Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

Tabi ki yüz güzelliği...
Fiziğin kötü olsa ne olucak ki...
Zayıflarsın spor yaparsın güzel bi fiziğe sahip olursun :)

mükemmel bir fizik olursa yüz biraz makyajla kurtarılabilir
ama mükemmel bir yüz ve 100 kilo olunca kurtarır bir yanı olmuyor malesef
o yüzden fizik

Son düzenleme:
mükemmel bir fizik olursa yüz biraz makyajla kurtarılabilir
ama mükemmel bir yüz ve 100 kilo olunca kurtarır bir yanı olmuyor malesef
o yüzden fizik

katılıyorum.. ayrıca bir kadın zayıf olsa bile fiziği güzel olmayabilir, bacakları göğüsleri vs..yani zayıflamak da çözüm değil eğer orantılı bir yapısı yoksa o yüzden kesinlikle fizik..

İkiside eş deger önem taşıyor bence düşünsenize yüzü güzel biri fakat igrenç bir fizige sahip 2 si bir arada olmadan olmazzzzzz

bende yüzümün güzel olmasını tercih ederim. kiloyu halledersin verebilirsin boy desen topuklu ayakkabı vs kurtarır :) bence ...

bilemedim simdi:26:

yuz guzelligi galiba, fizik sonucta (belli bi yere kadar) kendi elinde
ama yuzune bisey yapamiyosun ki, estetik disinda...

ilk bakista yuz gelebilir ama...

cirkin bir yuzu de profesyonelce yapilmis bir makyajla kapatabiliriz...

oncelik fizik...

fizikkk kesinlikle
fiziği güzel kadınarın kendine güweni olduğu için yüzüne yansıo
dünyada çok örneği war yüzü pek hoş olayıpta fiziği kusursuz olan kadın.

fizikkk kesinlikle
fiziği güzel kadınarın kendine güweni olduğu için yüzüne yansıo
dünyada çok örneği war yüzü pek hoş olayıpta fiziği kusursuz olan kadın.

kesnlkle fizik demişin ama avatırnda bulunan türkan şoray yüz güzlliğiyle ünlüdür mesela. çok beğendiğin belli.. türkan şory vücuduyla ne kadar dikkat çekiyor, yüzüyle ne kadar?

kesnlkle fizik demişin ama avatırnda bulunan türkan şoray yüz güzlliğiyle ünlüdür mesela. çok beğendiğin belli.. türkan şory vücuduyla ne kadar dikkat çekiyor, yüzüyle ne kadar?

fiziği daha çok önemsemek birini yüz olarak çok beğenmeye engel mi :26:
tabiki bir insanı güzel bir yüzde cezbedebiilir ama kendisinde güzel bir fizik görünce daha mutlu oluyodur bu da çok normal birşey...

Son düzenleme:
yüz önemli bence
gerisi sporla kıyafetle fln halledilir ama ağzını burnunu makyajla bi yere kadar güzelleştirebilirsin

fiziği daha çok önemsemek birini yüz olarak çok beğenmeye engel mi :26:
tabiki bir insanı güzel bir yüzde cezbedebiilir ama kendisinde güzel bir fizik görünce daha mutlu oluyodur bu da çok normal birşey...

burda önceliklerden bahsediyoruz. tabiki ikiside olsa tadından yenmez.

türkan şorayı beğeniyrm ewet ama hala fiziğin çook önemli olduğunu düşünüyrm :) türkan şorayı yüzü için sewmiyrm o apayrı bi konu :) artıı fazla kilosu olupta güzel görünmek ayrı bi maharet,herkes fazla kilosuyla güzel görünemez :)

yüz güzelliği daha önemlidir çünkü yüz güzelliği olmazsa vücudun pek önemi kalmıyor..
bence erkekler vücudu sandığımız kadar takmıyor..
en azından ilk önce yüze baktıklarını ve bizi öyle beğenip sonra vücut güzelliğine baktıklarını düşünüyorum..
yüzü sevmeden direk vücuda odaklanan birinin amacı da çok farklıdır zaten.
hep yüzümüzle muhatap olacakları için mecbur güzel olması lazım :)
çok mu iyimserim bea.. :86:

İkisininde yerli yerince olması en güzeli tabii...15 yaşındayken çok kiloluydum annem ve bir arkadaşım çarşıda dolaşıyorduk...Arkamızda oğlanın biri diğerini çekeleştiriyordu...Konuşmaları''Hadii be oğlum o şişko'' diğeride ''ama yüzü çok güzel'' şeklinde olunca çok kötü olmuştum...O yaşıma kadar kilolarımla baya mutluydum

benim yüz hatlarım çok güzel olmasına rağmen ben fizik diyiorum:) yüzüm güzeldir burnum, dudaklarım göz rengim yeşil beyaz tenliyim güzeldir yani. ama kilolarımla başım dertte malesef aslında orantılı bir fiziğim var 65 kilo civarıyım şuanda ama göstermiyorum kilomu. evet orantılı bir fizik varsa zayıflayınca güzel olunabilir. ama zayıf ama çok şekilsiz vücutlu insanlar da var..yani çoğu kişinin dedği gibi fizik spor yapılarak halledilemez herkesin güzel bacakları güzel göğüsleri vs olamaz:) insan kendinde olan şeyi beğenmez hep fazlasını istermiş ya benimki de o hesap sanırım:)

kesinlikle katılıyorum canım vücudunu bir şekilde forma sokarsın ama makyajını temizlediğinde yüzünde olağanüstü değişiklikler olmaması erkeklerin ve hatta bir kız olmama rağmen benim de dikkat ettiğim bir konudur

aslında böyle düşünmeniz benim işime gelir:) ama fizijk güzelliği deyince illaki şişman zayıf akla gelmemeli. yani zayıf bir insanın çirkin bir fiziği olabilir...

Cnm senin söylediklerin de çok mantıklı fakat illa ki bir seçim yapmak gerekirse diye böyle düşündüm. Bir de dediğin gibi her zayıf kadın için fiziği güzel demek de pek mümkün olmuyor. Ben de 175 boyundayım ve 58 kiloyum ama fiziğimin bir şekle girmeye ihtiyacı var. Özellikle karın bölgem. Bunu düzeltebilmek için düzenli egzersize başladım. Yalnız yüz güüzelliğimle ilgili bir problemim olsa bu pek mümkün değil. Estetiğe de pek sıcak bakamıyorum. Bu arada nazar değmesin canım sana inşallah sen de istediğin forma girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…