- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 32
bence yüz güzelligi önemli özellikle şişko yada fazla kilolu bayanların yüzü güzel oldugu zaman daha dogrusu yüzü güzel ve gözleri renkli oldugu zaman daha güzel oluyorlar mesela basit örnek meryem userli kilolu bi bayan ama gözleri renkli ve yüzü güzel bu fizigini koruyr:2:
meryem kilolu evet ama bu demek değil ki fiziği kötü vücut hatları yerli yerinde taş gibi bir hatun onun yüzüde fiziğide güzel işte.
bence yuz guzelligi daha onemli yani ben onu secerdim...ornegin nur yerlitas sisko bi bayan ama yuzu o kdr seker tatli ki ben ona bakmaya doyamiyorum
ahahahah cıllıkız ben ona bayılıyorum yaao sakın sakın kıvırta kıvırta konusmasına ,begenmedgı tarzı gordugunde yuzunde olusan o alaycı gulumsemeye bırını cok agır elestırdıgınde hele bırde yarsmacı o agır elestırıden sonra aglıyorsa toparlamk ıcın ani bır sekılde kıvırıyo yaa '' cnmm bebeımm aglama ama bende aglarım ama ben cok duygusalım bebeımm gel yanıma sarılayım bır sana'' seklınde toparlayıp sonra sucu hooppp hakan akkaya ya devretmıyor mu bayılıyorummm yaa .hele calınan parcalara el ve yuz hareketlerıyle klıp cekmıyor mu hahahah cokk tatlı cook dogal bır kadın bence ,mesela hıc podyuma cıkmıyor hep oturdugu yerde ,o kadın rahatlıgına okadar cok onem verıyorkı emınım altında esofmanla bıle oturuyordr orada hahahaha
dimi ya haha cok seker bisey tombis tombisinsanin makas alasi geliyor yankalarindan hihih bende bakmaya doyamiyorum ona ya o kocaman gozleriyle yesil yesil bakiyor ya sisko sey nolcak haha
hahahhaha cok catlakonun gozlerı yesılmıydı yaa sankı kaverengı gıbı geldı bana,ayy konuyu saptrmak bole bısey olsa gerek ,konumuz nur yerlıtas ama bızde tombıs nuru begenıyoruz konuda da cok uzak degıl yanı
yesildi galiba cnm :)ya simdi nur yerlitas cirkin olsaydi ama fizigi guzel olsaydi ben bakmazdimki onaben erkek olsaydim karsima bitane guzel sisko bitanede cirkin guzel fizigi olan kizlar arasinda tercih et deselerdi ben guzel siskoyu secerdim