Evet yakın oturuyoruz canım. Yan yana. Kv iyi hiçbir sorunumuz yok. Kadında geldiğimde eve diyor ki vallahi zorla arattırdı. Biraz pasif kv’m. Yani ne söylense yapıyor. Sesi çıkmaz pekte konuşan biri değil. Kaynım ona çok aşırı bağırıyor, bazen korkusundan aradığını biliyorum. Bir de tehdit ediyor evden çıkıp giderim diye (geçen ay kaçtı evden 24 yaşında bu arada ergende değil bir hafta eve gelmedi işini de bıraktı)
Kaynımda eşimin yumuşak karnı. Babasız büyümüşler eşim hep BABA rolünü yüklenmiş. Gerçekten o da yoruluyor artık sorunlardan. Ama ben de sinir krizleri geçiriyorum. Ailemde üzülüyor. En son araba ortaktı, (daha çoğunluğu bizim) satıldı herkes kendine araba aldı. 2 araba aldık. O dönem çoooook rahattım. Ne arayan ne soran ne bir şey diyen. Sonrada bayağı lüks bir otomobil buldular, iki araba satıldı bu şu an bindiğimiz alındı. Çok pişmanım. Eski arabaya ben de katkı sağlamıştım benim üzerimeydi. Kimse bir şey diyemiyordu arayamıyorlardı. Şu an araba piyasası uçtu. Yine 2 araba alalım diyorum ama eşim pek yanaşmıyor bu arabaya çok emek verdik yaptırdık vs vs yeni araba alınca huyu suyu masrafı çok masraf çıkartır diyor. Üst segment bir araba zaten buna dünyanın masrafını yaptık gerçekten