Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

Fiziği güzel yüzü çirkin hmm demet akalın aklıma geliyor
Bence fizik yok yok yüz vazgeçtim fizik ya da yok yüz
valla bilmiyorum her ikisi de olsun

Son düzenleme:
güzel fizik tabikide

yüz bir şekilde güzelleştirilebilir diye düşünüyorum ki televizyonu açtığınızda gayet güzel kadınlar vardır çoğuda doğuştan güzel bir yüze sahip değildir .

( sonuçta çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır . )

Güzel fizikle ilk başta dikkat çekersiniz ama bence güzel bir yüz daha önemli. Yüzümde ufacık bir sivilce cıksa panik oluyorum bir de aynaya baktığım zaman çirkin bir yüz görsem kafayı yerdim herhalde. Kilolu olmamak ve güzel bir yüze sahip olmak en mantıklı seçim.

eğer kız çok şişmansa ama aslında yüzü güzelse yüz güzelliğinin pek bi önemi olmaz çünkü kızın fiziği saklar yüzünü ama mükemmel fizik ve idare eder bi yüz mü orta boy balık etinde bi vücut ve gayet güzel,çekici bi yüz mü diye sorarsan ikinciyi tercih ederim

herkes ilk etapta yüze bakıyor ama fizik daha önemli yüzü bir şekilde hallederiz

kadınlarda yüz güzelliği sanırım.
erkeklerden bahsedersek fizik güzelliği önemli bence. :97:

Hülya Avşar ın yüzü güzel ( gerçi ben pek beğenmiyorum ) ama fiziği pek güzel sayılmaz..Yine de Türkiye nin en güzel kadınları arasında sayılıyor..Demek ki önce yüz güzelliği........

benimde yüzüm güzeL herkez söyLüyo ama bence fizik oda bende yok

Son düzenleme:
Pelin karahan=güzel bir yüzü var ama sadece sempatik olduğu düşünülüyor.
Güzide Duran=Bence çirkin sayılabilecek bir yüzü ama süper bir fiziği var ve seksi güzel olarak nitelendiriliyor...

Bence fizik...
Yüzüm Allaha şükür güzel,fiziğim de beğenilir ama boyum 5 cm daha uuzn olsun isterdim.Çok uzun boyu sevmiyorum.Bu arada boyum 'u iki kez ölçtürdüm ikisi de hastanede ölçüldü,birinde 165 diğerinde 168 çıktım.Ama bence 166 yım :))) Boyum 170-173 olsun isterdim daha uzun olmak istemezdim.

ikisi de 5 para etmeyebilir.önce kalp kalp kalp güzelliği.ama diğerlerini de istemem yan cebime koy
hepsi bi arada aliyul alaaa olurrr

doğru; evet biçoğunda da dediğin gibi beş para etmiyo zaten o zaman da bi anlamı kalmıyo

güzel vücutlar,boş suratlar...

doğru; evet biçoğunda da dediğin gibi beş para etmiyo zaten o zaman da bi anlamı kalmıyo

güzel vücutlar,boş suratlar...

kesinlikle.insanın kalbi yüzüne yansır.dışarı çıkıyorum insanların yüzüne bakıyorum bi çoğu güzel filan ama hiçbir sıcaklık yok insanların yüzünde.herkes birbirini yicek gibi bakıyo.özellikle kadınlar.bi tebessüm yok.sert ifadeler havalı tavırlar dünya benim etrafımda dönüyo gibi bakışlar vs.. hangi güzellik?:120:

herkes birbirine bakıyo;şunu düşünüyo hangimiz daha güzel o ne giymiş şu ne yapmış takma saçlar bol makyaj abartılı kıyafetler tavırlar.kısacası hşlanmadığım şeyler ve yozlaşmış bi toplum.

erkeklerde de durum artık böyle olmaya başladı .yazık yani ne denir ki

Ben de 1.80 im.Daha kısa olmak istemezdim..Manken gibiyim...Fiziğimden de, yüzümden de, beynimden ve kalbimden de çok memnunum...Çevremdekiler de memnun...Allah a şükürler olsun... Allah herkese yakışanı veriyor...Kimseyi de kısa ya da uzun diye küçümsemem...........

Son düzenleme:
ikiside olsa iyi olur tabiki ama fizik daha önemli bence. yüzü makyaj falan istediğin hale getirirsin

1.80 bayan için çok uzun bence topuklu giysen 1.85 aboww eşinin 2 metre olması lazım ben 1.73 üm uzun boylu sayılırım topuklarla 1.80 oluyorum ki bu boya nasıl koca bulcan derlerdi neyseki sözlüm 1.97 şükürler olsun ikimizinde yüzü güzel ama herşeyden önemlisi anlaşmak tabiki..

benim yüzüm idare eder ama fizigim cok güzeldir yani herkes bana bakıncailk harika fizigin var diyor... makyaj yapmam ama az mkyj yaptımmı harika görnüyorsun diyorlr.. bilmem yaln mı konusuyorlr ..:):)
ama bncede fizik.. kendimi begnmişlk gibi oldu ama gerckten fikrm böyle.. bakın mankenlere fizik tas gibi ama yüz yok ..
demekki fizik..
hem yüzü tatlı fizigi kötü insanlara bakalım mesela kavak yellrndeki o kızı söylüyoruz..
kızn suratı ne kadr tatlı olursa olsun.. bi müddet sonra sıkılıyo ona bakmktan insan en azından bn sıkılıyorum ..
hem dönm dönem yüz sekilleri fln moda oluyo.. bi arlar bayanda keskin cene hatları fln modaydı herkes estetkci pesnde yüz hatlarını daha keskn daha sert gösermeye clısıyordu. bu arlar babyface ler moda az kasık suratlı bi kız görnce ayyy cok güsel diyorlar..
yüz güzelligi hiç de önemli deil bna göre bilmem yanlış mı düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…