Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

bence yüz güzelligi önemli özellikle şişko yada fazla kilolu bayanların yüzü güzel oldugu zaman daha dogrusu yüzü güzel ve gözleri renkli oldugu zaman daha güzel oluyorlar mesela basit örnek meryem userli kilolu bi bayan ama gözleri renkli ve yüzü güzel bu fizigini koruyr :KK8::2:

meryem kilolu evet ama bu demek değil ki fiziği kötü vücut hatları yerli yerinde taş gibi bir hatun onun yüzüde fiziğide güzel işte.

meryem kilolu evet ama bu demek değil ki fiziği kötü vücut hatları yerli yerinde taş gibi bir hatun onun yüzüde fiziğide güzel işte.

katılıyorum.fizik güzelliği ayrı kilo ayrı bişey.. yoksa istersen 36 beden incecik ol fizik yoksa yoktur.. ki meryem uzerlinin fiziği gayet güzel duruyo ve ona yakışıyoo:KK69:

Fiziğim de güzel,yüzüm de güzel,ruhum da güzel,kalbimde güzel Allah ıma bin şükür... :nazar: Beni yakından görüp,tanıyıp ta hayır öyle değilsin diyecek varsa çıksın...:KK42:

bence her ıkısıde onemlı .fızık de onemlı ama sankı yuz daha agır basıyor gıbı .kılosu normalse orta boylu bır bayan topukluyuda gıyıorsa ztn her turlu cekıcıdr bence.ornegın 170 ustundekı bayanlarda bazen topuklu hos durmayabılıyor .tutup da 13-14 cmlık topuk gıydıklerınde egretı gorunebılıyorlar.ve fazlasıylada elestırı alıyorlar,ztn uzunsn ndn bu kadar topuk gıyıorsn kı tarzında .o yuzden mecburen fındık topuk gıymek zorunda kalabılıyorlar.ama 165lık orta boylu bır bayan ,ıstedıgı yukseklıkte topuklu gıyebılr ,hele bırde yuzu guzelse tadından yenmez:KK68:ornegın hadıse orta boylu bır bayan topukluyla adeta sahnede devlesıyor .

Son düzenleme:
bence yuz guzelligi daha onemli yani ben onu secerdim...ornegin nur yerlitas sisko bi bayan ama yuzu o kdr seker tatli ki ben ona bakmaya doyamiyorum:KK61:

Son düzenleme:
bi insanın yüzü güzelse sacları güzelse bakımlıysa güzel giyınıyosa gzldir benım birsürü arkadaşım boyu kısa olduğu halde çok beğeniliyo

tabi ki yüz güzelliği.önce herkes birbirinin yüzüne bakar.fiziği süper olup yüzü o kadar güzel olmayan kızlar var ama tercihim ve erkeklerin tercihi önce yüz güzelliği :) içinin güzelliği yüzüne yansıya insanın zaten :KK8:

bence yuz guzelligi daha onemli yani ben onu secerdim...ornegin nur yerlitas sisko bi bayan ama yuzu o kdr seker tatli ki ben ona bakmaya doyamiyorum:KK61:

ahahahah cıllıkız ben ona bayılıyorum yaa :KK9:o sakın sakın kıvırta kıvırta konusmasına ,begenmedgı tarzı gordugunde yuzunde olusan o alaycı gulumsemeye :KK1:bırını cok agır elestırdıgınde hele bırde yarsmacı o agır elestırıden sonra aglıyorsa toparlamk ıcın ani bır sekılde kıvırıyo yaa '' cnmm bebeımm aglama ama bende aglarım ama ben cok duygusalım bebeımm gel yanıma sarılayım bır sana'' seklınde toparlayıp :KK1:sonra sucu hooppp hakan akkaya ya devretmıyor mu bayılıyorummm yaa .hele calınan parcalara el ve yuz hareketlerıyle klıp cekmıyor mu hahahah cokk tatlı cook dogal bır kadın bence ,mesela hıc podyuma cıkmıyor hep oturdugu yerde ,o kadın rahatlıgına okadar cok onem verıyorkı emınım altında esofmanla bıle oturuyordr orada hahahaha

tabi fiziğide dikkat etmek lazım :KK70: yüzün güzel die aşırı kilo alırsan o da olmaz :KK70:

bencede ikisinin ortalaması olsa en güzeli
sebei ise benim yüzüm güzel ve aynaya baktıgımda mutlu oldugum için yüzüm güzel kurtarırım gibi bir düşünceye giriyor ınsan
ve kilolarda böylece geliyor..
yüzüm böyle olmasa mutlaka daha cok dikkat ederdim gibi geliyor hep

ahahahah cıllıkız ben ona bayılıyorum yaa :KK9:o sakın sakın kıvırta kıvırta konusmasına ,begenmedgı tarzı gordugunde yuzunde olusan o alaycı gulumsemeye :KK1:bırını cok agır elestırdıgınde hele bırde yarsmacı o agır elestırıden sonra aglıyorsa toparlamk ıcın ani bır sekılde kıvırıyo yaa '' cnmm bebeımm aglama ama bende aglarım ama ben cok duygusalım bebeımm gel yanıma sarılayım bır sana'' seklınde toparlayıp :KK1:sonra sucu hooppp hakan akkaya ya devretmıyor mu bayılıyorummm yaa .hele calınan parcalara el ve yuz hareketlerıyle klıp cekmıyor mu hahahah cokk tatlı cook dogal bır kadın bence ,mesela hıc podyuma cıkmıyor hep oturdugu yerde ,o kadın rahatlıgına okadar cok onem verıyorkı emınım altında esofmanla bıle oturuyordr orada hahahaha

dimi ya haha cok seker bisey tombis tombis :KK60: insanin makas alasi geliyor yankalarindan hihih:KK1:bende bakmaya doyamiyorum ona ya o kocaman gozleriyle yesil yesil bakiyor ya :nazar:sisko sey nolcak :KK54:haha

Bence İkisi de Önemli..

Farkındamısınız ?
Genelde Kilolu İnsanların Yüzleri Yuvarlak Olduğu İçin Zaten Güzel Oluyor..

dimi ya haha cok seker bisey tombis tombis :KK60: insanin makas alasi geliyor yankalarindan hihih:KK1:bende bakmaya doyamiyorum ona ya o kocaman gozleriyle yesil yesil bakiyor ya :nazar:sisko sey nolcak :KK54:haha

hahahhaha cok catlak :KK1:onun gozlerı yesılmıydı yaa sankı kaverengı gıbı geldı bana,ayy konuyu saptrmak bole bısey olsa gerek ,konumuz nur yerlıtas :KK1: ama bızde tombıs nuru begenıyoruz konuda da cok uzak degıl yanı:KK1:

hahahhaha cok catlak :KK1:onun gozlerı yesılmıydı yaa sankı kaverengı gıbı geldı bana,ayy konuyu saptrmak bole bısey olsa gerek ,konumuz nur yerlıtas :KK1: ama bızde tombıs nuru begenıyoruz konuda da cok uzak degıl yanı:KK1:

yesildi galiba cnm :)ya simdi nur yerlitas cirkin olsaydi ama fizigi guzel olsaydi ben bakmazdimki ona :KK19::KK20:ben erkek olsaydim karsima bitane guzel sisko bitanede cirkin guzel fizigi olan kizlar arasinda tercih et deselerdi ben guzel siskoyu secerdim :KK52::KK1:

Son düzenleme:
yesildi galiba cnm :)ya simdi nur yerlitas cirkin olsaydi ama fizigi guzel olsaydi ben bakmazdimki ona :KK19::KK20:ben erkek olsaydim karsima bitane guzel sisko bitanede cirkin guzel fizigi olan kizlar arasinda tercih et deselerdi ben guzel siskoyu secerdim :KK52::KK1:

aynen sekerımm sıskoyu zayflatrz da cırkıne ne yapcazz :KK1:

bencede yüz gzelliği ama...şuan için fizik daha ön plana çıktı...estetikle artık herkez yüzüne müdahele ediyor...boyu kısa biri estetikle bunu başaramaz mesela....

Yüüüüüüüüz fizik halledilebilir inat edersen birşekilde ama yüz estetik su busuz biraz zor ki fizik kiliolu olp veya daha farkli olup yüzü güzel olan çooook ki bence yüz işte :KK70:

X