Babamdan çok bıktım artık

Görüşmen hata.. Uzak dur gitme onun evine.
Üzülüyorum bir yandan babasız kaldığı için boşluğa düşen arkadaşıma.. Bir yandan babası ölse belki üzülmeyecek sana..
Rabbim neden kötüsünden alıp iyi olanına vermiyorsun ömrü diyeceğim..
Haşa günah olacak.. Rabbim en iyisini bilir :KK43:
Evet rabbim en iyisini bilir hep.olmayanla imtihan edilir esiyle iyi gecinenin eşi rahmetli olur eziyet edeni yaninda ayirmaz. Sanırım artık gorusmicem :KK43:

annemle babam boşandığında senin yaşlarındaydım, kardeşim de kardeşinin yaşlarındaydı. değil ev işi yaptırmak el üstünde tutuyordu bizi. nasıl memnun edeceğini şaşırıyordu 2 3 saat fazla kalalim yanında diye. kusura bakma ama nasıl bir ruh hastalığı anlamadım babandaki. ben olsaydım görüşmezdim canım yaşın gayet büyük, kendi kararlarını verebilecek yaştasın.

rahatsız oluyorsan tavırlarından yanına gitme, telefonla hal hatır sor ya da 1 2 saat dışarıda buluşup evine dön görüşmeye ihtiyaç duyuyorsan.
Olmasi gereken sizin babanızın yaptığı çok şanslısınız. Bizimki bence bizden nefret ediyo anca elalemi düşünüyo bi de haklısınız artik gorusmemeli galiba :KK43:

Olmasi gereken sizin babanızın yaptığı çok şanslısınız. Bizimki bence bizden nefret ediyo anca elalemi düşünüyo bi de haklısınız artik gorusmemeli galiba :KK43:

nefret ediyor mu bilemem ama tuhaf biri belli ki. bu kadar kotu davranan kişi anne de baba da olsa görüşmeyi kesmeli ya da sınırlandırılmalı. senden kıymetli değil.

nefret ediyor mu bilemem ama tuhaf biri belli ki. bu kadar kotu davranan kişi anne de baba da olsa görüşmeyi kesmeli ya da sınırlandırılmalı. senden kıymetli değil.
Evet çok tuhaf biri herkes biliyo bunu zaten. Doğru diyosunuz valla belki akli basina gelir böylelikle

O sizin babanız, ne demek görüşme. Ne kolay söyler olduk her şeyi. Önce bi güzellikle kırgınlıklarınızı anlatın.

Babam da berbat bir çocukluk geçirmiş diyemiycem çünkü çocukluğunu yaşayamamış. O da çok sinirlidir, her an patlamaya hazırdır. Bigün baba çok mu yoruluyosun işte çok gerginsin dedim, yooo dedi. Ama sohbet edemiyoruz sürekli bi tersleme halindesin çok üzülüyorum.. Ben buraya sizi özlediğim için geliyorum, işiniz varsa yardımcı olayım diye.. Ama konuşamıyoruz bile, istemiyorsan gelmem bi süre istersen demiştim.. O gece yattık. Ertesi gün geldi yemeğini hazırladım, kahvesini yaptım öyle güzel geçti ki tatilimiz. Arada çıkışları elbet oluyor, ama yıpranmışlıkları çok.. Kızsam da canım babam o benim. Huyuna gidin tatlı dilinizle illa ki o da adım atacaktır, baba nihayetinde.. Mesela o kapağı ters koy diye azarladığında, tekrar alırken elim yanıyor, sonra bir güzel ben temizlerim buraları canım babam deyiverin. Aranızdaki buzlar da erir. Siz o katı kalbi eritmeye bakın.

İnşallah aranız çok iyi olur.

Değişmiyorlar konuşsanda değişmez huyu bu hayatımı zehir etti kaç defa konuştum değişmedi.. şimdi geriye bakınca diyorumki o kazayı geçirmeseydi de yine öyle sivri sivri konuşsaydı. Hafızasını kaybettiği için mantıklı konuşmuyo şuan

Sonra değişiyorlar çok iyi biliyorum yaşlandıkça yalnızlaştıkça değişiyorlar gözünün içine bakıyorlar boyun bükerek torunu getirmedin çok özledim diye arıyorlar...Silip atmak öyle kolay değil ona o şansı verin umarım anlayacaktır o da zamanla..

O sizin babanız, ne demek görüşme. Ne kolay söyler olduk her şeyi. Önce bi güzellikle kırgınlıklarınızı anlatın.

Babam da berbat bir çocukluk geçirmiş diyemiycem çünkü çocukluğunu yaşayamamış. O da çok sinirlidir, her an patlamaya hazırdır. Bigün baba çok mu yoruluyosun işte çok gerginsin dedim, yooo dedi. Ama sohbet edemiyoruz sürekli bi tersleme halindesin çok üzülüyorum.. Ben buraya sizi özlediğim için geliyorum, işiniz varsa yardımcı olayım diye.. Ama konuşamıyoruz bile, istemiyorsan gelmem bi süre istersen demiştim.. O gece yattık. Ertesi gün geldi yemeğini hazırladım, kahvesini yaptım öyle güzel geçti ki tatilimiz. Arada çıkışları elbet oluyor, ama yıpranmışlıkları çok.. Kızsam da canım babam o benim. Huyuna gidin tatlı dilinizle illa ki o da adım atacaktır, baba nihayetinde.. Mesela o kapağı ters koy diye azarladığında, tekrar alırken elim yanıyor, sonra bir güzel ben temizlerim buraları canım babam deyiverin. Aranızdaki buzlar da erir. Siz o katı kalbi eritmeye bakın.

İnşallah aranız çok iyi olur.
ne güzel yazmışsiniz teşekkür ederim belki de önce konusmayi denemeliyim haklısınız

X