Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

bence fizik daha önemlidir. yüzde önemli tabi ama yüz için yapılan estetikler daha kolay yani yüzü çirkin olsa bile düzeltilmesi daha kolay geliyor bana . eger vücudu kötüyse kiloları filan çok varsa bundan kurtulmak daha zor

İkisi de önemli,ama fizik güzelliği bir adım önce.Boylu poslu güzel bir fiziğe sahip olmak ameliyatlarla mümkün değil,ama yüzünde birkaç değişiklikle bebek gibi olanlar sayısızca...

bilemedim valla
ama kilolu olmasına rağmen bu kilonun yakıştığı insanlar var, yok değil
çirkinliğin yakıştığı kimseyi duymadım görmedim =)

bide şu var ki ben gayet zayıfım falan ama taş gibi bi vücudum var diyemem yani, fizik güzelliğinden kastımız orantılı olmak olmalı, uzun boylu ve zayıf olmak olmamalı bence. yukarda bahsettiğim kadınlarda da sanırım o orantı olayı var

neyse ben çıkamadım bu işin içinden bi tezim diğerini çürüttü

toplum icinde , ilk ilgiyi fizik celbeder tabi ki, uzun bir boy, ona cok da zayif olmasina gerek olmayan ,sekili, dengeli bir vucut hemen dikkat ceker.. hani 3-5 metre ileriden ,dik omuzlar, uzun bacaklari ayirt ederiz hepimiz ama yuz guzel mi degil mi ancak yakinlasildiginda bakmaya imkan bulunur.. dolayisi ile elbette boy, pos, fizik olmadan olmaz..

oysa, cok guzel bebek gibi bir surati, hantal bir bedende gorsenizde ,bakip, kafayi ceviririz hemen.. sebebi de aslinda genlerde gizli, kadin ve erkek bilinc altinda en saglam, en saglikli , es adayini bulmaya kurulmustur.. mankenlerin yuzlerinin cok guzel olmamasina ragmen, bu kadar cok ragbet gormeleri de bundan sebeptir..

bence insanlar yüreğini verip,mutlu olabilceği insanı bulmaya programlanmıştır

ben önce yüz güzelliği diyorum.estetiklerle filan olan yüz güzelliği yapaydır. hoş bişey değil bence. ama tabi fizik de önemlidir.fakat önce yüz gelir daha ağır basıyo bence

bende çözemedim şimdi bu durumu ama konuyu ilk okuduğumda ilk aklıma gelen önce yüz,sonra fizik geldi....

Kesınlıkle fızık...
Buna her gun sahıt oluyorum nerdeyse.
Yolda yururken bazı ınsanlar dudagımdakı kasımdakı pıercınglerımden bı tuhaf olup bakamıyor mesela sonradan yenıden donup bakıyolar bastan sona ıncelıyolar
Fızık her seyden onemlıdır....
Bu olaydan yana dha pıercınglerım yokken bıle once vucuduma bakıp sonra yuzume bakan coktu ınsan ıcın once fızıktır yanı

erkeklerde fizik önemlidir ama bayanlarda yüz daha önemlidir :) 62:aşırı kilo ve aşırı kısalık hariç)

yüz güzelliği önemli.fizik boyu çok aşırı kısa değilse fiziği düzeltme şansı var ama yüz güzelliği Allah vergisi..

bence yüz güzelligi önemli özellikle şişko yada fazla kilolu bayanların yüzü güzel oldugu zaman daha dogrusu yüzü güzel ve gözleri renkli oldugu zaman daha güzel oluyorlar mesela basit örnek meryem userli kilolu bi bayan ama gözleri renkli ve yüzü güzel bu fizigini koruyr :2:

tabi ki yüz ya
yüzün bişeye benzemese vucut isterse taş olsun
hazal kaya mesela bence sadece yüzü güzel ne boy var ne endam
ama yüz güzelliğiyle götürüyor işi
kavak yellerindeki şu mavi gözlü kızda öyle yüzünden başka çekici hiç bir yeri yok
herkes önce yüze bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…