yuzsuz arkadaş 😁

Esim.evde musait degiliz demekten neden çekiniyorsunuz?
Ben direkt emrivakiden hoslanmam aramadan gelen misafir sevmem diyorum cevrem de bunu bildigi icin cat kapi gelenim.olmaz :)
bir iki kez dedim eşim evdeyken gelme gitsin sonra gelirsin ama dinlemedi .

Bu ne ya çok yüzsüz bir tip istemiyorum gelme de kapat suratına ne kaybedersin

Acaba ciddiye alacak ciddiyette söylememiş olabilir misiniz? Emoji seçiminizden böyle anladım.
yok ciddi soyledim yani dedim eşimde rahat olmuyo sen gelince tamam diyor yarin sabah yine ariyo. aksam soyledigimi unutuyo gibi.

Yalnız bu bahsettiğimiz şey uzmanlık gerektirmiyor. Bağlaçları niye ayırmadınız demiyoruz ki size, Türkçeyi biraz daha düzgün kullanmanız gerektiğinden bahsediyoruz. Çok basit bir şey bu. Okuyan çocuğunuz var mı bilmiyorum ama ilkokul 3. sınıf düzeyi olsa yeterli. İnanın fazlasını aramam kimsede.

Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur kendini davet ettirip ve hala davet gelmediğinde niye davet etmiyorsun demesinden belliydi
Bundan sonra ben size gelicem diyin. Bunu mutlaka yapın
Geldiğinde hazırlık yapmayın. Pasta börek de insanı çekmiyor değil şimdi bende olsam gelirdim
Kendisi bayağı açık sözlü yalnız rahatça gelmiştim diye mi açmıyorsun diyebiliyor

okula giden cocugum yok daha. neden bahsetmenizin farki yokki gerek yok ben yazim boyle anca yani.birisi turkce iyi bilmiyosa cahilse yada nebileyim biseyleri bilmiyosa derdini anlatamazmi yani burada? anlasilmayacak derecede bişey yok niye kimse sormuyo bisey? hep bir iki uye surekli biseyer buluyo niye yani niye gerek varmi? uslupda onemli bu arada. neden yaziniz oyle diye sormak varken cahilsin bilmem nesin turkceden nasipsizsin.

Üç çocuğunuz var onlar için kendinizi geliştirin. Çocuklarınız okula gidince sizden utanmasın

Yani çünkü çocuklarınızın hakkına giriyorsunuz.Yazık değil mi? Onlara ayıracağınız vakti , hayatınızda olsa da olmasa da fark etmeyecek bir insan için harcıyorsunuz.Açık açık söyleyin.Çocuklarım var seni habersiz ve de bu kadar sık ağırlayamam.Hatta üç çocukla olmuyor.Görüşmek istersen artık sende görüşelim de açık açık.Bir daha arıyor mu bak bakalım.

Bunu dert edinmeniz bile garip.kestirip atın

Ben öyle bir üslupla uyarmadım zaten.

valla toplasam coluk cocugu gitsemmi

Bi arkadaş türkçeden nasibini almamış dedi ben de evet nasipsiz dedim. Ee öylesiniz ne yapalım Evet kimseden yazım mükemmeliyeti
beklemiyoruz ama bu kadarı da insanı rahatsız ediyor kusura bakmayın.

nasil terslesem.acaba kusermi
Ay küserse küssün, üç gün olmuş tanışalı, bu kadar yüzsüz bi insana neyin hassasiyeti bu? Bir de artık aramadan gelecekmiş, yanına da birilerini takacakmış, oldu?? Hem hadsiz hem saygısız hem de yüzsüz.
Şaka gibi konu, okurken sinirlendim.
Mesaj yaz bence; benim samimiyetimi yanlış anladın sanırım, bu kadar sık ve uzun görüşmelerden, oturmalardan eşim ve ben hoşlanmıyoruz, habersiz misafir hele hiç bana göre değil, çocuklarım ve kendimle ilgilenmek istiyorum boş vakitlerimde.
Baktın lagaluga yapıyor, engelle gitsin, kapıya dayanmaz herhalde.

Ciddi konularda sonuna gülme emojilerini koymanız çok sinirimi bozdu kusura bakmayın.

Eşinize ve çocuklarınıza üzüldüm. Siz saatlerce muhabbet ederken odada tıkılıp kalıyor adam .

Hadi hayır diyemiyorsunuz, kusura bakma eşim izin vermiyor diyip görmezden gelin ne var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…