yuzsuz arkadaş 😁

Siz yabancı değilsiniz ki. Türkiye’de doğup büyüyen birinin ana dilini böyle yazması garip geliyor kusura bakmayın. Daha önce de defalarca hayret etmiştim size ama konusu açılmadığı için bahsetme gereği duymamıştım. Kırılacak bir şey yok bunda. Kötü bir söz etmedik ki size, mevcut durumdan bahsediyoruz. 😐
yabanci diyilim ama Turkiyede dogup buyumedim

merhaba arkadaşlar benim bi arkadasim var bi ortamda taniştik bana numarani ver dedi bende verdim. bi kac gun sonra sana gelecegim dedi bende bir iki gune kendim davet edecegim olurmu dedim tamam dedi. o arada bi suru musafirim geldi bi hafta falan ertelendi sonra dedi niye hala haber yok gel diyecekdin hani? dedim tamam yarin gel. uc bebekle yemek hazirladim tatlilar falan cay kahve neyse geldi yedik ictik aksama kadarda oturdu gitdi. ondan sonra her gun ariyo geliyorum diye geldide gitmiyo eşimde diyo bidaha gelmesin 😁bu arada evimiz sadece iki kucuk oda o kizda geldiyi zaman gitmek bilmiyo esimde o rahatsiz olmasin diye ya evden gidiyo yada cocuklarin otasinda bekliyo ama beklede bekle gitmiyo 🤣 bende bu aralar baktim ariyo acmadim aksama kadar aradi sonuda mecbur actim diyo sizie gelecim diyemi acmiyison bende yok duymamisim dedim. tamam dedi ama gelince artik aramiycam direk gelicem dedi. bide diyo kardesimide getircem annemide getircem 😁🤣🤣 simdi ben buna ne soylesem ki acaba uc bebekle kendime zamanim yok nasil soylesemki kalbini kirilmasa eşimle kavqa ediyoruz onun yuzunden 😒gelse bi cay icse bi kahve icse gitse sorun diyil ama gitmek bilmiyo.
Hayır diyemedigin icin yüzsüz gelmeye devam ediyor :) hayır demeyi ögrenin yoksa bu gidisle kocanla kapısacan vallahi her gün gelinmez

eviniz yol geçen hani mi ? isteyen kafasına göre gelip gidebiliyor ?

Arayınca evde çok sıkılıyorum , hava güzelleşsin dışarda buluşürün parka falan gideriz deyin

yabancilar buraya yazamazmi? konumuz benim yazi hatammi yani? hic kimseni kirmadan duramayan insanlar var her konuya gelir bisey bulur bisey soyler aşagilar giderler gerek varmi boyle şeylere?
Sitenin dili Türkçe. Türküsünüz madem dilimizi az düzgün kullanın. Bu ne cahillik

Ben de bi acaba mı dedim ama yok yani dümdüz türkçe yazım nasipsizi 🫤
yabanci diyilim Turkum yazi hatam ola bilir turkiyede dogmadim belki? her seyi buraya yazmammi gerekiyo nerde digdum nerde buyudum nerde okudum.o yuzden turkce hatam var diye. gerek varmi konuda baska konu yaratmaya turkce nasibsiz falan demeye😡

yabanci diyilim ama Turkiyede dogup buyumedim
Daha önce ülke sorduğumda bundan bahsetmemiştiniz, Manisalı olduğunuzu burada yaşadığınızı vs. söylemiştiniz sadece ama öyleyse daha iyi. Bu yazım için daha makul bir sebep en azından. Yavaş yavaş öğrenirsiniz. Okuma alışkanlığı edinirseniz öğrenmek için çaba sarf etmenize gerek bile kalmaz, bi bakmışsınız kelimelerin doğru yazımını öğrenmişsiniz kendiliğinden.

ama ben onu davet etmedimki kendisi gekmek icinnisrar etdi bende davet etdim bilemedimki gitmeye yer ariyo resmen. gelmesin diyede direk olmasada sonra gel dedim işte faydasiz yuzsuz aşiri
Anlamamakta bu ısrar niye?
Ben istemezsem kimse evime giremez hele bu dün tanıştığım dış kapinin mandalı bile olmayan çapsız bana ısrar edemez hatta yüzsüzce aramadan gelirim , çat kapı gelirim,ma aile gelirim diyemez ben o haddi vermem,keserim biletini .

3 çocuğum ve eşim var cnm herzaman müsait olmuyorum diyeceksin.Hala yüzsüzlük yapıyorsa ghostling moduna geç.

yabanci diyilim Turkum yazi hatam ola bilir turkiyede dogmadim belki? her seyi buraya yazmammi gerekiyo nerde digdum nerde buyudum nerde okudum.o yuzden turkce hatam var diye. gerek varmi konuda baska konu yaratmaya turkce nasibsiz falan demeye😡
Buradaki üyelere çemkirecegine arkadaşına laf anlat ama hayatından memnunsun dalgaya alıyor dedikoduya gelmişsin.Cahillik mutluluk gerçekten

G yerine q yazmayı 2000’lere gömdük sanıyordum ben.
1999 dan röportaj var Twitter'da öyle tane tane sakin konuşuyorlar ki çok üzülüyorum şu an halimize .Belki de o yüzden yazım yanlışlarına katlanamayan son nesiliz .Fosil hissediyorum kendimi

merhaba arkadaşlar benim bi arkadasim var bi ortamda taniştik bana numarani ver dedi bende verdim. bi kac gun sonra sana gelecegim dedi bende bir iki gune kendim davet edecegim olurmu dedim tamam dedi. o arada bi suru musafirim geldi bi hafta falan ertelendi sonra dedi niye hala haber yok gel diyecekdin hani? dedim tamam yarin gel. uc bebekle yemek hazirladim tatlilar falan cay kahve neyse geldi yedik ictik aksama kadarda oturdu gitdi. ondan sonra her gun ariyo geliyorum diye geldide gitmiyo eşimde diyo bidaha gelmesin 😁bu arada evimiz sadece iki kucuk oda o kizda geldiyi zaman gitmek bilmiyo esimde o rahatsiz olmasin diye ya evden gidiyo yada cocuklarin otasinda bekliyo ama beklede bekle gitmiyo 🤣 bende bu aralar baktim ariyo acmadim aksama kadar aradi sonuda mecbur actim diyo sizie gelecim diyemi acmiyison bende yok duymamisim dedim. tamam dedi ama gelince artik aramiycam direk gelicem dedi. bide diyo kardesimide getircem annemide getircem 😁🤣🤣 simdi ben buna ne soylesem ki acaba uc bebekle kendime zamanim yok nasil soylesemki kalbini kirilmasa eşimle kavqa ediyoruz onun yuzunden 😒gelse bi cay icse bi kahve icse gitse sorun diyil ama gitmek bilmiyo.
Aslında ne yaptığının farkında, siz açmayınca geleceğim diye mi açmadın demiş. Bir yerde bu durumdan faydalanıyor gibi geldi. Bir daha “gelcem diye mi acmadin?” derse “evet, o yüzden acmadim” deyin ya da “hayir, artık gelmeni istemiyorum devamlı geliyorsun, halden anlamıyorsun ve gitmek bilmiyorsun” deyin. Devamlı birinin evine gidilir mi ya?

Esim.evde musait degiliz demekten neden çekiniyorsunuz?
Ben direkt emrivakiden hoslanmam aramadan gelen misafir sevmem diyorum cevrem de bunu bildigi icin cat kapi gelenim.olmaz :)

benim yazilim hatam normal her seyi anlatmak zorunda diyilim gerci kaç kerede soylesem taktiniz benim yazi hatama. sonucta burda turkce oyretmiyorum. sizin bu uslubunuz iyimi simdi? her yorumun altina bi hata bulup soylemeniz. gerek yok herkesi kotu cahil zannetmeye. kadinlar kulubu burasi uzman olmaya gerek yok ber konuda.

X