyorum bazen az bazen çok kalorili kahvaltimi ediyorum bazende hiç yemiyorum öğlenleri evde tek isem unutuyorum :) akşam ne yapıldıysa küçük bir tabak yemeye çalışıyorum ara Öğün yapmıyorum sadece yemeklerden 1-2 saat sonra acikirsam elma, kuru kayısı, beyaz leblebi, domates bunlardan birini tuketiyorum yuruyuse cikmiyorum ama planlamiyor değilim çünkü hayatımda leslie olmasa evin içinde oturmaktan başka bir şey yapmıyorum :) isim olmadiktan sonra dışarıya cikmiyorum :) eveet işte böyle hareketsiz bir yasantim var şimdi bana kim görev verecek mesela şöyle birisi 10000 adım at ya da 4 miles leslie yap diyebilir daha fazlasıda olur
Ben diyorum ki sana 10 Mekik 10 squat yap bugün kardiyo kardiyo nereye kadar biraz sıkılaşakKızlar herkes buraya günlük rutinlerinden bahsetsin ve herkes birbirine görev versin en başta ben anlatayım :) çok hareketli bir yaşantı yok sabah en geç 11 de uyaniyorum bazen az bazen çok kalorili kahvaltimi ediyorum bazende hiç yemiyorum öğlenleri evde tek isem unutuyorum :) akşam ne yapıldıysa küçük bir tabak yemeye çalışıyorum ara Öğün yapmıyorum sadece yemeklerden 1-2 saat sonra acikirsam elma, kuru kayısı, beyaz leblebi, domates bunlardan birini tuketiyorum yuruyuse cikmiyorum ama planlamiyor değilim çünkü hayatımda leslie olmasa evin içinde oturmaktan başka bir şey yapmıyorum :) isim olmadiktan sonra dışarıya cikmiyorum :) eveet işte böyle hareketsiz bir yasantim var şimdi bana kim görev verecek mesela şöyle birisi 10000 adım at ya da 4 miles leslie yap diyebilir daha fazlasıda olur
1 saat sanırımLeslie 4 mil kaç dk sürüyor
YazalıımPazartesi günü kiloları kesin yazalim. Ben liste yaparım
Evet canım ben sabah ac karnına linonlu su içtim. 2 dilim ekmek 1 k k peynir şimdi 1 mandalina . ben sabah kalkıyorum saat 7 gibi acele hazırlanip çıkıyorum saat 1 buçuk gibi eve gidiyorum yürüdüğüm yok yaklaşık 2 km. Öğle yemeği yiyorum. Genelde yemeği akşam çok yapıyorum ertesi gün öğlen
İkinizde baya az yiyorsunuz kendimi kötü hissettim suan ben yanınızda hayvan gibi kalıyorumEn önce sana :)