GÜZELLİK SALONUMU YENİ AÇTIM KAÇ AYDA İŞLERİM YOLUNA GİRER?

selnnarn

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
3
1
6
29
5 Ay önce güzellik merkezimi açtım 3 ay kendini idare eder bir geliri vardı fakat ramazan ayınsa işlerim düştü ramazan sonrası hala durgun ilerliyor. Bu tarz işletmelerde süreç nasıl gidiyor düzenin sağlanması kaç ayı buluyor? Müşterilerim oldukça memnun ayrılıyor fakat kitlemin daha çok artmasını istiyorum.. Fikri ve bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Reklamlarınızı arttırın.zaten yaz gelince düşer. Epilasyon falan yaptıran olmaz.Yaz sonu güzel açılıyor sanırım. Bakım yaptıranlar vs. Ama tırnak da yapabilirsiniz .En azından ek gelir olur. Güzel bir manikürcü ayarlayın tırnaktan anlayan.

Reklamlarınızı arttırın.zaten yaz gelince düşer. Epilasyon falan yaptıran olmaz.Yaz sonu güzel açılıyor sanırım. Bakım yaptıranlar vs. Ama tırnak da yapabilirsiniz .En azından ek gelir olur. Güzel bir manikürcü ayarlayın tırnaktan anlayan.
Şu an bu durgun gidişat normal mi sizce 5. Ayında işletmem gelen bir kitle var fakat yoğun bir işletme değil şu an

grupanyayla falan kampanya yapsaniz nasil olur? ya da reklam verin acilisa özel ilk islemde % 30 indirim falan diye
arkadaşını getir %25 indirimi kap falan diye. böyle böyle yayilirsiniz bence

Şu an bu durgun gidişat normal mi sizce 5. Ayında işletmem gelen bir kitle var fakat yoğun bir işletme değil şu an
Bizde kendi işimizi yapıyoruz . Farklı sektör ama Ramazan ayı gerçekten zorladı. Bence genel olarak şuan bi durgunluk var dayanmaya çalışın. Sizin bide güzellik salonu daha durgundur. Ek bir şeyler yapın profesyonel makyaj dediğin gibi tırnak bakımları olabilir. En azından yaz düğün sezonun ordan yeni müşteri edinebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X