yuzsuz arkadaş 😁

Delimi o, sende üç çocukla onlara git çocuklarin eline eriyebilecek çikolata ver koltuğa falan sürsünler zaten çok pislerdi temizlemen için bahanen oldu diyip gül, ikram falan bisey verirse. Ay bu nebiçim çay sen mi yaptin evet derse ay bidaha yapma sen de bi kahkaha patlat, ikramliklara iy bune cok kotu aç olmasam yenmez, şükret ki açım diyip bi kahkaha daha hepsini ye ama :KK70: ohhhh, kalan olursa bunlari paketlesene bebeler akşam yer de. Giderken de daha iyi ağırlanmak isterdim ama neyse yarına artık, yarin da sizdeyim bak haber verdim de cik git 😄 delirip neşelenmek için çok güzel bi fırsat yeni tanisilmis ilskiyi uzatmak da istenmiyor, ne istersen onu yap ne istersen onu söyle ne güzel işte.

Saç baş dalaşsanız ne kaybedersiniz sanki, sınır koyamıyosanız sınırlarını zorlayin

Arkadaşlığınızı bitireceksiniz. Eşim evde hiç müsait olmuyoruz diyip kestirip atın..

Şaka mısınız? Kuserse küssün.
Halden, yoldan, yordamdan anlamayan, adabi-i muaşeret bilmeyen birisi için aile huzurunuzu tehlikeye atmaya değer mi?
kimse icin degmezde işte gelme diyorum soylemeden gelecegim artik diyo 😁eşime dedim zaten bak gelmesini istemedigim halde gelecegim diyo eşimde engelle numarasini diyor ama egellesem onuda sormaya gelecek eve bence 😁

Delimi o, sende üç çocukla onlara git çocuklarin eline eriyebilecek çikolata ver koltuğa falan sürsünler zaten çok pislerdi temizlemen için bahanen oldu diyip gül, ikram falan bisey verirse. Ay bu nebiçim çay sen mi yaptin evet derse ay bidaha yapma sen de bi kahkaha patlat, ikramliklara iy bune cok kotu aç olmasam yenmez, şükret ki açım diyip bi kahkaha daha hepsini ye ama :KK70: ohhhh, kalan olursa bunlari paketlesene bebeler akşam yer de. Giderken de daha iyi ağırlanmak isterdim ama neyse yarına artık, yarin da sizdeyim bak haber verdim de cik git 😄 delirip neşelenmek için çok güzel bi fırsat yeni tanisilmis ilskiyi uzatmak da istenmiyor, ne istersen onu yap ne istersen onu söyle ne güzel işte.
🤣

Ne kadar naifsiniz, o sizi hiç düşünmüyorken 3 çocukla sizi yorup akşam eşiniz geldiğinde yorgundur dinlensin , ailece baş başa vakit geçirsinler diye düşünmüyorken siz kırılmasın diye düşünüyorsunuz. Diyeceğiniz şey çok basit “ arkadaşım benim üç çocuğum ve dolayısıyla çok fazla sorumluluğum var sohbete ayırabileceğim vakit çok kısıtlı , müsait olduğum zaman ben arıyıp haber veriyim olur mu ? “ bundan sonra da kırılırsa kırılsın. Valla benim artık vaktimi çalan kişilere tahamülüm yok. Sizin yerinize ben daraldım okurken.

kimse icin degmezde işte gelme diyorum soylemeden gelecegim artik diyo 😁eşime dedim zaten bak gelmesini istemedigim halde gelecegim diyo eşimde engelle numarasini diyor ama egellesem onuda sormaya gelecek eve bence 😁
Acmayin kapiyi ya da acip suratina kapatin. Her yorumunuzda da gulmeyin lutfen guluncek bir durumunuz yok.

merhaba arkadaşlar benim bi arkadasim var bi ortamda taniştik bana numarani ver dedi bende verdim. bi kac gun sonra sana gelecegim dedi bende bir iki gune kendim davet edecegim olurmu dedim tamam dedi. o arada bi suru musafirim geldi bi hafta falan ertelendi sonra dedi niye hala haber yok gel diyecekdin hani? dedim tamam yarin gel. uc bebekle yemek hazirladim tatlilar falan cay kahve neyse geldi yedik ictik aksama kadarda oturdu gitdi. ondan sonra her gun ariyo geliyorum diye geldide gitmiyo eşimde diyo bidaha gelmesin 😁bu arada evimiz sadece iki kucuk oda o kizda geldiyi zaman gitmek bilmiyo esimde o rahatsiz olmasin diye ya evden gidiyo yada cocuklarin otasinda bekliyo ama beklede bekle gitmiyo 🤣 bende bu aralar baktim ariyo acmadim aksama kadar aradi sonuda mecbur actim diyo sizie gelecim diyemi acmiyison bende yok duymamisim dedim. tamam dedi ama gelince artik aramiycam direk gelicem dedi. bide diyo kardesimide getircem annemide getircem 😁🤣🤣 simdi ben buna ne soylesem ki acaba uc bebekle kendime zamanim yok nasil soylesemki kalbini kirilmasa eşimle kavqa ediyoruz onun yuzunden 😒gelse bi cay icse bi kahve icse gitse sorun diyil ama gitmek bilmiyo.
*3 bebekle cok yoruluyorum , baska zaman goruselim .
*Esim evde basbasa vakit geçireceğiz.
*Aksam misafir gelecek musait degilim .
*Disari çıkıyorum musait degilim .
Gibi gibi gibi

*3 bebekle cok yoruluyorum , baska zaman goruselim .
*Esim evde basbasa vakit geçireceğiz.
*Aksam misafir gelecek musait degilim .
*Disari çıkıyorum musait degilim .
Gibi gibi gibi
o gibileri soyluyorum zaten o zaman yarin gelicem diyo 😒 kalbini kirmak istemiyorum aslinda gelmeni istemiyorum demem lazim. cunki gelmesini istemedigimi anlasada gelecegini soyluyo

geldiyi zaman gorüyo zaten rahatsilik oldugunu ama.umrunda diyil. bebegim de agliyodu onu gorunce ben olsam cikar gederim ama bebegim aglamaktan mahv oldu sonunda babasi disari cikardi sussun diye. yinede gitmek istemiyo 😡
Müsait değilim gelme diyeceksiniz. Kapıya gelirse de yarım açıp müsait değilim diyeceksiniz..

o gibileri soyluyorum zaten o zaman yarin gelicem diyo 😒 kalbini kirmak istemiyorum aslinda gelmeni istemiyorum demem lazim. cunki gelmesini istemedigimi anlasada gelecegini soyluyo
Yarın da musaot değilim dersiniz. Misafir çağırmak istediğim zaman ararim genelde müsait olmuyorum. Bu zamana kadar kalbin kirilmasin diye idare ettim ama artık idare edemiyorum diyeceksiniz. Açık olmak her zaman iyidir.

X