Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

Bencede..kesinlikle yüz....vucudun beğenmediğin heryerini bir şekilde kamufle edersin...sonuçta özür olmadıktan sonra...herkesin 2 bacağı 2 kolu vardır!
Ama yüze peçemi takıcaksın!
.

Başlık gayet açık ... Yüz güzelliği mi ? Fizik güzelliği mi? Millet 1.80 lik boyundan başlamış, yok slav ırkına benziyormuş, yok topuklu da giyiyormuş , gayet güzelmiş... Boyunuz kaç, kendinizi güzel bulur musunuz diye ? topikler mevcut oraya yazsaydınız keşke.. Bi girip okuyum dedim, başlık almış başını gitmiş...

Bence fizik boy uzunluğu demek değildir sadece... Öyle olsaydı Madonna, Salma Hayek, Shakira, Natalie Portman,Avril Lavigne gibi 1.60 lık bayan kızlarımızın fiziğinin bu kadar beğenilmemesi gerekirdi... Fizik çok önemli, ama bu orantılı vücut hatlarından geçer. Göğüs, bel, kalça...
Yüz güzelliği aslında en önemlisi belki de ama günümüzde makyaj teknolojileri o kadar ilerledi ki, saçın mı az , takma saç takıyosun, göz rengini değiştirmek için renkli lensler var en doğal duranından, kirpiğin mi az takma kirpik, kaşın mı kötü dövme kaş, makyaj ürünleri zaten aldı başını gidiyor... Hiçbir zaman doğal bir güzelin yüzünün , gözünün yerini tutmaz bence ama en azından çaresi çok.. O yüzden fizik önde gibi ama bence en ama en önemlisi mütevaziliktir, bayılıyorum hem güzel hem mütevazi kişilere...

Bu beğenme tuşunun kaldırılması kötü oldu ya. Yazdığın ilk paragrafa harfiyen katılıyorum.

Okulda ne kadar yakışıklı erkek varsa hepisi de çirkin kızlarla evlendi hele biri varıya ivrençti nası anlatamam.Bir kız bu kadar itici olur koca ağızlı koca burunlu ...her yeri kocaman hayır göğüsleri minnacık yanlış tahmin ettiniz öyle işte.Zevkler tartışılmaz onca fındık kırdılar çirkin kızlarla evlendiler neden oynak oldukları için olabilir çünkü bu minyon kızlar bıcır bıcır sürekli atom karınca gibiler kütle endeksi az olunca hareket etmek kolaylaşıyor bildiğiniz gibi yerçekimi kanunu..Yine aynı kanun nedeniyle göğüsler aşağı iniyor erkeklerinde göbekleri..Vöyle işte yerin çekimi zevksizlik arayış saçmalık..Kahretsin aklımdasın ve sen bunun farkındasın..arebesk dinleyeceğim kaptırmanın alemi yok!

pespembeye katılıyorum..

su slav ırkınıda amma abarttınız neden cogu kadın Turk olmakla mutlu degil acaba hep bi biliyomusun beni turist sandılaaar modu

neyse... ben guzele guzel demem guzel benim olmayınca

boyu posu kası gozu onun olsun erkegin de bayanın da :76:

pespembe arkadasımıza katılıyorummmm .fizik daha önemli bencede

Ahh aynen yaaa... Millet Türk olduğu için mutlu değil resmen. Çok kadınımız var öyle.

Etraf ezik ezik tiplerle dolu. Saçlarını sapsarı yapan kara kara kadınlar. Gözü siyah olup mavi lens takanlar. O kadar çirkinler ki. İnsan önce kendini sevecek. Olduğu gibi kabul edecek ki etrafına da güven dolu bir enerji yaysın.

valla fizik bi şekilde kalıba girebilir spor diyet falan ama insanda tip yoksa estetik falan nafile bi yüz nakli olması gerekir en azından...
birde slav ırkı falan ne ya özenti ergenler gibi kim demiş onu

açıkcası Türk kadınının kalçasına dolgun vücudu bambaşkadır ve nedense o kalça bende yok ben Türk değil miyim her slav aynı da neden her Türk standart aynı kalıptan çıkmıyo

amaan hepsinden birazcık olmalı işte karakteri oturmuş bir insan olması herşeyden önemli

tabikide ikiside olsa fena olmaz
ama bence fizik önemli mesela Bi kişiden örnek vereyim Marisa Miller kadının fiziği çok güzel ama yüzü pek güzel deyil yinede çok sexi Bi arkadaşın dediği gibi yüzü makyajla kurtarırsın

boy boy boy diyorum takıntılıyım ben ya 168 boyum ama çok kısa görüyorum kendimi
diğerleri zaten estetikle makyajla zayıflamakla çözülür benim için en önemlisi uzunluk

boy boy boy diyorum takıntılıyım ben ya 168 boyum ama çok kısa görüyorum kendimi
diğerleri zaten estetikle makyajla zayıflamakla çözülür benim için en önemlisi uzunluk

168 kısamıki yani mesela zayıfsan iyi kaç yaşındasın?

türkiye ortamalasında uzun bile sayılır 1.68 kadınlar genelde 1.55 civarında tabi izmirli olduğum için burda boy ortalaması baya yüksek ama o da benim hoşuma gitmiyo

tabiki fizik güzelliği önemli önce fiziğine bakıyorsun yüzünü zaten makyajla biraz da estetikle süper olur :87:

10 cm topuklu giy 1.78 ol. Çok rahat ayakkabılar var o şekilde.
Ben 1.69um ve inan topukluyla bir sürü erkekten kadından uzun oluyorum ki Türkiye için 1.68-69 iyidir.
Topukluyla kurtarıyoruz. Yoksa ben de topuklu giymesem kısacıkmışım gibi hissediyorum.

kesinlikle fizik diyenler neye dayanarak sölediler acaba

bence yüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…