Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

Topuklu da giyiyorum yerine göre..Hiç öyle kompleksim yok Eşim 1.85.. Çok uyumlu duruyoruz...
Onu boyu 1.70 olduğu halde topuklu giyemem,çok uzunum diye kompleks yapanlar düşünsün...
Size ve sizin çevrenize göre 1.80 bir bayan için çok uzun olabilir , ama bana ve benim çevreme göre gayet ideal bir boy...

bende 1,80 nim ve boyumdan çok memnunm dediğin gibimanken gibiyim.yüz güzelliğide öenmli fizikte.ama fizik daha önemli bence.yeni doğum yaptığım için biraz kilom var onlarıda verdim mi kendimi çok daha iyi hissedecem

Yüzü çok güzelse, ama vücudu aşırı kilolu veya aşırı kısaysa, orantı yoksa ne anladım o işten? İnsanı ilk gösteren şey, fiziktir bence. Çuval giyse yakışmalı insana.. Ama elbette yüz de önemli. Yine de önce fizik diyorum ben..Yüz idare eder derece olsa yeterli bence... Benim boyum 1.65 civarı, herzaman daha uzun olmayı istemişimdir maalesef Biraz daha uzun olsam hiç topuklu ayakkabı giymezdim, rahat rahat gezerdim. Fakat biraz kısa olduğumdan topuklularla kurtarıyorum boyumu... Ama insan herzaman da topuklu giyemiyor. Pazara, yürüyüşe falan ister istemez spor giyiniyorum.. Bayanda biraz boy olmalı bence, özellikle bacak boyu kısa oldumu hiç hoş olmuyor. Ama yine de şükür ediyorum, benden çok daha kısalar var. Ayrıca şükretmek gerek Allah'a, önce sağlık versin insana.. Böyle düşünerek isyan etmiş oluyoruz ben de dahil...

Son düzenleme:
ben de 1 sene önce doğum yaptım.17 kilo aldım.22 kilo verdim.. 3 kilo daha veririm umarım...Şu an 65 kg ım

Aaa bir de hemşeriymişiz..İzmir :)

Boyun gayet ideal.Zaten çarşıya pazara insan rahat kıyafet ve ayakkabı ile çıkmalı..Dediğin gibi önce sağlık...Ben yerine göre giyerim topukluyu..Her zaman değil...Rahatıma düşkünüm..Hele yazın 2 küçük sıpamla dışarda sandaletler iyi oluyor..:) Topuklu ayakkabı çok uzun süre giyince yoruyor beni...

Son düzenleme:

o zaman helal olsun çünkü benim eşim 1.85 olsa ben topuklu giymem yanında:86: o zamanda üzülürdüm çünkü özel zamanlarda topukludan vazgeçmem hiçbir zamanda giymemezlik etmedim gerek kalmadı şükürler olsun

Ben topuklu giyince aynı boyda oluyoruz..Hatta eşimi biraz geçtiğimde oluyor giydiğim topuğa göre...

Eşimin de benim de bu konuda hiç bir kompleksimiz olmadığı için sorun yaşamıyoruz... Dediğim gibi kompleksi olanlar düşünsün....

Sonuçta eşim benden uzun normal şartlarda....

Son düzenleme:

ikisi de olmalı ama fizik boyla olacak bişey değil her zaman.nice uzunlar var fizik yok ya da hem uzun hem fiziği çok güzel;ya da kısa ama fiziği çok güzel ya da tam tersi.. belli olmuyo bu işler .. boyla da olmuyo

tabiki uzun bi boy çok güzeldir;çok da uzun olmamak kaydıyla fazlası da çok çok kötü duruyor ama diyelim 1.70 boy ve çok güzel bi fizik harika olur tabiki; ama yine de önce yüze bakılıyo.. elbetteki ikisi de olmalı ama insanlar önce yüze bakıyo

ki ben de önce yüze bakarım

ve insanın kendini sevip sevmemesine,komplekssiz oluşuna,doğru düzgün düşünceleri ve kalbi oluşuna

her neyse ben 1.60 ım ve hiç boyumdan şikayet ettiğimi hatırlamam çünkü şikayet etcek bişey yok çok şükür kendimi seviyorum.. hem de topuklu giyerek filan kendimi uzun göstermeye çalışamam canım ne istiyosa onu giyerim

ki çok şükür fiziğim de düzgün yüzüm de.. insan zaten mutlu olup,şükretmeli yoksa kendinde kusur ararsan tonla bulursun zaten

ben böyle düşünüyorum ve bence yüz güzelliği bi tık öne geçiyo bence

1.82 boyundayım,60 kg 'yum.Fiziğimin kalamle çizilmiş gibi çok muntazam olduğunu herkes söyler.Yüzüm de güzeldir.Slav ırkına benzetirler.Ağzım,burnum hepsi düzgündür.Saçlarımın rengini olduğundan birkaç ton fazla açtırdım.Herkes yabancı sanıyor beni.Velhasıl dikkat çeken fiziktir,ama yüzün de güzelse herkesin içinden sıyrılırsın.

Son düzenleme:
Erkekler fiziği tercih ederler, yüzün çirkinse makyajla düzeltirsin diyenleri anlamıyorum. Erkekler için yaşamıyoruz sonuçta. Onların hangisini tercih ettiği ne fark ederki?

fizik diyorum ben.

çarpık bacaklı,geniş omuzlu,koca göbekli, kamburu çıkmış bir bayanın mükemmel yüzüne kaç kişi dönüpte bakar ki...

çok zor bir soru gerçekten ama şurdan yola çıkarsam yuzu orta duzeyde olup vucudu harika olan insanlar gerçekten çok dikkat çekiyor erkekde de kızdada. nce bel, çıkık kalça, dolgun göğüs, düzgün bacak, geniş omuz.. ne kadar çok teferruatı var. istediğin kadar zayıfla vucut güzel değilse ya tahta gibi ya da elma gibi oluyosun.. yüz güzelliği de çok önemli elbettee ama ne bileyim :s yüz diyim madem vucuda bol üste yapısmayan bişiler giyer artık

Vücut güzelliği çok önemli ilk izlenimler için.Seksi güzel vücut insanın dikkatini çekiyor.İnsan daha sonra yüze bakıyor.Şöyle söylüyüm vücut güzelliği birazcık yüz güzelliğinden ağır basıyor

orta derecede yüz ve mükemmel fizik diyorumm.. çünkü göğüs kalça duruş ince bel ve zariflik bi bayanda en çekici olan noktalar. yüz bakımla vs.. daha iyi hale getirilebilir.

İkisindende pek şikayetim yok Allaha şükür. Fakat bayanda yüz güzelliği daha önemli bence (kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş misali.. ), Erkektede fizik güzelliği daha önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…