ne korkmasi canim ya valla konuyu uzatmak istemedim çünkü bu aralar ters davranır oldum mesafe koydum gidip gelmiyorum pek evlerine.Sizin buyuttugunuz cocukları da goruyoruz deseydınız korkunuz neden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne korkmasi canim ya valla konuyu uzatmak istemedim çünkü bu aralar ters davranır oldum mesafe koydum gidip gelmiyorum pek evlerine.Sizin buyuttugunuz cocukları da goruyoruz deseydınız korkunuz neden
canim o yuzden sogudum ya merhametsizler ya. o cocuk 12 yasina geldi mesela ama hep kizarlar yada tokat. Allah seni inandirdin bir gun bile sevgi dolu yaklaştıklarini gormedim o cocuga. sürekli kızıp bagirip cagirma. sogudum artık hepsinden dayakla terbiye verilirmis esas dayaklik kendileri.Merhametsizliği eski kafalı olmakla örtemeyiz. Eski insanlardan da merhamet abidesi insanlar var, şimdi yeni nesilde de vicdansız hareket eden biri sürü kişi...
cocuktan sonra beyfendi iyice gerildi ama çocuklarına ilgili aslinda sever oynar Allahtan babasi gibi dayakci degil oyle olsa direk bosanirdimKocanız iki çocuktan sonra mı böyle oldu ? Dedeye hiç girmiyorum bile.
ne deseniz haklisiniz kardes istiyordum ben...İki çocuğu bu adamdan nasıl yaptınız ben ona takıldım ne yazık ki... O zamana kadar sizi baş üstünde tutup prensesler gibi yaşattı da sonradan mı böyle oldu diyeceğim ancak hep yalancı ve ve umursamazmış.
az görüşme bile batıyor bana artik yaa evlerine gidesim dahi gelmiyor ama iste gittimide gergin oluyorumKocanız böyleyken ikinci çocuğu da yaptınız. Çokta rahatsiz değilsiniz kendisinden diye düşünüyor insan.
Ailesiyle az görüşürsünüz bir şekilde ama koca değişmez.
kendince uyaniklik yapiyor isten kaytarmanin yolunu bulmus iste2 sene çocuğu yoktu ozamanda baska bahane bulmaya calisirdi huyu bu yani o yuzden cok iyi taniyorum canim
bu sartlarda bende gitmek istemezdim her is bana yikilsin diger gelin yan gelip yatsin ohhaz görüşme bile batıyor bana artik yaa evlerine gidesim dahi gelmiyor ama iste gittimide gergin oluyorum