gecen gun annenle gelecegim dedi bende biliyosun cocukluyum eşim evde ayarlamam lazim soylerim ayarlaya bilsem bi gun sessiz yarin yine ariyo. bide evli yani bekar olsa hadi diycem yalniz gitmeye yer ariyo.Yarın da musaot değilim dersiniz. Misafir çağırmak istediğim zaman ararim genelde müsait olmuyorum. Bu zamana kadar kalbin kirilmasin diye idare ettim ama artık idare edemiyorum diyeceksiniz. Açık olmak her zaman iyidir.
Bu arkadas kav yasinda .tatlim ben evli cocuklu kadinim her gun seninle gorusemem diyeveksiniz .o yarin gelirim dedikce yarinada bir is bulacaksiniz .o gibileri soyluyorum zaten o zaman yarin gelicem diyokalbini kirmak istemiyorum aslinda gelmeni istemiyorum demem lazim. cunki gelmesini istemedigimi anlasada gelecegini soyluyo
E hep sen geliyorsin biraz sen davet et diyin .gecen gun annenle gelecegim dedi bende biliyosun cocukluyum eşim evde ayarlamam lazim soylerim ayarlaya bilsem bi gun sessiz yarin yine ariyo. bide evli yani bekar olsa hadi diycem yalniz gitmeye yer ariyo.
Çok zor değil 5 harf: GELME, müsait değilim.simdi ben buna ne soylesem ki acaba uc bebekle kendime zamanim yok nasil soylesemki
Siz galiba gülerek gelme diyorsunuz, gayet ciddi bir şekilde kusura bakma x eşim senin yüzünden ya evden gitmek zorunda kalıyor ya da çocukların odasında gitmeni bekliyor, geldiğinde de gitmek bilmiyorsun, ne gelmelerin bitiyor ne aramaların bitiyor diyeceksiniz, daha da gelmez.kimse icin degmezde işte gelme diyorum soylemeden gelecegim artik diyoeşime dedim zaten bak gelmesini istemedigim halde gelecegim diyo eşimde engelle numarasini diyor ama egellesem onuda sormaya gelecek eve bence
Misafir*bend emusafir seviyorum ama aşiri yuzsuzluk ediyo soymeden gelicem diyo evi biliyirum nasil olsa diyo..yani aslinda gelmesini istemedigimi anlamiş ama gekicem diyo
oda evli zaten. ama surekli geziyo.Bu arkadas kav yasinda .tatlim ben evli cocuklu kadinim her gun seninle gorusemem diyeveksiniz .o yarin gelirim dedikce yarinada bir is bulacaksiniz .
Bosuna duzeltiyorsunuz. Duzeltmiyor yazisini cevap bile vermiyor. Belki yabancidir dedim sordum ama ona da cevap vermedi.Misafir*
evet sert konusamiyorum o yuzden ama anliyo gelmesini istemedigimi bi kere dedimki sende rahatsiz oluyosun esim evden gidiyo sonra gelsen rahat edersin yok anlamiyo yine ariyo yine geliyo.Siz galiba gülerek gelme diyorsunuz, gayet ciddi bir şekilde kusura bakma x eşim senin yüzünden ya evden gitmek zorunda kalıyor ya da çocukların odasında gitmeni bekliyor, geldiğinde de gitmek bilmiyorsun, ne gelmelerin bitiyor ne aramaların bitiyor diyeceksiniz, daha da gelmez.
Ben bu üyeyi yabancı sanıyorum hep, Türkçe dersinden hiç nasibini almamış gibi.Gereksiz gülme ve berbat yazım hastalığına mı yakalandınız ?
Ben daha önce sormuştum, değildi.Bosuna duzeltiyorsunuz. Duzeltmiyor yazisini cevap bile vermiyor. Belki yabancidir dedim sordum ama ona da cevap vermedi.
Bosuna duzeltiyorsunuz. Duzeltmiyor yazisini cevap bile vermiyor. Belki yabancidir dedim sordum ama ona da cevap vermedi.
eşimde engelle diyo ben de aslinda arkadaş olmak istemiyorum sadece engellemeden anlasa ben musait olmayinca gelmese kalbinide kirmadan oylece kalsa uzaklaşsa diyorumBen olsam direk engellerdim.
Ben de bi acaba mı dedim ama yok yani dümdüz türkçe yazım nasipsiziBen bu üyeyi yabancı sanıyorum hep, Türkçe dersinden hiç nasibini almamış gibi.
Nasıl bu kadar berbat yazabilir anlamıyorum. Hiç eğitim-öğretim hayatı görmemiş olmak gerekiyor bunun için.Ben de bi acaba mı dedim ama yok yani dümdüz türkçe yazım nasipsizi
yabancilar buraya yazamazmi? konumuz benim yazi hatammi yani? hic kimseni kirmadan duramayan insanlar var her konuya gelir bisey bulur bisey soyler aşagilar giderler gerek varmi boyle şeylere?Ben bu üyeyi yabancı sanıyorum hep, Türkçe dersinden hiç nasibini almamış gibi.
Siz yabancı değilsiniz ki. Türkiye’de doğup büyüyen birinin ana dilini böyle yazması garip geliyor kusura bakmayın. Daha önce de defalarca hayret etmiştim size ama konusu açılmadığı için bahsetme gereği duymamıştım. Kırılacak bir şey yok bunda. Kötü bir söz etmedik ki size, mevcut durumdan bahsediyoruz.yabancilar buraya yazamazmi? konumuz benim yazi hatammi yani? hic kimseni kirmadan duramayan insanlar var her konuya gelir bisey bulur bisey soyler aşagilar giderler gerek varmi boyle şeylere?