Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
45
tercih hakkınız olsa yuzunuzun mukemmel olmasınımı yoksa fiziginizin mukemmel olmasını tercih ederdiniz....

yüzüm idare eder de şöyle adam gibi bi kilo versem hepten taş olcam yauu yerseniz

mükemmel bir fizik olmasa da boya uygun bir kilo ve güzel bir yüzle durum kurtarılabilir

ikisinden de makul ölçülerde olması bence yeterli..

her açıdan mükemmel olan kaç kişi var ki...

ikisinden de olmalı biri tamamen güzel biri tamamen kötü olursa hiçbir şey ifade etmez ki...

tabiki ikisi birlikte olunca güzel... ama ben fizik güzellğini seçiyorum. yüz hatlarım çok güzel herkes kusursuz olduğunu söyler ama fazla kilolarım var malesef bir de onlar gitse harika olcak

Yüz güzelliği diyorum fiziği çirkinse kastım kilo alır veriri sorun değil ama yüzü için bayağı uğraşması lazım

İkiside olmalı ama illa tercih gerekiyorsa yüz derdim fizik diyet ve sporla istenilen kıvama gelebilir:82:

güzel vücut diyetle sporla elde edilemez ki tamam forma kavuşulur ama herkes doğuştan güzel bacaklara göğüslere kalçalara ve bele sahip olamaz

Son düzenleme:
İsterse fizik eşsiz olsun. Güzellik olmadıktan sonra kimse dönüp bakmaz bnce. İkiside önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…