Yüzleşmeye geeleceklermiş...

Surekli onlarla olalim bebegi sevelim istiyorlar evet bu guzel birsey ama 1 hafta gidip 1 gun gitmeyince laf sokuyolar. Birde gittigimde de rahat edemiyorum sonucta bakislar hep ustumde.
Tıptaki ismini bilmiyorum ama bizim tabirimizle "Buldumcuk" hastalığına yakalanmışlar.
O yüzden gelmek istemiyorum sevmek zorunda mıyım diye bilirsiniz mesela.
Allah allah neden her hafta bebek sevmek zorundaymışsınız?
Bir de maaş bağlasınlar size tam olsun.
Tövbe yahu,deliler mi ne?

Terbiyesiz düşük zekalılar ya sinirlendim gece gece. Fakat bu kadar öfkeye de anlam veremedim, size neden bu kadar dolmuşlar ki

Yani yeter derken bagirarak degil yeter artik cozulsun aramizdaki sey gibisinden soylemis kaynim. Esimde serzniste bulunmus. Bir gun gelmesek arayip ayagina cagiriyrsun gelin sevin cocugu bizmi soylicez diye. Ama bnm karim hastanede yatti bir kez gelmediniz. Siz niye bekliyorsunuz bizi o zaman demis. O da yeter gelecez aramizdakiler neyse yuzleselim demisss..

Sabr eden sinir hastasi olur ( benim gibi )
İnsan sustukca, icine attikca delirme durumuna geliyo. Kaynim bekar, bize yakin oturmasina ragmen yilda bir kere gorurum ya gormem. Evlendiyinde de ayni mesafeyi koruycam. Eltimi de yilda bir kere gorsem yeter )))

Hayalimi yasayacaksiniz desenize :)

Yani yeter derken bagirarak degil yeter artik cozulsun aramizdaki sey gibisinden soylemis kaynim. Esimde serzniste bulunmus. Bir gun gelmesek arayip ayagina cagiriyrsun gelin sevin cocugu bizmi soylicez diye. Ama bnm karim hastanede yatti bir kez gelmediniz. Siz niye bekliyorsunuz bizi o zaman demis. O da yeter gelecez aramizdakiler neyse yuzleselim demisss..
E gidip sevmek sizin göreviniz mi ne alaka? Ne kadar buldumcuklar ya. Yani anlattığınıza göre sizde hiçbir kusur, hata yok. Bu insanlar niye sürekli size gıcık gidiyor anlayamadım. Ben olsam karışmam. Ama yapıcı da olmam.

Tıptaki ismini bilmiyorum ama bizim tabirimizle "Buldumcuk" hastalığına yakalanmışlar.
O yüzden gelmek istemiyorum sevmek zorunda mıyım diye bilirsiniz mesela.
Allah allah neden her hafta bebek sevmek zorundaymışsınız?
Bir de maaş bağlasınlar size tam olsun.
Tövbe yahu,deliler mi ne?

Evet ben buldumcuk diyemiyorum siz benim yerime soylediniz ne guzel :) tam olarak oyleyler. Ve en onemlisi bebegi hem sevmemizi istiyorlar hem sevgi gosterisi yapinca bozuluyorlar. Misal foto cekip esime atmam. Fanusa koysunlar.

Hayalimi yasayacaksiniz desenize :)
Hic kimse sizden onemli degil. İnsanlara acirsaniz acinacak duruma dusersiniz. Bu hayata 1 kere geliyoruz, izin vermeyin sizinle bu sekilde konussunlar ve ya tepki versinler. Onlarin cocugunu gidip sevmeye mecbur degilsiniz.
Dogum yaptim, cocugum kusurlu dogdu, sarilik sorunu da cikti, sonra enfeksiyon.13 gun hastanede yatti kizim, kaynim 1 kere bile aramadi. 1 ay sonra bebek gormeye geldi.
Kizim 6ci ayinda ameliyat oldu, yine aramadi, gelmedi.
Ne kocam, ne de ben arayip bir sey demedik. Her sey karsiliklidir, bu gun bana, yarin sana. Gelmedi, aramadi, aynisini biz de yapcaz. Bir kere bile yegenini gormeye gelmez.
Bayramda kizimi gonderdim kv-ye. Ne para verdi, ne hediye, ne de cikolata tatli filan.
Kime yapiyor? Sadece kendisine.
Demem o ki, yuz vermeyin boyle insanlara. Hic bir seye mecbur degilsiniz ...

Evet ben buldumcuk diyemiyorum siz benim yerime soylediniz ne guzel :) tam olarak oyleyler. Ve en onemlisi bebegi hem sevmemizi istiyorlar hem sevgi gosterisi yapinca bozuluyorlar. Misal foto cekip esime atmam. Fanusa koysunlar.
Allah yardımcı olsun size.
Böyleleriyle uğraşılmaz çünkü.

Vicdan karsidaki kisi siz ayni konumda olsaniz yapacagi sey olur muydu??

Ayrica sizin yardiminiza tesekkur degil kizginlikla bakmislar onlar neden vicdan yapmamis??

Size belki bilemiyorum diye cvp verebilirdim. Ama eminim ki yapmazlardi. Yapmadilar da zatn. Benim babamin durumu yoktu evlenirken eltim benimle dalga gecerdi. Heeh bitek onu mu alacak baban diye. Ee tabi herkes parasinin yettigini alir.. diye de eklemisti. Unutamiyorum. Ama dusmanim yardim istese kosa koda yapiyorm hic sevmiyorum bu huyumu.

Benim eltim çocuğumun resmini benden izinsiz çekse o an yanına gidip hayırdır derdim. Bu zamanda kimseye güven kalmadı. Haberlerde neler izliyoruz. Resim konusunda eltinize hak verdim. Bir daha resim çekerken eltinize söyleyin. Yada resme ne gerek var eşiniz gelip bebeği görebilir. Annesinin kucağında değilken odaya gidip resim çekmen vve bunu söylememen çok rahatsız olmuş
Ay yok artık daha neler? Ciddi misiniz? Kendi kardeşinize ve onun eşine de hayırdır der misiniz? En fazla sosyal medyaya koyma denir yani abartmışsınız.

Senin kaynın ve eltin de abartmış pink. Gelin sevin ne ya mecbur musunuz. :)) ben sorun çözmek için konuşmak isteyen insanları severim. Aman ne olursa olsun görüşmeyiz olur biter dememiş. Değer veriyo demek ki. Oturup konuşun bakalım neler diyecek. Siz de hatalarını anlatırsınız hem içinize atmanızdan iyidir.

Size belki bilemiyorum diye cvp verebilirdim. Ama eminim ki yapmazlardi. Yapmadilar da zatn. Benim babamin durumu yoktu evlenirken eltim benimle dalga gecerdi. Heeh bitek onu mu alacak baban diye. Ee tabi herkes parasinin yettigini alir.. diye de eklemisti. Unutamiyorum. Ama dusmanim yardim istese kosa koda yapiyorm hic sevmiyorum bu huyumu.

O zaman sikayet etmemeniz gerekmez mi ya bu deveyi guduceksin ya bu diyardan gideceksin misali..

E gidip sevmek sizin göreviniz mi ne alaka? Ne kadar buldumcuklar ya. Yani anlattığınıza göre sizde hiçbir kusur, hata yok. Bu insanlar niye sürekli size gıcık gidiyor anlayamadım. Ben olsam karışmam. Ama yapıcı da olmam.

Şoyle soyleyim işleri dustugu zaman ( ki bize cok düsüyor. Banka biz gibi biseyiz. Yani esim tamam derse ödenir hayir derse odenmez) gorseniz melek gibiler. Aramalar sormalar gel kahve icelim gel gezelim disari cikalim. Gel iste sunu yapalim hergun mesajlar. Tabi ilk mesajinda soyluyot ne istedigini. Sonra ben ayarlicam ttmm diyorum. Bikac gun ariyo soruyo ilgi alaka. Ben ayarlayinca bidaha isi dusune kadar ne msj atar ne arar ne gelr ne cagirir. Eltimden bahsediyorm.

Hic kimse sizden onemli degil. İnsanlara acirsaniz acinacak duruma dusersiniz. Bu hayata 1 kere geliyoruz, izin vermeyin sizinle bu sekilde konussunlar ve ya tepki versinler. Onlarin cocugunu gidip sevmeye mecbur degilsiniz.
Dogum yaptim, cocugum kusurlu dogdu, sarilik sorunu da cikti, sonra enfeksiyon.13 gun hastanede yatti kizim, kaynim 1 kere bile aramadi. 1 ay sonra bebek gormeye geldi.
Kizim 6ci ayinda ameliyat oldu, yine aramadi, gelmedi.
Ne kocam, ne de ben arayip bir sey demedik. Her sey karsiliklidir, bu gun bana, yarin sana. Gelmedi, aramadi, aynisini biz de yapcaz. Bir kere bile yegenini gormeye gelmez.
Bayramda kizimi gonderdim kv-ye. Ne para verdi, ne hediye, ne de cikolata tatli filan.
Kime yapiyor? Sadece kendisine.
Demem o ki, yuz vermeyin boyle insanlara. Hic bir seye mecbur degilsiniz ...

Evet kendi yigenlerimi ayda 1 goruyorum kimse bana neden gelmiyorsun sevmeye demiyor. Yani istiyorlar ki hep gidelim. Ki bu insanlar benim evime sayili kez gelmislerdir. Ama mesela esimin kucagina veriyor bebegi eltim... Sonra ters ters bana bakiyor acaba suratimi asacakmiyim diye.

Evet kendi yigenlerimi ayda 1 goruyorum kimse bana neden gelmiyorsun sevmeye demiyor. Yani istiyorlar ki hep gidelim. Ki bu insanlar benim evime sayili kez gelmislerdir. Ama mesela esimin kucagina veriyor bebegi eltim... Sonra ters ters bana bakiyor acaba suratimi asacakmiyim diye.
Kari koca anormal insanlar, cok belli. Cocugunu sevmeye mecbur degilsiniz, gitmeye hic mecbur degilsiniz. Gelsinler bakalim dertleri neymis ...

Kari koca anormal insanlar, cok belli. Cocugunu sevmeye mecbur degilsiniz, gitmeye hic mecbur degilsiniz. Gelsinler bakalim dertleri neymis ...

Kendimi tutamamaktan korkuyormuyum hayir.. Ama ilk defa kendimi tutamadigim icin kiskaniyorlar bebegimiz oldugu icin diyecekler mi evet.. onun haricinde sorun yok.

Back