- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
1.80 bayan için çok uzun bence topuklu giysen 1.85 aboww eşinin 2 metre olması lazımben 1.73 üm uzun boylu sayılırım topuklarla 1.80 oluyorum ki bu boya nasıl koca bulcan derlerdi neyseki sözlüm 1.97 şükürler olsun ikimizinde yüzü güzel ama herşeyden önemlisi anlaşmak tabiki..
Ben de 1.80 im.Daha kısa olmak istemezdim..Manken gibiyim...Fiziğimden de, yüzümden de, beynimden ve kalbimden de çok memnunum...Çevremdekiler de memnun...Allah a şükürler olsun... Allah herkese yakışanı veriyor...Kimseyi de kısa ya da uzun diye küçümsemem...........
ben de 1 sene önce doğum yaptım.17 kilo aldım.22 kilo verdim.. 3 kilo daha veririm umarım...Şu an 65 kg ımbende 1,80 nim ve boyumdan çok memnunmdediğin gibimanken gibiyim.yüz güzelliğide öenmli fizikte.ama fizik daha önemli bence.yeni doğum yaptığım için biraz kilom var onlarıda verdim mi kendimi çok daha iyi hissedecem
Yüzü çok güzelse, ama vücudu aşırı kilolu veya aşırı kısaysa, orantı yoksa ne anladım o işten? İnsanı ilk gösteren şey, fiziktir bence. Çuval giyse yakışmalı insana.. Ama elbette yüz de önemli. Yine de önce fizik diyorum ben..Yüz idare eder derece olsa yeterli bence... Benim boyum 1.65 civarı, herzaman daha uzun olmayı istemişimdir maalesefBiraz daha uzun olsam hiç topuklu ayakkabı giymezdim, rahat rahat gezerdim. Fakat biraz kısa olduğumdan topuklularla kurtarıyorum boyumu... Ama insan herzaman da topuklu giyemiyor. Pazara, yürüyüşe falan ister istemez spor giyiniyorum.. Bayanda biraz boy olmalı bence, özellikle bacak boyu kısa oldumu hiç hoş olmuyor. Ama yine de şükür ediyorum, benden çok daha kısalar var. Ayrıca şükretmek gerek Allah'a, önce sağlık versin insana.. Böyle düşünerek isyan etmiş oluyoruz ben de dahil...
Topuklu da giyiyorum yerine göre..Hiç öyle kompleksim yokEşim 1.85.. Çok uyumlu duruyoruz...
Onu boyu 1.70 olduğu halde topuklu giyemem,çok uzunum diye kompleks yapanlar düşünsün...
Size ve sizin çevrenize göre 1.80 bir bayan için çok uzun olabilir , ama bana ve benim çevreme göre gayet ideal bir boy...
o zaman helal olsun çünkü benim eşim 1.85 olsa ben topuklu giymem yanında:86: o zamanda üzülürdüm çünkü özel zamanlarda topukludan vazgeçmem hiçbir zamanda giymemezlik etmedim gerek kalmadı şükürler olsun
ben de 1 sene önce doğum yaptım.17 kilo aldım.22 kilo verdim.. 3 kilo daha veririm umarım...Şu an 65 kg ım
Aaa bir de hemşeriymişiz..İzmir :)
evet izmirliyim:80:.ben 6 ay önce doğum yaptım 15 kilo aldım ve çoğu gitti.sen baya zayıfsın canım ya.benim hedefim 70 kilo olmak suan 75 kiloyum.ben kalın kemikliyim istesemde o kiloya düşemem sanırımbu arada ikiz bebeklerine hamileyken bile çok az almışsın tebrik ediyorum