Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

ikisi de olmali tabi ki ama soyle bi sey var:
ortalama yuz guzelligine sahip olan, yani burnu yamuk yumuk kocaman degil, ama hic bi ilgi cekici guzelligi olmayan bir kadin, cok kati diyet ve surekli sporla mukemmel fizige ulasip "cok guzel" statusune gecebiliyor, aslinda daha guzel olmuyor ama daha cekici oluyor. zaten ozguven falan da geliyor, acayip degisiliyor. mesela bi kadin guzellik ve cekicilik acisindan 10 uzerinden 5'se, bir senede fizigini duzeltip 7/8 olabilir.
bizim sinifta bi kiz var, mavi goz bembeyaz ten falan ama sisko ve ozguvensiz. yani fizik guzelligi olmadan yuz pek para etmez bence. ya da victoria's secret mankenlerinde fizigi kotu olan yok ama yuzu guzel olmayanlar var (cirkin degil ama guzel de degil iste) ama yine de cekiciler.

tabiki fizik... hacim olarak daha fazla olduğu için:KK8: bir düşünün adriana lima obezite olsaydı ünlü olur muydu..

Benim Fizik Gayet Güzel Manken Gibi Derler Hep Ama Keşke Yüzüm Güze lOlsaydı :KK43: Hafif Makyaj Yapınca Yüzüm Süper Oluyor Ama Yine Bileyim Makyajsız Güzel Olsaydım Keşke Makyaj Dediğimde Bir Göz Kalemi :)

Bence fizik güzelliği. Valla kilo aldığımdan beri kim görse beni yüzün çok güzelde aşağısını sorma diyorlar. Ne yaparsam yapıyım kendimi bir türlü eskisi gibi güzel hissedemiyorum. Ne giydiğin yakışıyor, ne istediğin bir giysinin içine girebiliyorsun. :KK43:

bence önce yüz .. ama bu demek değil yani 1.50 boy 100 kilo olmak ....
uzun boyda önemli tabi .ona orantılı fizik .. ama ilk önce yüzüne bakarız bir insanın sonra vucuduna ..bu hep böyledir ..yüzünü beğenmediğin hiçkimsenin fiziğine bakmazsın ....

Bence yüz güzelliği daha önemli sonuçta karşımızdaki insanı etkileyen yüz güzelliğidir.Zayıflayarak veya kilo vererek fiziğimizi düzgünleştirmek bizim elimizde ama yüz güzelliği doğuştan gelir diye düşünüyorum.:KK23:

bir kızın yüzü güzelse aşık olunur, fiziği güzelse başka düşünceler meydana geliyor erkeklerde.
fizik fitness ve diyetle iyileştirilebilir önemli olan yüz güzellliği.

Katılıyorum yüzü makyaj topluyor, bence vucut güzelliği. İyi bir vucut için yıllarca spor yapmak lazım hemde zor... Makyajla yüzü kurtarıp zengin kocayı yakalarım:))

bence ikisi de.

ikisi de derken illa ikisi de çok süper olacak değil ama ikisinden de biraz olacak.

yani birinin fiziği çok iyi yüzü çirkin olsa herkes fiziği iyi de yüzüne bakılmaz der.

yüzü güzel fiziği kötü olsa yüzün güzel de biraz kilo versen derler.

en iyisi ikisinin de ortalama olması.

ama güzellik görecelidir bunu demeden geçemicem.birinin güzel dediği yüze biri çirkin de der.fizikte bile kimi daha balık etliyi beğenir kimi daha zayıf olanı.

ikiside önemli . yüzü güzel değilse birinin istediği kadar makyaj yapsın estetik yapsın hiç olmuyor valla . bakımla falanda olmuyor . ama fizikte önemli tabi ikiside çok önemli . ama asıl önemli olan kendine güven

bence yüz daha önemli. fizik birçok insanda var da yüz olmayınca olmuyor. afedersin dönmede de fizik var ama... :KK70:

tabi ki yüz güzelliği. erkekler de hep ona bakar ilk önce, yüze aşık olur gözlere dudaklara saçlara vs. hiç fiziğini görür görmez aşık oldum diyen erkek duydunuz mu? :) fizik 90 60 90 olsa da yüz olmadığında bir şeye yaramıyor. makyajla da olmaz yüzünü değiştiremezsin ki sadece boyamış olursun

Bence fizik.
Yüzü ne kadar güzel olursa olsun, çok şişman olduğu sürece onu isteyen olacağını sanmıyorum pek.

X