- 8 Ocak 2015
- 6.035
- 18.986
ee kussun iste boyle bir insana ihtiyaciniz mi varnasil terslesem.acaba kusermi
ne var yani her gun gelmiycenkiAl buyur
kusmez diye diyorum bendeee kussun iste boyle bir insana ihtiyaciniz mi var
ben de hayır diyemeyenlerdenim o yüzden kocamı kötü polis seçtimmerhaba arkadaşlar benim bi arkadasim var bi ortamda taniştik bana numarani ver dedi bende verdim. bi kac gun sonra sana gelecegim dedi bende bir iki gune kendim davet edecegim olurmu dedim tamam dedi. o arada bi suru musafirim geldi bi hafta falan ertelendi sonra dedi niye hala haber yok gel diyecekdin hani? dedim tamam yarin gel. uc bebekle yemek hazirladim tatlilar falan cay kahve neyse geldi yedik ictik aksama kadarda oturdu gitdi. ondan sonra her gun ariyo geliyorum diye geldide gitmiyo eşimde diyo bidaha gelmesinbu arada evimiz sadece iki kucuk oda o kizda geldiyi zaman gitmek bilmiyo esimde o rahatsiz olmasin diye ya evden gidiyo yada cocuklarin otasinda bekliyo ama beklede bekle gitmiyo bende bu aralar baktim ariyo acmadim aksama kadar aradi sonuda mecbur actim diyo sizie gelecim diyemi acmiyison bende yok duymamisim dedim. tamam dedi ama gelince artik aramiycam direk gelicem dedi. bide diyo kardesimide getircem annemide getircem simdi ben buna ne soylesem ki acaba uc bebekle kendime zamanim yok nasil soylesemki kalbini kirilmasa eşimle kavqa ediyoruz onun yuzunden gelse bi cay icse bi kahve icse gitse sorun diyil ama gitmek bilmiyo.
Sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ne nedir ne değildir bilmediğiniz bir insan için gelme diyemiyormusunuz???merhaba arkadaşlar benim bi arkadasim var bi ortamda taniştik bana numarani ver dedi bende verdim. bi kac gun sonra sana gelecegim dedi bende bir iki gune kendim davet edecegim olurmu dedim tamam dedi. o arada bi suru musafirim geldi bi hafta falan ertelendi sonra dedi niye hala haber yok gel diyecekdin hani? dedim tamam yarin gel. uc bebekle yemek hazirladim tatlilar falan cay kahve neyse geldi yedik ictik aksama kadarda oturdu gitdi. ondan sonra her gun ariyo geliyorum diye geldide gitmiyo eşimde diyo bidaha gelmesinbu arada evimiz sadece iki kucuk oda o kizda geldiyi zaman gitmek bilmiyo esimde o rahatsiz olmasin diye ya evden gidiyo yada cocuklarin otasinda bekliyo ama beklede bekle gitmiyo bende bu aralar baktim ariyo acmadim aksama kadar aradi sonuda mecbur actim diyo sizie gelecim diyemi acmiyison bende yok duymamisim dedim. tamam dedi ama gelince artik aramiycam direk gelicem dedi. bide diyo kardesimide getircem annemide getircem simdi ben buna ne soylesem ki acaba uc bebekle kendime zamanim yok nasil soylesemki kalbini kirilmasa eşimle kavqa ediyoruz onun yuzunden gelse bi cay icse bi kahve icse gitse sorun diyil ama gitmek bilmiyo.
ben de hayır diyemeyenlerdenim o yüzden kocamı kötü polis seçtim
bu gibi durumlarda hep eşimi öne sürerek bahaneler yaratıyorum siz de öyle yapabilirsiniz
Sizin evi kafe saniyor herhalde ne biçim insanlar var yamerhaba arkadaşlar benim bi arkadasim var bi ortamda taniştik bana numarani ver dedi bende verdim. bi kac gun sonra sana gelecegim dedi bende bir iki gune kendim davet edecegim olurmu dedim tamam dedi. o arada bi suru musafirim geldi bi hafta falan ertelendi sonra dedi niye hala haber yok gel diyecekdin hani? dedim tamam yarin gel. uc bebekle yemek hazirladim tatlilar falan cay kahve neyse geldi yedik ictik aksama kadarda oturdu gitdi. ondan sonra her gun ariyo geliyorum diye geldide gitmiyo eşimde diyo bidaha gelmesinbu arada evimiz sadece iki kucuk oda o kizda geldiyi zaman gitmek bilmiyo esimde o rahatsiz olmasin diye ya evden gidiyo yada cocuklarin otasinda bekliyo ama beklede bekle gitmiyo bende bu aralar baktim ariyo acmadim aksama kadar aradi sonuda mecbur actim diyo sizie gelecim diyemi acmiyison bende yok duymamisim dedim. tamam dedi ama gelince artik aramiycam direk gelicem dedi. bide diyo kardesimide getircem annemide getircem simdi ben buna ne soylesem ki acaba uc bebekle kendime zamanim yok nasil soylesemki kalbini kirilmasa eşimle kavqa ediyoruz onun yuzunden gelse bi cay icse bi kahve icse gitse sorun diyil ama gitmek bilmiyo.
deyin valla, işten eve geldiğinde dinlenmek istiyor ama evde misafir olunca rahatsız oluyor sonrasında da biz kavga ediyoruz deyin. bu kadar yüzsüz bir insan emin olun buna alınmaz zaten :)esim gelmeni istemiyomu diyim nasil desem acaba zaten esim gelmesin diyoda bende eşim evde rahatsiz oluyosun o disari cikiyo diye. evde olmayinca gel desemde geliyo
Değilim*diyilim
nasil terslesem.acaba kusermi
Çat kapı misafiri sevmem zaten üç çocukla misafir ağırlayacak durumda da değilim anladığını sanmıştım, müsait olunca ben seni ararım eşimle zaman geçirmek istiyorum. Diyeceksiniz. Böyle yüzsüz ve düşüncesiz insanlar açık sözlü olunmasını hak ediyor.merhaba arkadaşlar benim bi arkadasim var bi ortamda taniştik bana numarani ver dedi bende verdim. bi kac gun sonra sana gelecegim dedi bende bir iki gune kendim davet edecegim olurmu dedim tamam dedi. o arada bi suru musafirim geldi bi hafta falan ertelendi sonra dedi niye hala haber yok gel diyecekdin hani? dedim tamam yarin gel. uc bebekle yemek hazirladim tatlilar falan cay kahve neyse geldi yedik ictik aksama kadarda oturdu gitdi. ondan sonra her gun ariyo geliyorum diye geldide gitmiyo eşimde diyo bidaha gelmesinbu arada evimiz sadece iki kucuk oda o kizda geldiyi zaman gitmek bilmiyo esimde o rahatsiz olmasin diye ya evden gidiyo yada cocuklarin otasinda bekliyo ama beklede bekle gitmiyo bende bu aralar baktim ariyo acmadim aksama kadar aradi sonuda mecbur actim diyo sizie gelecim diyemi acmiyison bende yok duymamisim dedim. tamam dedi ama gelince artik aramiycam direk gelicem dedi. bide diyo kardesimide getircem annemide getircem simdi ben buna ne soylesem ki acaba uc bebekle kendime zamanim yok nasil soylesemki kalbini kirilmasa eşimle kavqa ediyoruz onun yuzunden gelse bi cay icse bi kahve icse gitse sorun diyil ama gitmek bilmiyo.