- 30 Aralık 2009
- 4.103
- 15.330
ben kimse cemkirmedim.ayrica sana ne uyelerden senmi sorumlusun. hosuna gitmediyse yazma okuma
bir iki kez dedim eşim evdeyken gelme gitsin sonra gelirsin ama dinlemediEsim.evde musait degiliz demekten neden çekiniyorsunuz?
Ben direkt emrivakiden hoslanmam aramadan gelen misafir sevmem diyorum cevrem de bunu bildigi icin cat kapi gelenim.olmaz :)
Bu ne ya çok yüzsüz bir tip istemiyorum gelme de kapat suratına ne kaybedersinmerhaba arkadaşlar benim bi arkadasim var bi ortamda taniştik bana numarani ver dedi bende verdim. bi kac gun sonra sana gelecegim dedi bende bir iki gune kendim davet edecegim olurmu dedim tamam dedi. o arada bi suru musafirim geldi bi hafta falan ertelendi sonra dedi niye hala haber yok gel diyecekdin hani? dedim tamam yarin gel. uc bebekle yemek hazirladim tatlilar falan cay kahve neyse geldi yedik ictik aksama kadarda oturdu gitdi. ondan sonra her gun ariyo geliyorum diye geldide gitmiyo eşimde diyo bidaha gelmesinbu arada evimiz sadece iki kucuk oda o kizda geldiyi zaman gitmek bilmiyo esimde o rahatsiz olmasin diye ya evden gidiyo yada cocuklarin otasinda bekliyo ama beklede bekle gitmiyo bende bu aralar baktim ariyo acmadim aksama kadar aradi sonuda mecbur actim diyo sizie gelecim diyemi acmiyison bende yok duymamisim dedim. tamam dedi ama gelince artik aramiycam direk gelicem dedi. bide diyo kardesimide getircem annemide getircem simdi ben buna ne soylesem ki acaba uc bebekle kendime zamanim yok nasil soylesemki kalbini kirilmasa eşimle kavqa ediyoruz onun yuzunden gelse bi cay icse bi kahve icse gitse sorun diyil ama gitmek bilmiyo.
Acaba ciddiye alacak ciddiyette söylememiş olabilir misiniz? Emoji seçiminizden böyle anladım.bir iki kez dedim eşim evdeyken gelme gitsin sonra gelirsin ama dinlemedi.
Aslında ne yaptığının farkında, siz açmayınca geleceğim diye mi açmadın demiş. Bir yerde bu durumdan faydalanıyor gibi geldi. Bir daha “gelcem diye mi acmadin?” derse “evet, o yüzden acmadim” deyin ya da “hayir, artık gelmeni istemiyorum devamlı geliyorsun, halden anlamıyorsun ve gitmek bilmiyorsun” deyin. Devamlı birinin evine gidilir mi ya?
yok ciddi soyledim yani dedim eşimde rahat olmuyo sen gelince tamam diyor yarin sabah yine ariyo. aksam soyledigimi unutuyo gibi.Acaba ciddiye alacak ciddiyette söylememiş olabilir misiniz? Emoji seçiminizden böyle anladım.
Yalnız bu bahsettiğimiz şey uzmanlık gerektirmiyor. Bağlaçları niye ayırmadınız demiyoruz ki size, Türkçeyi biraz daha düzgün kullanmanız gerektiğinden bahsediyoruz. Çok basit bir şey bu. Okuyan çocuğunuz var mı bilmiyorum ama ilkokul 3. sınıf düzeyi olsa yeterli. İnanın fazlasını aramam kimsede.benim yazilim hatam normal her seyi anlatmak zorunda diyilim gerci kaç kerede soylesem taktiniz benim yazi hatama. sonucta burda turkce oyretmiyorum. sizin bu uslubunuz iyimi simdi? her yorumun altina bi hata bulup soylemeniz. gerek yok herkesi kotu cahil zannetmeye. kadinlar kulubu burasi uzman olmaya gerek yok ber konuda.
okula giden cocugum yok daha. neden bahsetmenizin farki yokki gerek yok ben yazim boyle anca yani.birisi turkce iyi bilmiyosa cahilse yada nebileyim biseyleri bilmiyosa derdini anlatamazmi yani burada? anlasilmayacak derecede bişey yok niye kimse sormuyo bisey? hep bir iki uye surekli biseyer buluyo niye yani niye gerek varmi? uslupda onemli bu arada. neden yaziniz oyle diye sormak varken cahilsin bilmem nesin turkceden nasipsizsin.Yalnız bu bahsettiğimiz şey uzmanlık gerektirmiyor. Bağlaçları niye ayırmadınız demiyoruz ki size, Türkçeyi biraz daha düzgün kullanmanız gerektiğinden bahsediyoruz. Çok basit bir şey bu. Okuyan çocuğunuz var mı bilmiyorum ama ilkokul 3. sınıf düzeyi olsa yeterli. İnanın fazlasını aramam kimsede.
Üç çocuğunuz var onlar için kendinizi geliştirin. Çocuklarınız okula gidince sizden utanmasınokula giden cocugum yok daha. neden bahsetmenizin farki yokki gerek yok ben yazim boyle anca yani.birisi turkce iyi bilmiyosa cahilse yada nebileyim biseyleri bilmiyosa derdini anlatamazmi yani burada? anlasilmayacak derecede bişey yok niye kimse sormuyo bisey? hep bir iki uye surekli biseyer buluyo niye yani niye gerek varmi? uslupda onemli bu arada. neden yaziniz oyle diye sormak varken cahilsin bilmem nesin turkceden nasipsizsin.
Ben öyle bir üslupla uyarmadım zaten.okula giden cocugum yok daha. neden bahsetmenizin farki yokki gerek yok ben yazim boyle anca yani.birisi turkce iyi bilmiyosa cahilse yada nebileyim biseyleri bilmiyosa derdini anlatamazmi yani burada? anlasilmayacak derecede bişey yok niye kimse sormuyo bisey? hep bir iki uye surekli biseyer buluyo niye yani niye gerek varmi? uslupda onemli bu arada. neden yaziniz oyle diye sormak varken cahilsin bilmem nesin turkceden nasipsizsin.
utanilacak anneleri yok onlarin sen merak etme.Üç çocuğunuz var onlar için kendinizi geliştirin. Çocuklarınız okula gidince sizden utanmasın
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur kendini davet ettirip ve hala davet gelmediğinde niye davet etmiyorsun demesinden belliydi
Bundan sonra ben size gelicem diyin. Bunu mutlaka yapın
Geldiğinde hazırlık yapmayın. Pasta börek de insanı çekmiyor değil şimdi bende olsam gelirdim
Kendisi bayağı açık sözlü yalnız rahatça gelmiştim diye mi açmıyorsun diyebiliyor
kursa gitmeden buraya yazmak yasakmis bilemedim kusuruma bakma olurmu?Türkçe kursuna yazıldım, artık sabahları oraya gidiyorum deyin ve bunu gerçekten yapın lütfen.
Bi arkadaş türkçeden nasibini almamış dedi ben de evet nasipsiz dedim. Ee öylesiniz ne yapalımokula giden cocugum yok daha. neden bahsetmenizin farki yokki gerek yok ben yazim boyle anca yani.birisi turkce iyi bilmiyosa cahilse yada nebileyim biseyleri bilmiyosa derdini anlatamazmi yani burada? anlasilmayacak derecede bişey yok niye kimse sormuyo bisey? hep bir iki uye surekli biseyer buluyo niye yani niye gerek varmi? uslupda onemli bu arada. neden yaziniz oyle diye sormak varken cahilsin bilmem nesin turkceden nasipsizsin.
Git git durduğun kabahatvalla toplasam coluk cocugu gitsemmi
Ay küserse küssün, üç gün olmuş tanışalı, bu kadar yüzsüz bi insana neyin hassasiyeti bu? Bir de artık aramadan gelecekmiş, yanına da birilerini takacakmış, oldu?? Hem hadsiz hem saygısız hem de yüzsüz.nasil terslesem.acaba kusermi